maandag 30 januari 2012

Verjaardagskaart voor Marlies

Goedemorgen allemaal,


Vandaag ben ik aan de beurt om jullie inspiratie te prikkelen op het blog van Krea Teja Team... Deze keer laat ik een kaart zien die ik voor de dochter van DT lid Christa heb gemaakt. Marlies is vandaag jarig en is 13 jaar geworden. Gefeliciteerd meid en ik hoop dat je de kaart leuk vindt en Christa, jij natuurlijk ook van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter!


De kaart is gemaakt van wit cardstock, dat moeten jullie maar geloven, want ik besef dat daat niks meer van te zien is:-) En de randen van restjes uit mijn grote restjes-bak met een mooie hartjes rand gemaakt met een pons van Martha Steward! Achter het afdrukje zit een kraft zak, met daarin een tag...althans zo lijkt het, want het is een kleinigheidje dat verstopt is voor de jarige jet!

Het design papier is van Maja Design en de collectie heet Life in the country. Alle randen heb ik bewerkt met de Paper Distresser van Tim Holtz, witte acrylverf en distress ink, de kleur vintage foto.


Het afdrukje is een Magnolia uit de nieuwste collectie, Tilda met ingepakt hart en is gestempeld op Cotman aquarel papier en ingekleurd met Distress ink en Twinkling H2O's. Achter het afdrukje zit een steriel gaasje die ik eerst bewerkt heb met distress ink.


De vlaggenlijn is gemaakt met een doohickey van Magnolia, de Flag& Cloud met daarop de cijfers 13... Wat een mooie leeftijd! Lijkt alweer eeuwen geleden voor mij...haha! De cijfers zijn gemaakt met een stans van Tim Holtz.
De roosjes zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren en die heb ik voorzien van een klein beetje Stickles
De strik is natuurlijk weer gemaakt met mijn geliefde Strikjes maker van Joy.


Geinspireerd door een mede blogger heb ik mijn kralen tevoorschijn gehaald en ben ik aan het spelen gegaan tot ik iets zag wat me wel aan stond...haha! Hier thuis werd meteen geroepen: Moet al die troep nu ook al naar beneden??? Ehh, JA...whaha! Onderaan hangt een leuke bedel, ook hier kun je heel goed voor terecht in de SHOP van Krea Teja!

Tot slot nog een foto waarop jullie kunnen zien dat de tag eigenlijk een verstopt kadootje is voor Marlies...


Deze kaart doet me met de challenge van Secret crafter saturday challenge en Lollipop Crafts.

Ik wil kort vertellen dat mijn keus is geworden voorlopig thuis te blijven! Het wordt een lange weg en ik weet ook niet of ik het ga halen, maar Davos loopt niet weg, toch? Wil je meer weten, dan kun je ma altijd mailen. Ik doe het even zo, omdat er mensen zijn die het nodig vinden mij te "volgen", maar zich er aan irriteren dat ik openlijk op MIJN blog vertel wat er in mijn hoofd en lichaam speelt. Persoonlijk vraag ik me af waarom die mensen mij uberhaupt volgen, ga me lekker ontvrienden zou ik zeggen! Ik heb al meerdere pogingen gedaan mensen uit mijn lijst te verwijderen, maar ze blijven opduiken. Helaas! Als iemand tips heeft dan hoor ik het heel erg graag... Zo, dat moest ik even kwijt!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne maandag en tot morgen, want dan begint de nieuwe challenge weer van Elke kaart een Feestje!

40 opmerkingen:

Christa zei

Hoi Mieke , wat een gave kaart !! En wat lief van je dat je er eentje hebt gemaakt voor haar....Dat zal ze erg leuk vinden. Ik vind hem super !! En eindelijk heb je dus knopen doorgehakt....Dappere beslissing heb je genomen. Maar neem je gezondheid goed in acht , hoor. En dan wat je vertelt over die zg. volgers....Dat is toch bijna niet te geloven dat mensen zo kunnen reageren. Meteen deleten ; maar ik weet ook niet hoe dat moet , hoor. Jouw kaart heeft in ieder geval weer een glimlach op mijn gezicht gebracht vanmorgen. Het gaat met mijn vader nl. niet goed. Uitzaaingen in de longen ; we gaan het chemo-traject in deze week. Dank voor je opsteker !! Lieve groetjes van Christa.

GerJanne zei

Hoi Mieke,

ik heb net op het blog van Thea al mijn reactie gegeven op je kaart: het is een plaatje ! Kort samengevat, dan, hè?
En wat je schrijft over die volgers...hoe halen die mensen dat nou toch in hun hoofd om je wel te volgen en dan zulke dingen te schrijven/mailen??
Ik heb een keer iemand ontvriend en die ontvriendde mij daarna meteen. Prima natuurlijk. Nu zit ik even te bedenken hoe dat moet.
Ik ga het even nakijken en dan mail ik je, okee? Ik ben die ene inderdaad echt kwijtgeraakt, dus het moet kunnen.
Tot zo op je mail....

GerJanne

Jolara zei

wauw wat een plaatje ! Liefs joyce

Anja zei

Wat weer een leuk kaartje.En wat een leuk idee zo met dat zakje.Enne gewoon verwijderen dat soort mensen.En als het goed is kun je ze ook direct blokkeren.Maar weet ook even niet hoe dat moet.Het is JOUW blog,dus je kunt er toch opzetten wat jij wilt delen? Nou fijne dag enne de groetjes.

Irene zei

Het is een poosje stil geweest uut Winschoten maar dan komt er toch ok direct weer iets fraais zodra je wat plaatst, supersss Mieke en wat zal het meisje van 13 -leuk liedje!! - er blij mee zijn! Haar Mam in ieder geval al wel zo te lezen!
Ik ben volgers kwijt dus ik weet wel hoe het moet hoor iemand van de lijst halen!!!!
Liefs, Irene

Tinie zei

Wat een super kaart, het is een juweeltje en je blijft kijken, super zeg!!!

Je mag best weten Mieke, dat ik gisteren nog dacht, zal ik haar gaan mailen, want ik was toch wel nieuwsgierig welke beslissing je had genomen. Zoals ik al schreef, het lijkt me ontzettend moeilijk om daar een keuze over te moeten maken. En als ik jou was, zou ik het gewoon op het blog zetten, want de ware volgers, die blijven je volgen en luister/lees niet wat dat soort mensen zeggen, heb je verhaal met verbazing gelezen.

Meid heel veel sterkte en hartelijke groetjes Tinie

Jolanda zei

Prachtige creatie Mieke! Daar zal de dochter van Christa zeker blij mee geweest zijn:0)
Ik vind het een moedige beslissing van je Mieke!
Zulke mensen kom je overal tegen...dus doe lekker je ding zou ik zeggen! Het is toch jouw blog en jij beslist wat je erop zet!
grtz Jolanda

Crealett zei

Hoi Mieke, allereerst wat een prachtige verjaardagskaart heb je gemaakt zeg...helemaal top!
En verder, hoe en wat jij wil uiten over jezelf op jouw blog, dat ik helemaal aan jou. Als mensen daar problemen mee hebben moeten ze idd niet volger worden. Kan me helemaal vinden in wat je schrijft. Enne...ik blijf je volger. En blijf doen wat je wil doen en blijf schrijven wat je wil schrijven meid.

Lieve groetjes, Alette

Liesbeth zei

Wat een schitterend kaartje weer Mieke, en ik ben in gedachten vaak in het Noorden geweest de afgelopen dagen, vraag me dan toch af als het rustig is op je blog welke beslissing je hebt genomen.
Mensen die het niet willen lezen, zijn geen blogvriendinnen, dan moeten ze maar vertrekken, je hebt er dan nog genoeg over toch?
Hoop dat het de goede beslissing is die je genomen hebt, maar idd. Davos loopt niet weg.
En je partner en kinderen zo lang missen werkt ook niet positief denk ik.

Liefs Liesbeth

Thea zei

Hoi Mieke,

Zo hé wat heb je weer een geweldige kaart gemaakt, ik heb hem net even "van alle kanten" bekeken. Echt supermooi en prachtige kleuren! En goed van je dat je voor jezelf de juiste beslissing hebt genomen, je voelt dat zelf het beste aan. Het is ook niet niks om zulke beslissingen te moeten nemen.

Liefs
Thea

Willy zei

Hoi Mieke,
Wat een prachtige kaart! (En een moedige beslissing heb je genomen)
Sterkte.
Hartelijke groet, Willy.

Dora zei

ook ik heb bij kreja teja reactie gegeven op je gemaakte schitterende kaart.
prachtig gemaakt, ennu...dat witte cardstock....haha. blijf ik grappig vinden. die moest ik dan ook erg zoeken. (:
en erg vervelend van die volgers....en net wat je zegt ze hebben een keus....als zij zoiets vervelend vinden dan moeten ze maar niet reageren of lezen of geen volger worden. toch? hoe simpel kan het zijn!!
misschien een tip? ik zag dat er bij enkelen dat ze wanneer je een reactie geeft dat ze de reactie pas laten zien als de eigenaar van het blog toestemming geeft. misschien iets voor jou?...dan kan je ze altijd controleren en zelf beslissen of je de reactie laat zien. toch?
maar ik heb nog wat gevonden, je zou het vast ook wel gezien hebben en uitgeprobeerd hebben.

De makkelijkste manier om jezelf te verwijderen als volger van een blog is naar die blog te gaan en onder de widget Volgen van die blog op 'Volgen beëindigen' te klikken.

succes!! en wat fijn dat je een beslissing hebt kunnen nemen, gaat er op die manier een last van je af.....en inderdaad de Davos loopt niet weg. maar hou jezelf goed in de gaten.
ik vind het wel fijn dat je af en toe wat over jezelf gaat vertellen hoe het met je gaat.
dit kan ook een laadklep zijn, toch? en pak dan het positieve eruit en laat die 'klagers' maar de andere kant op kijken.
sterkte meid.
groetjes Dora

Anneke. zei

Prachtige kaart, Mieke! De 13 jarige is hier vast heel blij mee.
Groetjes Anneke.
ps. Als het besluit jou een goed gevoel geeft is dat het belangrijkste. Je bent een hele moedige vrouw!

marja zei

Wat een geweldig gaaf kaartje Mieke, daar zal de 13 jarige zekers blij mee zijn. Wat een dappere beslissing heb je genomen meis, maar blijf alsjeblieft goed op je gezondheid letten!. Wat een rare mensen heb je dan op de wereld he, wel je blog volgen, maar ook commentaar leveren, weg ermee, deleten!!!!!!!

Lieve groetjes Marja.

Esther zei

Door het gekletst in mijn mail aan je vergeet ik helemaal te reageren.dus bij deze als nog.haha
Prachtige kaart in heerlijke frisse kleuren,super!!

Groetjes Esther

corryskaart zei

hoi mieke
dit is de tweede prachtige kaart die ik tegenkomt voor de dochter van christa, goh wat word dat kind verwend:-))en hoe kunnen mensen zo reageren, want juist het blog met de blogvriendinnen proberen je op deze wijze te steunen en je bent echt niet verplicht om te reageren!ieder mens heb zo zijn minder prettige dingen en als je dan wat steun en afleiding krijg is dat prachtig(dat merk ik zelf de afgelopen tijd) en daar blijf ik echt heel dankbaar voor!
dus zou ik zeggen lieve mieke leg het lekker naast je neer en ik blijf je volgen op de voet:-))
groetjes van corry

Neline zei

Prachtige kaart weer, hele mooie details heb je gebruikt! Supers gedaan.
groetjes
Neline

Frosien zei

Wat is deze leuk, ze zal hem erg leuk vinden, prachtige kleuren heb jij gebruikt. Groetjes frosien

miriam zei

Oh wat schitterend gemaakt zeg
gr miriam

Renata van Miltenburg zei

Ik ben er echt helemaal weg van, zo mooi! Erg leuk dat kraft zakje en dan al die mooie details en dat prachtig gekleurde schattige afdrukje....zucht! Kon ik maar zo kaartjes maken...

Enne trek je niet aan van mensen die zeuren om het zeuren, die hebben niets beters te doen! Je kunt reacties niet alleen van te voren checken maar je kunt ze ook achteraf verwijderen hè.

Gewoon lekker JOUW ding doen op JOUW blog!!

Liefs, Renata

Kim zei

Wat een prachtige creatie! Wie zou nou niet blij worden van zo'n schitterende kaart.

Groetjes Kim

Marijke zei

Hoi Mieke,

wat heb je toch een schitterend kaartje gemaakt voor Marlies. Heel leuk al de verschillende details en het 'verstopte'kadootje, echt een super mooie kaart.

Fijn dat je een beslissing hebt kunnen nemen en dat zal niet mee gevallen zijn, zorg goed voor jezelf Mieke!!

En.......nou ja.......toch ongelooflijk dat er volgers zijn die zeuren over wat jij op je blog zet, het is JOUW blog en jij mag er op zetten wat jij wilt!!! Waarom volgen deze personen jou dan........snap hier niets van......................en als ze het niet willen weten of lezen dan slaan ze toch jou blog over.
Voor het verwijderen van deze personen heb je al tips gekregen lees ik.......dus gauw verwijderen.

Mieke sterkte met alles,
Marijke en Chantal

Sieta zei

Hoi Mieke,
Wat een prachtige kaart heb je gemaakt!
Zal de jarige vast heel blij mee zijn.
En mensen die je verhaal niet willen lezen kunnen beter niet langs komen toch?
Nou meid schrijf het hier maar gewoon van je af hoor, wij trouwe volgers lezen je verhaal en reageren daarop.
Je keuze om niet te gaan moet erg moeilijk zijn geweest, maar ja je gezin zo lang alleen laten valt ook niet mee.
Hopelijk red je het zo en hoef je in de toekomst niet weer te kiezen.

Liefs van Sieta

Fieneke zei

wat een super gaaf kaartje. Prachtige kleuren.
Groetjes Fieneke

Anoniem zei

Dit is weer een super creatie van jou Mieke. Wat heb je er weer veel dingen in verwerkt. Dat is wel echt jouw ding hè
Om met zoveel mogelijk spulletjes er een heel mooi geheel van te maken. Prachtig hoor. Heel veel sterkte voor de komende tijd. Het zal vast en zeker een heel erg moeilijke beslissing voor je geweest zijn. Hopelijk breekt er nu even een iets rustiger tijd voor je aan.
Groetjes Joke

Paula zei

mieke wat fijn dat je een keuze hebt kunnen maken en nu duimen dat het wat beter met je gaat ook al blijf je voorlopig hier.

En.... het is jouw blog, dus jij moet lekker kunnen schrijven wat je wil en schijt aan de rest!!! Ik was al een paar keer op je blog geweest om te kijken of je al wat geschreven had maar nu begrijp ik waarom het langer duurde.

Je kaart voor marlies is prachtig maar dat had ik al op het dt blog geschreven.

sterkte! liefs paula.♥♥

Unknown zei

Schitterende kaart Mieke, mooi van kleurtjes en prachtige details geweldig.

Lieve groetjes Suze

Diana zei

Wat een prachtige kaart Mieke, daar is ze vast heel blij mee.
Fijn dat je de knoop hebt doorgehakt, wat voor jou goed voelt is de beste keuze lijkt mij. En trek je niks aan van anderen, bloggen kan zo'n heerlijke uitlaatklep zijn.

Liefs Diana.

Martha zei

Wat een pracht kaart heb je voor Marlies gemaakt Mieke!! Super!
En wat een moeilijke beslissing heb je moeten nemen zeg! Ik duim voor je dat het met behulp van de arts goed blijft gaan thuis! En je verhaal gewoon op je blog blijven zetten!!!
Groetjes,
Martha

Bernadet zei

wat is dit toch een schitterende kaart Mieke. Ben helemaal weg van deze kleurtjes.

oooh meid, dat zal een moeilijke beslissing zijn geweest, ik snap je heel erg goed hoor.
En niks aantrekken van die zeurders Mieke, .... ze hoeven het toch ook niet te lezen als ze niet willen... toch....

Marianne Reijgersberg zei

Mieke, wat een gave kaart is dit geworden. Die zal vast en zeker in de smaak vallen bij Marlies.
Ik moest een beetje glimlachen toen je schreef dat de basis wit cardstock was.
Mooie kleurencombi.
En wat een verhaal over die zgn volgers. Weet je, ik kan dat bijna niet geloven. Waar bemoeien mensen zich mee. Ze hoeven jouw verhaal niet te lezen, als ze dat niet willen. Maar omdat ook openlijk te verkondigen gaat wel erg ver. Volgens mij moet je mensen kunnen blokkeren. Ben je daar al achter, anders ga ik zoeken, tot ik het weet. Zijn ze helemaal......
Is het op FB of blogger?
Groetjes Marianne

arjette zei

Oooohhhhh wat een geweldig mooi kaartje Mieke!!!! Haha, van het witte cardstock is inderdaad niets gezien...
En wat betreft je beslissing: als het voor jou goed voelt is dit de juiste beslissing, jij bent de enige die die kan nemen... en dat er dan van die malloten zijn die zich daar denken tegenaan te kunnen bemoeien.... die moet je gewoon deleten en negeren!!!!!
Sterkte!!!!

groetjes Arjette.

Aartje zei

Hallo Mieke, ik benijd je niet bij het nemen van zo'n moeilijke beslissing, maar ik ben blij dat je eruit bent (en gewoon met ons blijven delen, wat je kwijt wil hoor, laat die zeurkousen maar gewoon zeuren). Dit is gewoon ook een stukje Mieke en dat hoort gewoon bij jou!

Maar nu je kaart: die restbak van jou levert hele gave dingen op zeg. Wat een prachtige kaart, met supermooie details. Echt weer een toppertje.
Groeteb Aartje

Anke zei

Wat een schitterende kaart. Je hebt er heel veel details op verwerkt. Een waar kunstwerkje.
Wat een dappere beslissing. Van mij mag je best vertellen hoor ik begrijp niet zo goed waarom dat niet zou mogen. Maar hoe je moet deleten zou ik ook niet weten. Liefs Tessa & Anke

Anoniem zei

Hoi Mieke,

Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt, echt een beauty! Wat een dappere beslissing heb je genomen om thuis te blijven! Je kan inderdaad altijd nog naar Davos, dat loopt niet weg! Geniet voorlopig nog maar lekker van je gezinnetje zolang je het goed vol kunt houden.
En wat die volgers betreft, daar moet je je niets van aantrekken hoor, dan moeten ze maar geen volger worden. Ik zag dat sommigen al doorgegeven hadden hoe je ze moet deleten, dus dat gaat vast lukken.

Groetjes,
Nicole

Lia zei

Prachtige kaart heb je gemaakt, mooie kleuren ook.
Je beslissing is voor jou (jullie) de goede, luister aub goed naar je lichaam.
Ook vind ik, dat je op je blog mag plaatsen wat jij wilt, het is jouw blog tenslotte, en als het iemand niet aanstaat blijven ze lekker weg.
Ik lees je blog heel graag, heb zelf ernistige COPD dus weet wat het is om slechte longen te hebben,
groetjes Lia

stempelfreaks zei

Wat een schitterend kaartje weer! Fijn dat je een beslissing hebt genomen. Davos loopt inderdaad niet weg!
Groetjes Astrid & Larissa

Marcelle v.d Ven zei

Wat een geemmer van al die mensen zeg, het is toch jouw blog dan kun je daar toch opzetten wat je wilt, en als ze het niet willen lezen dan kunne ze toch de pot op. Ik vind dat je het netjes hebt opgeschreven en ik vind het leuk om je reilen en zeilen te lezen, en ik vind het leuk om je beeldige creaties te zien op je blog. Vind het trouwens ook leuk dat je mensen via hun blog beter leert kennen.
Veel beterschap en voor jouw heb je de goeie keus gemaakt.
Gr Marcelle

Linny zei

A beautiful card.love the ribbon bow.Thank you for joining in at Secret Crafter Saturday challenge.linda x

Helen zei

Beautiful card - love the colours!
Thanks for joining us at the Secret Crafter Saturday Challenge!
Helen x