vrijdag 23 september 2011

Blauwe winterkaart

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kaart zien in winterse sferen...hopelijk moeten we er zelf nog een tijdje op wachten:-)

Het papier is van Bo Bunny, het lag nog op tafel en 'riep' tegen me...gebruikt me nog een keer...lol! Het afdrukje is van Magnolia, alléén geen Tilda of Edwin, maar een leuke sneeuwpop. Ik heb de sneeuwpop ingekleurd met de copics en dat viel nog niet mee een witte sneeuwpop kleuren. Met liquid appliqué heb ik de muts en de bodem voorzien van een mooie laag sneeuw en de ijsster is bewerkt met stickles. Op de randen van het afdrukje heb ik met distress ink stukjes van eveneens ijssterren gestempeld. Verder zitten er om de sneeuwpop kleine stipjes liquis pearls.



Het afdrukje is gemat op blauw glitterpapier en daar achter zit een uitelkaar getrokken wondgaasje. Met een nestabilitie heb ik aan beide zijkanten een doormidden gesneden label bevestigd, zodat je alleen de krullen ervan nog ziet. Met een borderrand van Crealies heb ik een strook gemaakt met daarop met wit cardstock een reep met weer de ijssterren. Geloof dat die mal is van Craft-Us. Met een pons van Martha Steward en een nestabilitie heb ik diverse ijssterren gemaakt uit blauw en wit glitterpapier en die hier en daar bevestigd.


Nog een grote blauwe dubbele strik, een passende bedel, hotfix steentjes en een label gemaakt met een Doo-hickey van Magnolia om de kaart af te maken. Ik ben zelf erg blij met het resultaat en iets in deze kleuren gaan jullie vast nog vaker zien de komende tijd.

Deze kaart laat ik mee doe met de challenges van Dutch magnolia lovers challenges, Stamps+Fun=Creativity, Simon says stamp challenge blog en Scrap & More.

Ik wens iedereen een hele fijne dag! Hier schijnt het zonnetje al, dus kan er mooi iets in de tuin gedaan worden en we hebben een verjaardag.

Thijs moet weer zwemmen en hij doet het zo goed. Hij moet nog 5 worden, maar zwemt al zonder kurkjes en plankje in het diepe! Het duiken moet nog wat beter en dan nog oefenen met kleren aan zwemmen. Hopelijk kan hij aan het einde van het jaar afzwemmen voor zijn A diploma.
Ook Sacha wordt opeens wel heel erg groot. Die is van de één op de andere dag zindelijk en wil 's nachts ook geen luier meer om. Ik ben toch grote meid mama??? Hihi...het gaat soms veel te snel voor me!

42 opmerkingen:

Christa zei

Hoi Mieke , wat een mooie winterse kaart heb je gemaakt in blauwe tinten. En de sneeuwpop is goed gelukt , hoor , met de Copics. En ik vraag me ook wel eens af waar de tijd blijft....hier gaan ze nu allebei al naar de middelbare school. Creatieve groetjes van Christa.

Christa zei

Vergeet ik nog te schrijven : Bedankt voor het meedoen bij DML. Christa.

Anoniem zei

Mieke, Mieke hij is alweer zo vreselijk mooi. Dat kan ook niet anders bij jou. Alles wat uit jouw vingers komt lukt volgens mij altijd goed. Die sneeuw met de liquid is ook prachtig. De headtool en de liquid staat op mijn verlanglijstje ...maar of ik kan wachten tot mijn verjaardag??????
Heb zo'n zin om dit ook te proberen. groetjes Joke

Kim zei

Wat een prachtige blauwe winterse kaart! Schitterende details.
Ja kinderen groeien echt super snel. Mijn jongste zit sinds februari ook al weer op school. Was wel wennen ineens die rust in huis.

Groetjes Kim

arjette zei

Wat een schitterend kaartje!!! Mooi ingekleurd, kan me voorstellen dat dat moeilijk is.. maar het is je wel héél goed gelukt!!!
Wat een leuk effect zo die stipjes van de liquid pearls, mooi hoor!!!
ja.... voor je het weet gaan ze naar de middelbare school... ik weet er alles van, zit sinds 3 weekjes overdag in m'n uppie hier.... wel vreemd hoor maar wel goed natuurlijk!! Zo gaat dat nu eenmaal... en ik vermaak me evengoed wel!!
Fijne dag en alvast fijn weekend!!!

groetjes Arjette.

Jaimy zei

wat een leuke kaartjes!
de liquid applique is leuk he!

Groetjes, Jaimy

Anneke zei

Hoi Mieke,, wat een prachtige winterse kaart met die leuke sneeuwman erop :) hihi...
Heel mooi ingekleurd ook!!
Groetjes anneke

miriam zei

hoi mieke wat een schitterende winterse kaart. Je hebt groot gelijk dat je dit papier gebruikt het is ook zo'n mooi papier
gr miriam

marja zei

Oooooh Mieke wat heb je dit schitterend gemaakt, zo mooi!!!! Je sneeuwman is super ingekleurd.
Ja kleine kinderen worden snel groot he! Mijn oudste is al weer 28 en de jongste 3 :)
Een heel fijn weekend, met mooi weer!

Groetjes Marja.

Sanne zei

Wat een mooie kaart is dit! Ik hou zo van die blauwe winterkaarten. Ik zit nu nog even met de herfst in mijn bol, maar straks zijn er ook weer winterkaarten bij mij te spotten.

Liefs Sanne

Neline zei

prachtige, blauwe winterkaart heb je gemaakt! Leuk gedaan de sneeuw.
Gezellig dat je meedoet met onze challenge bij DML
Veel succes
groetjes
Neline

Fieneke zei

Wat een mooi kaartje, mooie kleuren en accenten! En ik herken het hoor, dat het soms veel te snel gaat. Onze oudste gaat nu naar de middelbare school en dan zijn ze ineens zooooo groot.
Groetjes en een fijn weekend
Fieneke

greet zei

Wat een prachtige, winterse kaart!
Supermooi papier en het inkleuren van de sneeuwpop is je heel goed afgegaan.

Groetjes Greet

Yvonne zei

Wat een prachtige kerstkaart heb je gemaakt!
Superleuk dat je meedoet aan onze DML-Challenge!
Groetjeszz,
Yvonne

Sandra zei

Wauw wat een mooi kaart!! De kleurencombi is super!!!
Jaja kindjes worden snel groot ik heb dat zelfde gevoel met mijn zoon van 9, die zegt tegenwoordig ik kom wel alleen naar huis hoor ik ben een stoere vent...!!!!!
Groetjes Sandra

manuela zei

Wat een prachtige kerstkaart heb je gemaakt!Die sneeuw met de liquid is ook prachtig. De headtool en de liquid staat op mijn verlanglijstje ..

groetjes manuela

angeleef zei

Hey Mieke,
Wat een leuke kaart! Ik vind die blauwe kerstkaarten altijd helemaal geweldig en die van jou ziet er ook fantastich uit. Heel leuk al die details.
Groetjes
** Evi **

Jolanda Cuper zei

Prachtige winterkaart!
Leuk hoor dat het zo goed gaat met je kinderen!
Groetjes Jolanda.

Marlies zei

Een prachtige kerstkaart in een hele mooie kleur en grappige sneeuwpop erop! Hele mooie details en leuk gedaan met de 'parel sneeuw'!
Fijn weekend,
groetjes, Marlies

mieke zei

Mooi hoor zo'n blauw kerstkaartje.HHet sneeuwmannetje is erg mooi.

Mieke

Dora zei

PRACHTIG!! Mieke.
hele leuke kleur gebruikt en zo mooie lieve stempeltje.
leuk gedaan met dat sneeuw.
mooi,mooi, mooi...
groetjes Dora

Thea zei

Hoi Mieke,
Prachtige kaart heb je weer gemaakt, heerlijk in ijsblauw.
Ik heb vanmiddag heerlijk geshopt bij "de duif" in Leeuwarden en o.a. de heattool gekocht en nog veeeeeeel meer (blut dus, kan't schelen ga toch niet vaak naar beurzen).

Fijn weekend!
Groetjes Thea

Tinie zei

Hoi Mieke,

Je hebt een prachtige winterkaart gemaakt met mooie kleuren!! Maar je brengt mij nog niet in wintersferen hoor, met zo'n mooi weekend in het vooruitzicht! (zeggen ze)
En genieten van je kinderen hoor, ze zijn groot voor je het weet!!
groetjes Tinie

GerJanne zei

Hoi Mieke,

heel mooi! Ik ben gek op blauwe kerstkaarten. Vind ik echt iets hebben.
geniet van je kleintjes, ook al is de jongste nu al zindelijk. Mijn oudste viert vanavond voor zijn vrienden zijn 23e verjaardag. Aan je kinderen zie je dat jij ook ouder wordt...

Groetjes,

GerJanne

Annemarie en Merit zei

wat een pracht kaartje, heel lief die sneeuwpop!!!

groetjes annemarie en merit

Aartje zei

Hallo Mieke, helemaal top, wat een mooie details. Vind je sneeuweffecten helemaal prachtig.
Echt een topper dus!
Groeten Aartje

Anoniem zei

Gorgeous card!
Hugs xx

Marianne Reijgersberg zei

Wat een mooie kerstkaart is dit geworden. En wat is jet inkleuren weer goed gelukt. Zo leuk die sneeuw. Dat lukt mij maar niet. Maar ik heb ook geen heattool.
Moet die misschien toch maar eens gaan aanschaffen. En die stipjes naast de stempel staan zo leuk.
Hé ik vind het zo leuk om te lezen, dat je zegt dat je kinderen zo snel groot worden. Ik weet nog zelf dat ik dit vertelde over mijn kinderen. En nu... afgelopen zondag zat ik bij mijn moeder met al mijn kinderen met aanhang en wat ben ik dan trots. Allemaal een leuke vriend of vriendin. Allemaal zo goed terecht gekomen. Allemaal bezig om zich definitief met aanhang te gaan vestigen door de aankoop van een huis. Nu kan jij het je nog niet voorstellen, maar inderdaad wat vliegt dan de tijd.
Vergeet er vooral niet van te genieten.
Liefs Marianne

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een heerlijk winterkaartje Mieke, erg mooi in die blauwe tinten.
Groetjes van Jacqueline

Anette zei

Brrrrrr.....krijg het er koud van!!! Hier schijnt gelukkig nog het zonnetje. En.....heb je al op het scrapbookzolder blog gekeken??? het ziet er naar uit dat we elkaar binnenkort weer gaan zien!!

Riet zei

Schitterende kaart Mieke,leuke stempel.
En wat is dat mooi papier.

Liefs Riet.

Marijke zei

Die sneeuwpoppen van magnolia blijven leuk, zal ze ook weer eens voor de dag halen. Prachtig winters kaartje is dit Mieke, al hoop ik dat de winter nog even weg blijft! Dit weekend kunnen we in iedergeval nog lekker genieten van de zon. Ja kleine kindjes worden groot, geniet er maar lekker van, ik heb nu alweer twee pubers (heeft ook zijn charmes hoor.
Groetjes, Marijke en Chantal

Janny zei

Wat een schitterende kaart heb je gemaakt zeg, heel erg mooi dat blauw en zo mooi gedetaileerd.
lieve groetjes Janny

Bella´s Bastelecke zei

what a gorgeous card love the colors thanks for joining us at SFC.....

Hugs
Bella

Dawny P zei

Wow what a fabulous card :) Love the colours you used as well. Thanks for joining us over at the Simon Says Stamp challenge. Hugs Dawny xxx

Crea Astrid zei

Hoi Mieke,

Wat een prachtige winterkaart heb je gemaakt. Mooi van kleur ook.

Ik mag je feliciteren, want je hebt een vrijkaartje voor de beurs in Hardenberg bij me gewonnen.
Als je Aya van Miekelotte maild naar info@miekelotte.nl en je zegt dat je het bij mij hebt gewonnen, dan stuurd ze het naar je op. Veel plezier in Hardenberg. Ik hoor wel van je hoe je het gehad hebt!

Groetjes Astrid.

Chantal zei

Wat een ontzettend mooie winterse kaart is dit! Knap hoe je die sneeuwpop hebt gekleurd zeg, ik durf er nog niet zo goed aan te beginnen!

Groetjes,
Chantal

Ettie zei

schitterende kaart met mooie kleuren,
wat ben jij toch veelzijdig he,mooi hoor.
ja meid kleintjes worden groot knap van je zoontje hoor, en die kleine meid zag ik een foto op je hyves, kan je zo zien een dappere meissie hor, en een grote meid en een knappe koppie

Jeanet van der Lee zei

Hoi Mieke, wat een prachtige kaart zeg, leuk effect zo met die liquid applique erbij. Bedankt voor het meedoen aan onze DML kerstchallenge. Groetjes, Jeanet

D K Crafts zei

Hi Mieke. Beautiful Christmas card. Love the colours and detail and the snowman image is gorgeous, I never use mine enough. Apologies for not visiting recently, all your cards have been beautiful as always and I love the gift bag you created. Glad you enjoyed your summer holidays and hope the children are settled at school,etc. Hope you are keeping well. Take Care. Donna

Jilly zei

The four panels for the centerpiece is most attractive thing. Great take on the sketch. I impressed to watch your colores in your card.
surveyors vests

Mieke'S zei

Wow.....die is mooi!
Zo gaaf!
Groetjes Mieke'S