zaterdag 13 juli 2013

X-mas

Goedemorgen allemaal,

Gisteren was het weer aan mij de beurt om een kaart te laten zien op het blog van Copic marker Benelux. En vandaag laat ik hem natuurlijk ook nog even hier op mijn eigen blog zien.Vandaag een kaart met een afdrukje van Whimsy Stamps - Let it snow. Het design papier is een mix van Maja Design, Bo Bunny en het roze komt uit mijn restjesbak. Lang leven het restjesbakje...


De gebruikte copic nummers zijn:
Huid: E0000, E000, E00, R11 en R20
Haren: E47, E44 en E43
Slee: E47, E44, E43 en E42
Konijn: E35, E33, E31, E30/ Oren: R21 en R20
Muisje: C4, C2, C1 en C00
Kleren: R85, R83 en R81/ C4, C2, C1, C00/ B34, B32, B21, B60
Lucht: B0000 en B000


Ik heb de grote ijskristallen gemaakt met een pons van Martha Steward en de rand langs de kaart is een nieuwe mal van Noor! Design....hij is leuk!!!!

Onder de slee in op de kleertjes heb ik wat liquid applique aangebracht en verhit met de heattool, ik ben al twee jaar fan van dat spul! 


De genaaide randen zijn met het hand naaimachientje gemaakt van Joy! Het was even puzzelen hoe hij werkte, maar uiteindelijk naaide hij gelukkig en kreeg ik niet alléén prachtige gaatjes...whaha!!!

Naast het afdrukje zie je een stukje van een spellbinder mal met daar de tekst: X-mas opgestempeld.Verder wat kant, hotfix steentjes, een gaasje en wat roosjes die op kleur zijn gespoten met de airbrush. 

Ik ben druk aan het oefenen met de Silhouette Cameo! Maar onthoud dat ik blonT ben en het dus wel even duurt voor ik alles onder de knie heb:-) 

Woensdag had Sacha haar longfunctie en vandaag belde de kinderats al met de uitslag. Morgen moet ik naar de apotheek voor nog een ander pufje erbij, puf nummer drie... Uit de uitslagen bleek dat ze naast astma ook ontzettende last heeft van inspanning sastma! Ze begint wel heel veel op haar mama te lijken zo langzamerhand...helaas:-( 

Een heel fijn weekend allemaal, bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!
10 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Wat een heelrijk kerstkaartje Mieke..die sneeuwsterren zijn schitterend.
Wat naar dat puf 3 er nu aan zit te komen...het allerbeste voor jullie toegewenst!!

liefs Annemarie en Merit

Anke zei

Prachtig Mieke. Beterschap meid
liefs Anke

Creanita60.blogspot.nl zei

Maar hopen dat de pufjes gauw gaan werken / aanslaan zodat ze weer alles kan doen en ook kan gaan genieten van de vakantie.

Je kaart is echt weer prachtig.

groetjes Anita

Aartje zei

Geweldige kaart Mieke, leuke details zitten er weer op. En dat sneeuwspul is inderdaad geweldig, zoek nog een leuke bestemming voor dat spul in de zomer (whahaaa)
Jammer dat je dochter in deze zo op jou gaat lijken. Hopenlijk helpen de nieuwe pufjes.
Groeten, Aartje

Irene zei

Wat ben je in de weer geweest de laatste tijd Mieke, de ene mooie creatie na de andere en leuke nieuwe dingetejs heb je aangeschaft! Wel vakantie vieren hoor ook al staat die Cameo te lonken (wil wel eens een demo als je weet hoe hij werkt!!).
Die arme Sacha toch, ik duim echt dat ze niet al te veel in jouw voetstapjes gaat wat de astma betreft!!
Het mooie weer komt er weer aan, geniet er van!!!

xx Irene

Dora zei

prachtige kaart gemaakt, winterse kaart!
oef, dat erg voor dochter. ik hoop dat zij baat heeft bij dat pufje.
dit is niet zo leuk nieuws....
sterkte!!

Miranda Slagboom-de Groot zei

Een prachtige kaart.
Groetjes Miranda

jolanda zei

prachtige kaart

Antoinette Voorn zei

Wat ziet dit er weer gaaf uit! Prachtige gekleurde afbeelding en mooie versiersels!

Gr Antoinette

Richtsje zei

Goh Mieke, wat heb ik hier veel gemist...schitterende creaties, prachtige tag voor de juf! Je kaarten zijn ook zo gaaf gemaakt, geweldig mooi kleurwerk, een schitterend geheel! Fijn dat jullie lekker gaan genieten van de schoolvakanties maar wel jammer dat jullie meiske toch weer wat erbij moet...het blijft lastig!

Groetjes Richtje