woensdag 10 juli 2013

Bedankt...in tweevoud!

Goedemorgen allemaal,

Maandag was ik weer aan de beurt om op het blog van Krea Teja iets te laten zien en vandaag laat ik het gezellig op mijn eigen blog zien!

Ik ben de laatste tijd wat aan het 'experimenteren' met een voor mij heel andere stijl dan dat ik en jullie van me gewend zijn. Het is eigenlijk best wel leuk om niet altijd maar met een 'cutie' te komen

 Deze stempel van Joy! craft vind ik helemaal geweldig en op zoveel manieren te gebruiken. Deze keer heb ik er tags van gemaakt, maar ook in combinatie met een 'cutie' is deze stempel super!Ik heb de stempel met versamark inkt op een tag gestempeld en bestrooid met clear embossing poeder. Als je dat verhit met de heattool 'smelt' het als het ware en laat het een mooie glanzende afbeelding achter


Daarna heb ik met twee kleuren distress inkt de tag 'ingepoetst' met een blending tool. Op de plek van je afdrukje pakt het ditress inkt niet en komt de afbeelding heel mooi naar voren. In de hoeken heb ik wat fran-tage aangebracht en ook weer verhit.  De tag gemat op kraft cardstock en versierd.Deze leuke postzegels zijn gemaakt met stempels en een snijmal van Whismy Stamps.

Deze tag heeft zijn weg naar een andere plek inmiddels al gevonden. Donderdag heeft Thijs afscheid genomen van groep 1/2 en zijn juf kreeg een kadootje met deze tag er aan vast. 

*****

Ik heb op dezelfde manier ook een blauwe variant gemaakt...


De leuke tekststempels zijn ook van Joy! Craft.


Mijn boodschappenlijstje van deze keer:                      


Wat ik al zei, zo anders dan normaal, maar minstens zo mooi! 

Hier is de schoolvakantie inmiddels begonnen en gaan we dus genieten van zes weken vakantie. De kids hebben er zin in en mama gaat het er ook lekker van nemen! Geen voetbal, geen zwemles, geen dansles en voor mij geen revalidatie in Haren. En het weer werk ook al een paar dagen heerlijk mee, wat wil een mens nog meer:-)

Een hele fijne woensdag allemaal en tot de volgende keer!9 opmerkingen:

GerJanne zei

ha die Mieke,
wat ziet dit er gaaf uit! Inderdaad heel anders, maar minstens zo mooi! De kleuren die je gekozen hebt zijn heel mooi bij elkaar.
Geniet van de vakantie. Even heerlijk niet op de klok kijken, dat scheelt al zoveel voor je gevoel.
Groetjes,
GerJanne

Antoinette Voorn zei

Ohhh wat is die super en mooi, een toppertje weer!

Gr Antoinette

Deborah zei

hele mooie labels! Je hebt er je werk van gemaakt!
Liefs, Deborah

Mieke zei

Prachtig!

Dora zei

wow...dat is prachtig gemaakt. mooie combinaties van kleur en stempels. prachtig!!!

Folkje zei

Mooie tags heb je gemaakt Mieke, de kleuren zijn ook prachtig.

groetjes
Folkje

Folkje zei

Mooie tags heb je gemaakt Mieke, de kleuren zijn ook prachtig.

groetjes
Folkje

Tinie zei

Leuk zijn die experimenten, Mieke!!
Daar mag je meer mee komen, erg mooi!!!
Groetjes Tinie

Aartje zei

Hallo Mieke, dit is wel een erg mooi expiriment geworden zeg, prachtig geworden. Geniet van je vakantje, hier moeten ze nog 1,5 week.
Groeten, Aartje