donderdag 1 januari 2015

Happy New Year 2015!

Goedemorgen,

Hier is dan het moment, de eerste kaart hier op mijn blog van 2015!
En ik hoop dat er weer velen mogen volgen...

Dit was gisteren op het blog van Copic Marker Benelux de afsluiter voor 2014...


Hier boven zie je alvast een 'sneakje' van waar deze blogpost over zal gaan...


Ik heb deze keer een mal gesneden met mijn Silhouette uit een achterkantje van een snelhechter.
Snijd je iets anders uit, bijvoorbeeld stippen of sterren dan maak je zo je eigen persoonlijke mask. Nu heb ik het uitgesneden stukje gebruikt, maar dan pak je het 'restant', op de vierde foto rechts onderin de hoek te zien. Dan doe je dus niks met de uitgesneden sterren of stippen. 

Met een lijm spuitbus heb ik de tekst lichtjes vast gezet op het papier, zodat de mal niet aan de schuif gaat door het lucht van de airbrush.
Ik ben van boven naar beneden gegaan met de Copic Airbrush en dan van lichtste tint naar donkerste tint. Ik heb de B12, B16 en B18 gebruikt!


En deze kaart heb ik er mee gemaakt! Ik heb geprobeerd na het airbrushen niet te veel meer toe te voegen, zodat de afbeelding niet uit het oog verliest. Het design papier is deze keer van Marianne Design!


In de 0 van 2015 heb ik een klok gemaakt die op vijf voor twaalf staat. De wijzers zijn van Tim Holtz, maar kun je natuurlijk ook zelf maken. Het leuke sneeuwpopje is toevallig een stempel die ook van Tim Holtz is.


De ijssterrand van Noor! passen er ook erg leuk bij vond ik. Het sierlijke hertje uit kraft is gemaakt met een mal van Cottage Cutz en in het oogje zit een heel klein pareltje.


Ik wil al mijn volgers een heel gezond, gelukkig, creatief en kleurrijk 2015 toe wensen en dat we met elkaar maar veel mooie dingen mogen gaan maken!
6 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw Mieke, wat ontzettend gaaf is dit! Ik ben er helemaal weg van. Mooie vorm van de tekst en dan die details van dat klokje in de 0....súper. Goede aftrap voor 2015 ;)
De beste wensen nog voor dit nieuwe jaar.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Hoi Mieke,
wat een super kaartje weer! Heel goed idee!
Ik nes jou gezondheid. Dat 2015 maar een gezonder jaar mag worden dan 2014.Dat heb je verdiend!
Lieve groetjes,
GerJanne

Aletta zei

Prachtig !!!!
Helemaal leuk gedaan...
Op na een creatief 2015;)
Groetjes Aletta

Aartje zei

Hallo Mieke, ik wil jou en je gezin ook het allerbeste wensen voor 2015. Ik hoop dat het qua gezondheid een goed jaar mag worden.
Wat een mooie kaart heb je gemaakt. Prachtig!
Groeten, Aartje

* Daniëlle * zei

Leuke blog heb je! Ik heb sinds kort mijn kleine verzameling copics herontdekt en al zoekende op het www jouw blog gevonden. Je staat bij mijn favorieten hoor. Ook je tutorials ga ik nog eens goed bekijken.

Groetjes,
Daniëlle

Durvina zei

Wat een super gave creatie, echt prachtig!!

liefs, Durvina