donderdag 4 december 2014

Winterlantaarn

Goedemorgen lieve bloglezers,

Inmiddels zitten we alweer in december en is het alweer bijna pakjesavond, wat voor velen een gezellige tijd betekend. Bij december denk je ook meteen aan kerst en winter, toch?

Vandaag eens geen kaart van mij, maar een lantaarn. Leuk als sfeer versiering/verlichting in deze donkere maanden! Deze was woensdag al te zien op het blog van Copic Marker Benelux en vandaag ook nog even op mijn eigen blog natuurlijk!


Deze lantaarn heb ik natuurlijk niet met de hand uitgesneden, maar met mijn Silhouette Cameo. Ik vind hem leuk..... Achter de openingen heb ik stukjes pergemano papier gedaan als venster.


Op de lantaarn heb ik twee Magnolia's gebruikt uit hun nieuwste kerstcollectie - Waiting for christmas.


Ik heb de kleuren rustig gehouden, omdat de lantaarn dat ook is qua kleur en versiering.

Huid - E0000, E000, E00, E11 en R20
Haren - E31, E33, E57 en E79
Blauw - B21, B23 en B24
Grijs van kleren - W1, W3 en W5
Ski's - W3, W5 en W7


Huid - E0000, E000, E00, E11 en R20
Haren - E50, YR21, YR24, E35 en E37
Jurk - C00, C0 en C1
Gele ster - Y11, Y13 en Y17
Schaap - W00, W1 en W3
Stok - E43, E44 en E47

De lantaarn is open aan de onderkant, dus je kunt er een waxinelichtje in zetten ( zou wel een 'nepper' er in doen...lol) of een string lampjes op batterijen, ik koos voor het laatste!

Lampjes uit.....

Lampjes aan....

Dit super leuk lantaarntje gaat vast en zeker een leuke eigenaar vinden met alle feestdagen die voor de deur staan! Of ik houd hem stiekem lekker zelf:-)

Vandaag vieren we hier thuis Sacha haar zesde verjaardag. Wat wordt het al een grote meid, vorige week haar diploma A gehaald en nu alweer zes jaar!


Ik wens iedereen die pakjesavond viert alvast een hele fijne avond toe en voor wie het niet viert natuurlijk ook een prettig weekend!


5 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Hoihoi , eindelijk kom ik weer ff buurten. Even mijn schade af en toe proberen in te halen , je lantaarn is super gaaf en prachtig gedaan en dubbel gefeliciteerd met Sacha xxx

Irene zei

Wat een droom is je lantaarn, al helemaal met de lichtjes aan!! Happy B-Day Sacha, vandaag cadeautjes en dan ook nog een keer van Sinterklaas..bofbips dat je bent!!
Kijk je nog even op mijn blog bij de vorige post, ben je weer helemaal bij wat Engeland betreft en kun je het huisje zien!!
Gezellige pakjesavond Mieke (gaat het redelijk??).

xx Irene

Thea zei

Wow wat een supergave lantaarn Mieke, wat staat dat gezellig! Lekker zulf hol'n ;-) En kijk Sacha eens glunderen met haar diploma, Topper!

Gezellig dagen!
Liefs Thea

Mary zei

Wat een prachtige lantaarn!! En helemaal gezellig als de lichtjes aan zijn!
Sascha gefeliciflapstaart met je verjaardag!., en ook nog eens je À diploma!! Echt super hoor!
Groetjes Mary

Aletta zei

Leuk leuk leuk.... en MOOI:)
Groetjes Aletta