woensdag 21 januari 2015

Wish.....

Goedemorgen allemaal,

Het is alweer woensdag en dus de week is weer doormidden! Deze kaart heb ik a.s. maandag laten zien op het blog van Copic Marker Benelux en vandaag dus op  mijn eigen blog.


Het is een kaart met een digi van Pinky Dolls - Winter Walk en het papier komt uit een blokje van Bo Bunny - Isabella. Lekker zoet-sappig of niet dan...hihi...ik houd er zo van!

Ik heb de kaart rustig gehouden qua kleur en aankleding. Zo verstop je het design papier niet en ook het afdrukje niet, waar bij mij vaak de meeste tijd in gaat zitten:-) Het afdrukje heb ik met een achthoekige mal uitgesneden en die vorm heb ik terug laten komen in het DP.


Ik heb de volgende kleuren gebruikt

Huis - E000, E00, E11 en E13
Haren - E50, E53, E23, E25, E27 en E29
Roze - R81, R83 En R85
Rok - W1, W2 en W4
Sneeuwpop - C00, C1 en C3
Grond - T0, T2 en T4


Op bovenstaande foto kun je goed zien hoe ik de haren zo 'echt' mogelijk heb geprobeerd in te kleuren. De kruin is naar mijn gevoel altijd wat donkerder dan de rest van het haar. Ik zet altijd dunne streepjes  en werk daarbij het liefst van me af. Ik beweeg de copic marker voorzichtig en zacht in de richting waarin de haarlok valt om het er zo natuurlijk mogelijk te laten uit zien. Haren vind ik een echte uitdaging bij het inkleuren, ook omdat er zoveel verschillende kleuren combinatie's zijn en er geen enkele haarbos hetzelfde is.


Ik wens iedereen een hele fijne woensdag toen en graag tot de volgende keer!

7 opmerkingen:

Irene zei

FANTASTISCH kleurwerk op een dot van een kaart Mieke!!!

xx Irene

Margo zei

Supermooie kaart Mieke en wat mooi ingekleurd !
Groetjes
Margo

Bernadet zei

Geweldig mooie kaart Mieke.
Prachtige digi die je geweldig hebt ingekleurd!!

corryskaart zei

hoi mieke
wat een gezellige kaart en prachtig kleurwerk
grt corry

Antoinette Voorn zei

Wat een geweldig mooie kaart en dat meiske is om op te vreten zo mooi , hihibi!

Mary zei

Wat ben je toch een artiest met je copics!! Geweldig mooi ingekleurd! Mooi ook hoe je de vormen in de kaart hebt laten uitkomen!
Fijn weekeinde, groetjes Mary

Web Developers Delhi zei

That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.