donderdag 19 december 2013

Twee keer Magnolia...

Goedemorgen allemaal,

Mijn kerstkaarten zijn allemaal al de deur uit, dus deze is alvast voor volgend jaar, vandaar de mini kalender met december 2014:-) 

Ik heb deze kaart gemaakt voor het Copic Marker Benelux blog gemaakt, waar hij gisteren te zien was, met twee stempels van Magnolia gemaskerd en zo heb je weer een heel ander plaatje voor op je kaart.
Ik heb de kaart zelf vrij rustig gehouden van kleur en zo komt het afdrukje erg goed tot zijn recht vind ik.


Het beetje design papier is uit een collectie van Bo Bunny - Powder Mountain, ik houd zo van deze kleuren... De embossing folder  Swiss Dots zie je achter het afdrukje zitten, deze blijft leuk en helemaal rond de feestdagen/winter!


Gebruikte copics voor deze kaart zijn:
Hert: E30, E31, E33, E35, E37 en E59
Bomen: G40, YG13, YG47, YG67, C00, C1 en C3
Lucht: B91, B93, B95, B97, C00, C1 en C3
Strik hert: B21, B23, B24 
En de belletjes en ster: Y11, Y13 en Y15


De kleine besjes waren wit en heb ik voorzien van een laagje lijm en ze vervolgens door micro fijne glitters gerold, zo passen ze erg leuk bij de kaart! Twee belletjes om het feest compleet te maken...


Langs de rand heb ik een mal van Sizzix dubbel gebruikt!


Links bovenin de hoek de ijssterren cirkel van Noor! design.


En rechts boven in zie je een velletje van een mini kalender en de nog altijd leuke bingo stempels van Noor! design.

Het was eens een heel ander afdrukje voor mij en heb het met plezier gekleurd. Ik merk zo wie zo wel dat de afwisseling van de laatste tijd me erg goed bevalt. Van bomvol naar CAS en iets er tussen in, van Cutie naar strak en uber bling bling...hihi!  Dus dat is iets waar ik ook zeker mee door ga in 2014...alvast een goed voornemen van mezelf!

Gisteren was het een beetje een rare/nare dag hier in huis. Sacha had vorige week tijdens haar verjaardagsfeestje haar pink bezeerd en ik dacht dat het zwaar gekneusd was. Gisteren, een week later, werd mijn wantrouwen alléén maar groter en dus toch maar langs de dokter. Vanuit daar naar de rontgen, toen naar de SEH en toen naar de gipsmeester. Mijn kleine meis heeft een week met een gebroken pink rond gelopen:-( Omdat de breuk al een week oud was en hij al aan het herstellen was, helaas scheef, wilden ze haar eerst onder narcose brengen om het recht te zetten. Na beraad met de kinderarts is besloten het eerst 'zo' te proberen, want ze is nog steeds aan het herstellen van de laatste keer narcose. Och...het gillen ging me door merg en been en wat heb ik me en slechte moeder gevoeld. De dag voor kerst moeten we weer komen en ik hoop dat we dan krijgen te horen dat verder rechtzetten niet meer noodzakelijk is...

Voor nu wens ik jullie allemaal twee hele fijne kerstdagen en geniet van deze speciale dagen met iedereen die je lief is!








12 opmerkingen:

Mary zei

Wat naar om te lezen over de pink van je kleine meisje!! Zo zielig!! Arm ding, wat een pijn moet ze hebben gehad tterwijl de dokters aan je zere pink zitten! Ik hoop idd dat het bij het gips blijft en dat het allemaal goed komt! Knuffel haar maar extra lekker veel!
Je kaartje is weer een beauty! En wat goed dat het alvast je eerste kaartje voor volgend jaar is......je voornemens klinken leuk....ik geniet wel mee via je blog haha
Fijne dag, lieve groetjes Mary

Lia zei

Wat een prachtige kaart supermooi!
Beterschap voor je dochter,
groetjes Lia

Irene zei

Wat een schitterende kaart Mieke en dat rendiertje SPRINGT gewoon op je af, zo gaaf ingekleurd!!
Zeg bikkel, dat jij nu voor jezelf zo hard bent dat weet ik inmiddels wel maar die arme kleine Sacha...eerst laat je haar hinkepoten omdat jij denkt dat het wel meevalt en nu dagen een gebroken pink........schaaaaaaam je Mieke!!!!!!!!
Ik duim dat het met gips goed gaat komen, heel veel beterschap voor je kleine krullenbol!!!

Knuf, xx Irene

jolanda zei

prachtige kaart.
Beterschap voor je dochter

corryskaart zei

hoi mieke nou ik zal dubbel duimen dat het allemaal nog goed komt met je kleine prinsesje !! en je kaart ziet er geweldig mooi uit en zo leuk door het gebruik van twee stempels echt een topper!!
fijne feestdagen en een gezond 2014...corry

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mieke, wat een mooie kaart...prachtig zoals hij ingekleurd en opgebouwd is. Ik vind het een beauty. Je voornemen klinkt heel goed, idd gewoon doen wat je zelf leuk/fijn vind...daar is het tenslotte een hobby voor ;p
Beterschap voor je dochter, ik zal duimen dat hij recht genoeg staat...lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Hoi Mieke,
Ach die Sacha! Onze Guus heeft eens 10 dagen met een gebroken teen gelopen...Daarna was er niets aan te doen. De teen stond niet scheef, dus dat is goed gekomen. Nu hopen voor Sacha dat het ook vanzelf goed komt.
Je kaart is enig!!
En ik ben benieuwd naar je voornemens of je veel afwisseling gaat laten zien in 2014!
Hou ik wel van!!
Liefs,
GerJanne

Christa zei

Hoi Mieke , ik ben blij om te lezen dat mijn kaart heelhuids bij je is aangekomen .... je weet maar nooit tegenwoordig met TNT. En wat is dit weer een BEAUTY !! Zo gaaf gekleurd ook met de Copics .... Het verhaal van Sacha had ik al een beetje via FB gevolgd ; maar wat een kanjer is het zeg !! Zo moeder , zo dochter. XX Christa.

By XaLu zei

Wat een schitterend kaartje heb je weer gemaakt! Ziet er weer super uit. Heel veel sterkte voor je dochter, ik zal voor haar duimen dat alles goed is volgende week.

Alvast fijne feestdagen.

Groetjes,
Nicole

chrilvian zei

wat een leukje

Nicole zei

Ooohhh Mieke wat errug!!! Kan me voorstellen hoe je je voelt. Ik hoop heeeeeeeeeeeel hard met je mee dat je morgen te horen krijgt dat het zo goed is!! Je kaart is fantastisch mied!! Supermooi ingekleurd en prachtige details. Fijne Kerstdagen!!! Liefs, Nicole

Antoinette Voorn zei

Ohhh wat een gave kaart joh!!! En hele fijne feestdagen!