vrijdag 14 oktober 2011

Ook nog leuke dingen om met jullie te delen...

Hallo lieve blogdinnen,

Tijdens mijn 'afwezigheid' van bijna 3 weken is er toch ook nog een hoop leuks gebeurd!

Gisteren bracht de postbode me drie kleuren ditsress ink limited edition van Tim Holtz...ik ben erg blij dat ik ze bij mijn verzameling kan toevoegen!

Ook kwam van de week de candy die ik bij Erna heb gewonnen.


Het is een kerststempel uit de nieuwe Magnolia collectie...helemaal leuk dus! Nogmaals bedankt Erna...

Ook heb ik tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis een candy bij Janet gewonnen. En wel stempelset nummer 1...een super leuke set! Bedankt Janet...


En da's nog niet alles:-)

Met mijn gepimpte bag ben ik in de top 3 tercht gekomen van Addicted to stamps challenge


En met mijn blauwe Hanglar en Stanglar kaart ben ik bij de Lovely Hanglar only challenge blog uitgekozen tot winnaar en mag ik voor twee challenges gast designer zijn!


En nu denken jullie...eindelijk, Mieke is klaar!

Maar nee, niks is minder waar! Ik heb de eer gehad door twee mensen getaged te zijn....en wel door Sanne en Anja. Bedankt dames, ik vind het een hele eer!


Nu is het de bedoeling dat ik tien dingen over mezelf vertel. Nou, daar gaan we....

1) Ik geboren en getogen ben in de provincie Groningen en denk dat ik ook altijd in dit mooi en rustig provincietje blijf wonen. Ik houd van de rust en ruimte hier!

2) Ik chroninsch astma heb en dat mijn leven heel erg beinvloed heeft en nog steeds doet. Ik ben al twee keer in Davos ben geweest voor lange tijd, maar dat dat nu voor mij geen optie meer is omdat ik er niet over pieker 15 weken of langer weg te gaan zonder mijn kids. Dus nu elke 20dgn Xolair prikken haal en zo mijn dagelijkse dosering prednisolon naar beneden probeer te krijgen!

3) Ik zei het al....mijn twee wondertjes! Nooit gedacht dat ik door mijn gezondheidsproblemen kinderen zou krijgen. Maar ik heb de sprong toch gewaagd en ben nu de trotse moeder van Thijs die in november 5 wordt en Sacha die de dag voor sinterklaas alweer 3.

4) Ik pas blog sinds 20 december 2010 en nu al 200 volgers verder ben en helemaal 'verslaafd' ben...

5) Ik ben begonnen met knutselen bij mijn oma in de kamer. Ik verveelde me toen ik daar als 14jarige op visite was en zij had een startsetje van Pergemano gekregen... Sindsdien zijn er heel veel knutsel technieken de revu gepasseerd bij mij...

6) Ik de laatste 5 jaar weinig meer had gedaan omdat de kids al mijn energie nodig hadden. Thijs is in november naar de basisschool gegaan en ik ben toen gaan surfen op internet en stuite op het scrappen...en nu ben ik helemaal verkocht:-)

7) Ik al mijn blogvrienden dankbaar ben voor alle lieve kaarten die ik tijdens mijn 'ziek zijn' de laatste 3 weken heb gekregen.

8) Als ik tijd en lucht heb graag naar de sportschool mag gaan en in de zomer graag buiten zit. Spelen met de kids doe ik ook graag en een spelletje op de WII ben ik ook niet 'vies' van...haha!

9) We nu nog 1 huispoes hebben met de naam Cosmo! Cobus is sinds kort een sterretje, helaas! Thijs vanavond toen het donker was naar boven keek en zei: Kijk mama, Cobus heeft zijn lichtje ook weer aan! De schat...

10) Ik heel binnenkort een leuke verjaardagscandy op mijn blog ga plaatsen. En ik jullie nu tien dingen heb verteld en het daar maar bij laat....LOL!

Ik ga deze tag aan iedereen die me volgt doorgeven. Ik vind iedereen even speciaal en bijzonder op zijn eigen creative manier!!!

Zo...dit was het voor nu. Later vandaag laat ik jullie wat foto's zien van al mijn beterschapskaartjes...

26 opmerkingen:

Christa zei

wowwww lucky duck haha, zegt er een wat he :)))..
man super al die goodies mooi man , ene gaat het weer wat met je , hey zag je kaart hieronder die is ook super zeg, wat lief die kleine h en s super leuk rustig aan he;) xx christa

Anke zei

Wat leuk voor je van harte gefeliciteerd!!
Altijd leuk iets winnen toch?
groetjes Tessa & Anke

Anja zei

Zo zeg dat noem ik nog eens in de prijzen vallen.Maar leuk om iets meer van je te weten te komen.En ik wist wel dat je wat had.Maar niet precies.Dus meid petje af hoor hoe je je red.

Lfs anja

Crea Astrid zei

Nou, nou, het kan niet stuk bij je. Van harte gefeliciteerd met al je gewonnen prijzen. We zullen er vast wel iet moois van zien verschijnen op je blog.

Je kaart hieronder is ook erg mooi. Succes met de Challenge.

Groetjes Astrid.

Geertje zei

Het is je allemaal gegund hoor! Ik ben blij voor je. Je hebt met je ziekte genoeg tegenslag gehad, dat je ook weleens in het zonnetje gezet mag worden.
Groetjes Geertje

Thea zei

Het is je van harte gegund Mieke!

Groetjes Thea

Liesbeth zei

Het is alles bij elkaar toch een hoop geworden aan prijzen nominaties en candy's.
Ik ben erg blij voor je.
gr. Liesbeth

GerJanne zei

hoi Mieke,

Nou dat had ik allemaal niet gedacht. Tenminste niet dat je nog niet zo lang scrapkaarten maakt en blogt. Als ik jouw creaties zie denk ik dat je de de bedenker bent van het scrappen of zo.
En wat een bofbips ben je met al je candy's en prijzen!! Superleuk lijkt me als het even tegenzit.
Geniet er maar van!
Ik heb zelf de tag gekregen en staat al ergens op mijn blog, maar wel lief van je dat je hem aan al je volgers wilt geven!
Knutsel ze, maar weer en tot blogs,

GerJanne

corryskaart zei

hoi mieke
van harte met alle gewonnen prijzen! en erg leuk om wat meer te lezen van de medebloggers!en hopelijk gaat het wat beter met de gezondheid!
groetjes van corry

Marianne Reijgersberg zei

Oh wat heerlijk om al dit leuke nieuws te lezen. Ik vind dit zo leuk voor je. Je kon wel een goede opsteker gebruiken. Gefeliciteerd Lucky Ducky.
Liefs Marianne

Creagea zei

Wauw dat zijn nog eens verrassingen in 1 week,superleuk en gefeliciteerd.

groetjes Gea

Maia zei

Wat gaaf dat je die prijsjes gewonnen hebt en ook nog gast designer mag zijn! Proficiat hoor!
Je hoeft je dus de komende tijd zeker niet te vervelen...alhoewel..ik denk dat jij net zoals ik niet weet wat vervelen is!
Leuk om de tien dingen over je te lezen, wel heftig hoor die astma van je, ik hoop dat het vandaag en de komende dagen met open frisse lucht buiten wat beter met je gaat.
Geniet van een heerlijk zonnig weekend, ben benieuwd naar je beterschap kaartjes.
Groetjes maia

Diana zei

Hoi Mieke,
leuk om eens wat meer van je te lezen, hoewel het niet alleen maar mooie berichten zijn. Knap hoe je er mee om gaat. Wat heerlijk om al dat moois binnen te krijgen! En 200 volgers in een jaar, hoe doe je dat! Knap hoor, ik ben nu een half jaar aan het bloggen en kom niet verder dan 14 volgers. Ik ben net als jij ook een jaar geleden weer begonnen met kaarten maken en dus ook harstikke verslaafd. Mooie site heb je, met mooie projekten.
Hopenlijk heb je binnenkort weer meer energie, ik hoop nog veel van je te zien.


Liefs Diana.

Anneke zei

Wat een bofkont ben je toch met al die prijsjes :) hihi... Enne leuk om zo allerlei nieuwe dingen over elkaar te weten te komen!!
Groetjes Anneke

Judith Slegers zei

Mieke mieke toch wat een geluk bij een "ongeluk" zeg! Ik wist helemaal niet dat je ziek was! pfff alsnog van harte beterschap al hoop ik dat ik dat niet meer hoef te zeggen.. wacht maar tot zondag dan heb ik nóg een kleine verrassing voor je. (mag ik eingelijk niet al zeggen, maar toch kan het nu niet laten hahaha)
Ik wens je heel veel goeds en gezondheid in de toekomst en ik zal je zeker trouw blijven volgen met je mooie kaarten!

Groeten Judith

plendesign zei

Hoi Mieke,

Leuk om eens wat meer over je te weten te komen, al moest ik stiekem wel lachen om de melding dat je pas sinds december 2011 (!) fanatiek blogger bent en al meer dan 200 volgers hebt, best knap als het nog maar oktober 2011 is, hihihi! Grapje hoor, haha! Veel plezier met alles wat je gewonnen hebt, dat heb je verdiend na alle tegenslag!

Groetjes, Yvette

arjette zei

Dát zijn zeker leuke dingen zeg!!! Van harte met al je prijzen!!
Leuk om al die dingen van je te lezen... hoop dat je snel weer een beetje de oude ben, lijkt me héél heftig om zo met je gezondheid te tobben...
Fijn weekend!!!

gr. arjette.

Christa zei

Jeetje Mieke , wat een leuke nieuwtjes. Dat moet je toch wel goed doen .... En je hebt het verdiend. Christa.

Irene zei

Joh je bent al weer actief in blogland en valt weer helemaal in de prijzen, super leuk Mieke..helpt allemaal bij het snel beter worden!!

Liefs, Irene

Aartje zei

Hallo Mieke, wat een ere galerij weer. Je hebt ze verdiend hoor. Erg leuke nieuwe spulletjes heb je gekregen.
Veel plezier ermee.
Groeten Aartje

Marijke zei

Mieke wat fijn al die leuke positieven dingen,geniet er maar van!Het is je gegund! Wij wisten natuurlijk al het één en ander van je, maar nu weten we nog meer. Leuk om te lezen.
Groetjes, Marijke en Chantal

Marlies zei

Je mag toch ook wel een beetje geluk hebben Mieke!! Gefeliciteerd met alle prijzen!
Je kaart in de post hieronder is ook een super mooie!! Helemaal geweldig gemaakt. Ik moest trouwens ook wel even kijken of ik wel goed was net, je hebt je blog veranderd, leuk!
groetjes, Marlies

marja zei

Wat super leuk voor je Mieke!!
Dit heb je zeker verdiend allemaal!

Lieve groetjes Marja.

manuela zei

wat heerlijk om al dit leuke nieuws te lezen. Ik vind dit zo leuk voor je. Je kon wel een goede opsteker gebruiken. Gefeliciteerd Lucky Ducky.

liefs manuela

Wilma zei

Hallo Mieke,
Van ♥-e.....en dat 2x. Van ♥-e Beterschap en Van ♥-e Gefeliciteerd met al je nieuwe prijzen.....leuk hè?
Dan het antwoord op je vraag.....het zijn 2 Spellbindersmallen die ik heb gebruikt.....de S4-318 en de S5034.
Nog een fijn weekend toegewenst.
Liefs Wilma

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Hoi die Mieke,

Een tijdje niet aan bloggen toegekomen wegens het op orde brengen administratie en heerlijk een rondreis in Andalusie gemaakt.
Nu weer eens her en der gaan rond kijken. Bij jou tref ik een heel verhaal. Ten eerste beterschap. Drie weken ziekenhuis is toch ook geen kattenpis, maar nu gelukkig weer achter de rug. Dan al die verassingen toen je thuis kwam. Wat leuk joh en zeker verdiend. Met aandacht je 10 geboden gelezen en zo weet je weer wat meer van een blogmaatje.
Doe rustig aan en we "spreken"elkaar.
Gezellige groetjes Lida