vrijdag 28 oktober 2011

Na een week van afwezigheid...

Goedemorgen allemaal,

Vandaag precies een week geleden, was ik voor het laatst in blogland!


Vrijdag is mijn vader opgenomen en maandag was hij aan de beurt voor zijn hartoperatie! Om 7.00 uur is hij naar de OK gegaan en om 17.30 waren ze klaar...wat een lange dag! Om 7 uur 's avonds mochten we even bij hem, het was geen pretje om te zien:-(

Ze hebben hem 3 dagen in slaap gehouden en ik kan jullie vertellen dat het de drie zwaarste dagen van mijn leven zijn geweest.

Toen mijn moeder belde om te vertellen dat hij wakker was heb ik zitten huilen van geluk!

Hij heeft nog een lange weg te gaan, maar hij gaat de goede kant weer op. Elke dag een klein stapje en ook dan komt hij er wel!

Vanaf nu probeer ik er weer wat meer te zijn, al zal het passen en meten worden. Ik ben natuurlijk de trotse 'eigenaar' van twee kleine kids...hihi... En elke dag op en neer naar de stad Groningen en daar gaat ook veel tijd in zitten. Mijn moeder heeft geen rijbewijs en mijn zus woont in Duitsland. Elke dag om 3 uur die kant op en pas tegen half 9 weer thuis.

Gelukkig voel ik me elke dag weer wat beter en komt de energie langzaam terug. Ik probeer het weekend weer bij jullie langs te komen en moet nodig met mijn kerstkaarten aan de slag. Ik heb er nog maar 6 ofzo en nu ik zoveel lieve blogdinnetjes erbij heb gekregen ben ik er wel wat meer nodig als zes....haha!

Gisteren kwam mijn eerste verjaardagskaart binnen en ik dacht...huh...nu al? Maar volgende week donderdag is het al zover. Het lijkt wel of de afgelopen 5 weken de tijd stil heeft gestaan in mijn hoofd!

Er doen al best veel mensen mee met mijn candy...maar er kunnen natuurlijk nog altijd meer bij...haha! Dus, als je nog niet mee doet kom HIER dan snel even kijken, want de drie candy's zijn echt de moeite waard!

Ik wens iedereen alvast een heel prettig weekend en tot snel!

32 opmerkingen:

Anja zei

Hoi meid,
Fijn te lezen dat het weer de goede kant op gaat met je vader.En natuurlijk ook jijzelf.Doe het lekker kalm aan.En alles heeft zo zijn tijd nodig.

Lfs denk aan je,Anja

Anoniem zei

Hoi Mieke, fijn dat de operatie van je vader goed is gegaan. Nu maar hopen dat hij snel weer aansterkt. Heel veel sterkte met het iedere dag heen en weer rijden. Het kost toch altijd weer veel energie vind ik die bezoekjes aan het ziekenhuis.
Groetjes Joke

Angela zei

Goed te lezen dat de operatie geslaagd is en de kritieke fase achter de rug is.
Heel veel sterkte de komende tijd met het pendelen naar Groningen.... maar houd jezelf ook in de gaten; het zou jammer zijn als jij straks weer in de lappenmand ligt!!! Kaarten kunnen ook gekocht worden; toch?!?!? En blogland verdwijnt niet.... iedereen snapt dat niet alles tegelijk kan....
LG Angela

D K Crafts zei

Hi Mieke. Glad to hear all went well with your fathers surgery and that he is improving each day. Also glad to hear that your health too is improving. Take Care and have a good weekend. Donna

Annemarie en Merit zei

Fijn dat de operatie van je vader goed is gegaan, wat spannend allemaal zeg.
Jij hebt ook wel wat te voorduren de laatste tijd.
Denk om jezelf (voor kaarten ga je naar de bruna en wij in blogland blijven gewoon op je wachten hoor!!! dus neem niet te veel hooi op je vork.
Het allerbeste ermee.

groetjes annemarie en merit

mieke zei

Fijn te horen dat de operatie geslaagd is, nu kan het aansterken en opknappen beginnen. Veel sterkte met het heen en weer rijden enne.. denk ook aan je zelf !!

Groetjes, Mieke

marja zei

Fijn dat de operatie van je vader goed is gegaan. Hopen dat hij snel weer aangesterkt is. Ook fijn om te horen dat het met jou weer beter gaat,ondanks dat je het nu zo druk heb wel aan jezelf blijven denken he!!!

Lieve groetjes Marja.

Marijke zei

Hoi Mieke, wat een goed bericht dat de operatie van je vader goed is verlopen en dat het met jou ook de goede kant op gaat. Doe het rustig aan, je gezondheid en je familie zijn het belangrijkste en gaan voor bloggen:))) Sterkte met alles.
Liefs, Marijke en Chantal

Babette zei

Wat fijn dat de operatie voorbij is en het weer de goede kant opgaat. Veel sterkte de komende tijd en wij wachten wel hoor.
Groetjes Babette

Thea zei

Hoi Mieke,
Heel fijn om te lezen dat je vader de operatie goed heeft doorstaan en dat het inmiddels weer een beetje de goede kant op gaat.
Veel sterkte ook voor je moeder uiteraard. Pas ook goed op jezelf en doe lekker rustig aan.

Fijn weekend!
Liefs Thea

arjette zei

Hoi hoi,

wat fijn dat de operatie van je vader goed is gegaan, spannend hoor!! Nu weer langzaamaan herstellen... sterkte hoor, denk ook een beetje om jezelf....

gr. arjette.

Christa zei

Hoi Mieke , drukke en spannende tijden voor jullie.... Rustig aan. En een gekochte kerstkaart kan ook heel mooi en attent zijn , hoor. Je hobby moet leuk blijven en geen moeten. Lieve groetjes van Christa.

Irma zei

Hoi Mieke , fijn dat de operatie goed is verlopen. Meid wat een spanning.
Hel veel strekte de komende tijd.
Lieve groetjes Irma

manuela zei

Goed te lezen dat de operatie geslaagd is en de kritieke fase achter de rug is.
Heel veel sterkte de komende tijd met het pendelen naar Groningen.... maar houd jezelf ook in de gaten;het zou jammer zijn als jij straks weer in de lappenmand ligt!!!en wij in blogland blijven gewoon op je wachten hoor!!! dus neem niet te veel hooi op je vork.

Liefs Manuela

Tinie zei

Heel veel sterkte Mieke!!!

Groetjes Tinie

GerJanne zei

Hoi Mieke,

wat maak je een spannende tijden mee. Met jezelf, met je vader. Heftig, hoor. En dan is het ook niet ideaal een zus in het buitenland....(ben ervaringsdeskundige, mijn zusje woont in Spanje, maar dat had je misschien al eens gelezen)
Succes met passen meten en je hebt nu zoveel trouwe volgers, die wachten wel, hoor!! Doe maar kalm aan.

Groetjes,

GerJanne

Sandra zei

Hoi Mieke,
Goed om te lezen dat het me je vader de goede kant op gaat, en velen voor mij zeiden het al denk ook aan jezelf, die kerstkaarten komen wel en anders op naar de boekhandel, dat begrijpt iedereen best, maar ja wij als verslaafden van kaarten maken willen ze natuurlijk het liefst zelf maken dat begrijp ik ook heel goed.
Nog heel veel sterkte de komende tijd!!
Lieve groetjes Sandra

Diana zei

Hoi Mieke,
Fijn dat de operatie van je vader goed is gegaan en dat je zelf steeds weer wat meer energie krijgt. Maar wat een zware periode voor jou en je naaste omgeving de laatste tijd zeg! En dan lopen er ook nog 2 kleine kotertjes rond. Alle energie die je zelf weer krijgt, gaat er lijkt mij net zo hard weer uit.
Heel veel sterkte de komende tijd voor jou, je gezin en je familie.

Liefs Diana

Anneke. zei

Fijn om te lezen dat het goed gaat met je vader, Mieke. Wel om je zelf denken, hé.
Groetjes Anneke.

corryskaart zei

hoi mieke
wat fijn om te horen dat je vader er goed doorheen is gekomen!
ik weet uit eigen ervaring dat het vreselijk stressen is en hoop dan ook voor je dat je vader weer gauw thuis komt dan ben je ook van al dat reizen af ook al doe je dat met alle liefde!
lieve groet van corry

Martha zei

Hoi Mieke,
Fijn te horen dat het goed gegaan is!
Wel spannend zeg!
Sterkte de komende tijd met alle drukte!
groetjes,
Martha

Jolanda Cuper zei

GELUKKIG DAT ALLES WEER EEN BEETJE OP ZIJN POOTJES TERECHT KOMT! Wat een narighied allemaal!
Groetjes Jolanda.

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Wat fijn om te lezen dat het met kleine beetjes weer vooruit gaat met je vader.Maar pas ook goed op je zelf.Sterkte met alles.

gr Agnes

Tinie zei

Wat een spannende en drukke week voor je Mieke! Gelukkig wel met goed nieuws! Hopen dat de rest van je vaders herstel ook voorspoedig mag gaan en dat jij je ook steeds beter gaat voelen!
groetjes Tinie

Marianne Reijgersberg zei

Oh wat goed om te lezen, dat het allemaal de goede kant opgaat. Let je ook wel een beetje op jezelf? Je bent zelf ook nog aan het herstellen. Maar ik lees dat ook jij vooruitgang boekt. Fijn!!
Nu lekker weekend. En woensdag ga ik naar de Krea Do, ik kijk er nu al naar uit.
Groetjes Marianne

Crea Astrid zei

Gelukkig dat het de goede kant op gaat. In ieder geval nog heel veel beterschap met je vader en veel sterkte. Dat zijn ook lange dagen voor je.

Groetjes en veel liefs Astrid.

Creagea zei

Fijn dat de operatie van je vader goed is verlopen en wat een spanning moet je hebben gehad en nu weer rustig aan.

Groetjes Gea

Jacqueline (Sjakkie) zei

Fijn om te horen dat de operatie goed is gegaan en nu maar hopen dat hij snel herstelt. En gelukkig gaat het met jou ook beter!
Een prettig weekend, Groetjes van Jacqueline

miriam zei

Fijn om te lezen dat het weer de goede kant op gaat met je vader
gr miriam

Marlies zei

Gelukkig is alles goed verlopen Mieke en het gaat weer de goede kant op. Denk ook aan jezelf en doe rustig aan, je gezondheid is heel wat belangrijker dan bloggen en knutselen!
Liefs, Marlies

Ettie zei

ik miste je al,mooi dat het beter gaat meid,
rustig aan doen he
Groetjes Ettie

Liesbeth zei

Door mijn eigen afwezigheid had ik dus het bericht van je vaders operatie gemist.
Ik ben blij te lezen dat het langzaam aan beter met hem gaat, en met je eigen gezondheid ook.
Ik hoop dat de zon nu voor je mag gaan schijnen hoor en ook voor je naasten.
gr. Liesbeth