dinsdag 24 november 2015

Fijne feestdagen met Teddy Bo

Goedemorgen allemaal,

Een nieuwe week is weer begonnen en daar hoort dus ook weer een nieuwe creatieve bijdrage van onze kant bij. Maandag al te zien op het blog van Copic Marker Benelux en vandaag hier!

 Over een week begint de drukke decembermaand alweer, dus hoog tijd om te beginnen met de kerstkaarten, of zijn jullie al klaar?


Deze keer heb ik gekozen voor een digi van Teddy Bo&Co - Reindeer Cuddles. Deze te lieve beren blijven toch wel in mijn top 10 lijstje terug komen hoor... De volgende ligt al klaar om te worden ingekleurd:-)


Ook toverde ik voor de gelegenheid eens weer mijn ponsen van Martha Steward te voorschijn. Soms vergeet je hoe mooi je 'oude spullen' zijn. Dit is een Punch around the Page' set waarmee je dus d.m.v. de hoekpons ook een prachtige border kunt ponsen.

Het stoflaagje is verwijderd en ik ga ze de komende tijd zeker vaker gebruiken. 


De copic markers die ik deze keer heb gebruikt zijn:

*Beer - E30, E31, E33, E34 en E35
*Rendier - E42, E43, E23, E25 en E27
*Gewei - E43, E23, E57 en E59
*Rood - R14, R24, R29, R46 en R59
*Groen - G3, G5 en G19
*Grijs - W00, W1 en W3

Met een klein beetje Fran-tage - Embossing Enamel Chuncky White heb ik sneeuwvlokjes gemaakt over het afdrukje.De sterren zijn van Tim Holtz - Star Cluster en heb ik bewerkt met een klein beetje Gesso voor een winters effect. Verder een mooie strik, belletjes, een tekstje en een paar knoopjes om de kaart af te maken. 

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe en tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

Margo zei

Wat goed dat je het stof van je MS ponsen hebt geveegd, ze zijn inderdaad veel te mooi om in de kanst te blijven liggen !
Heel mooie kaart en de stempel is inderdaad een schatje ! De sterrencluster vind ik ook heel mooi en met het gesso erop inderdaad lekker winters !
Groetjes
Margo

Irene zei

Wat is ie gaaf Mieke, prachtig met die herontdekte spulletjes en wat leuk dat je het knoopje direct hebt gebruikt!!

xx Irene

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mieke, die ponsrand is zeker de moeite waard om uit het stof te halen..práchtig is-tie. Een heel lief afdrukje en wat knap dat je zulke mooie sneeuwvlokjes krijgt met frantage...bij mij klontert het altijd toch wat aan elkaar en komt het niet zo mooi als bij jou. Genieten dit...
Lieve groetjes Miranda

Aletta zei

Prachtige kaart Mieke, top!