woensdag 2 april 2014

Sealed with care

Goedemorgen allemaal,

De 'knutsel' die jullie zo gaan zien heb ik gemaakt voor het blog van Copic Marker Benelux en laat ik natuurlijk hier ook aan jullie zien.

Hebben jullie ook zo genoten van het afgelopen weekend? Heerlijk buiten van het mooie weer genieten kon natuurlijk volop en ook konden alle mensen met 'groene vingers' hebben hun hart kunnen ophalen door eindelijk weer te wroeten in de tuin:-)

Zo kom ik ook bij mijn kaart van vandaag, het is eigenlijk meer eens soort insteek doosje geworden!


Op de kaart zien jullie het lieve beertje van Teddy Bo - Sowing the seeds, is ze niet leuk...

Het design papier is van Maja Design en is al een 'oudje', maar daardoor niet minder mooi toch? Teddy heb ik met label 17 van Spellbinders uitgestanst en gemat op donker groen cardstock. De vlinder is gemaakt met een stans van Noor! design en het harten label aan de andere kant met een Doohicky van Magnolia.


Het is dus een heel dun doosje geworden van ongeveer een halve centimeter dikte en daar heb ik een cadeautje in gedaan. Een paar zakjes met bloemenzaadjes, een kleinigheidje voor Irene (de jarige job) die momenteel volop in de tuin bezig is. Boven aan het zakje heb ik met een tekst mal van Noor! design 'happy birthday' toegevoegd. 


Het lijstje met de door mij gebruikte copic markers:

*Beer: E0000, E30, E31, E33 en E35
*Trui: G40, YG61, YG63 en YG67
*Muts: G21, G82 en G85
*Broek: W1, W3, W5 en W7
*Pot en zak: E40, E42, E44 en E47
*Gieter en schep: C000, C1 en C3
*Grond: E30, E33, E43 en E44


Met een mal van Crealies - creative flowers CL CF 10 heb ik de grote groene bloem gemaakt. Ik besef me dan dat ik dat eigenlijk veel te weinig doe. Waarom? Ik vind het altijd zoveel gedoe....lol... Stiekem is dat helemaal niet zo en op deze manier heb je meteen een bloem die perfect bij je kaart past omdat je heel makkelijk elke kleur kunt maken. Dus dat moet ik toch echt vaker gaan doen, geen excuses meer:-)


Nog even een keer een foto van het afdrukje vanuit een andere hoek. Door allemaal stipjes in verschillende groottes en kleuren te zetten breng je heel mooi diepte aan. De twee kleine tekst stempeltjes vlakbij het afdrukje zijn van Hallmark - Forever Friends en heb ik gestempeld met Memento inkt - Desert Sand.

Dan rest me alléén om jullie allemaal een hele fijne dinsdag te wensen en tot de volgende keer!
7 opmerkingen:

GerJanne zei

Wat een supermooie kaart is dit. De kleuren vind ik prachtige!!
Groetjes,
GerJanne

Irene zei

En dat ik hem zoooooooooooo mooi, lief en leuk vind dat weet je al he Mieke. Groen is helemaal mijn kleur en dan die schattige Teddy Bo en het zakje zaadjes dat er als verrassing uitkomt, dikke dank je wel knuf!!! En ook ik moet bekennen dat ik vaak "te lui" ben om de bloemstansjes te pakken terwijl het idd schitterend is dus.....een wake up call om het weer te gaan doen!

xx Irene

corryskaart zei

hoi mieke
wat een geweldig mooi doosje/kaart en zo prachtig ingekleurd!
groetjes corry

Antoinette Voorn zei

wat een super kaart,
mooie kleur, en alles erop en
eraan is gaaf!

Antoinette Voorn zei

wat een super kaart,
mooie kleur, en alles erop en
eraan is gaaf!

Aletta zei

Zie er weer gaaf uit Mieke !
Groetjes Aletta

Nicole zei

SCHITTEREND Mieke!! Prachtig zo in die kleuren en wat heb je toch weer mooi ingekleurd!
Fijn weekend. Liefs, Nicole