zaterdag 22 maart 2014

Bedankt...dat je er voor me bent!

Goedemorgen allemaal,

Gisteren was het weer de beurt aan mij om een kaart te laten zien op het blog van Copic Marker Benelux en vandaag natuurlijk ook nog even hier!

Het is een kaart met een stempel uit de nieuwe collectie van Magnolia - Zodiac Collection. Dit is een leuke serie die bestaat uit allemaal sterrenbeelden. Van weegschaal naar schorpioen en zo naar de tweeling.

Die laatste sprak mij meteen erg aan, dus jullie zullen het al wel snappen...mijn kaart bevat een afdrukje van twee lieve Tilda's!


De kaart heeft een totaal andere uitstraling dan ik normaal maak! 

Ik kreeg laatst van iemand de opmerking: Maar dan ben je zo lang aan het kleuren en dan verstop je je afdrukje achter een berg 'tierelantijntjes'... Dat is toch jammer?

Tja...dat is vaak ook wel zo! Dus...deze keer een kaart die CAS is gebleven, clean and simple maar dan toch met een 'cutie' erop.

Er valt niet veel op te zien, maar wat in één oogopslag opvalt is het ingekleurde afdrukje. Missie completed dus.

Ik vind het erg mooi....en jullie?


De gebruikte copic markers zijn:

Huid: E0000, E000, E00 en E11
Jurk rechts: BG10, BG11, BG15 en BG18
Haren rechts: E33, E49, E50, E53 en E57
Jurk links: BG70, BG72 en BG75
Haar links: C1, C3, C5, C7 en zwart 110
Grond: C1, C2, C3 en C4
Achtergrond: B0000 en B000

Verder valt er nu natuurlijk niet zo heel veel te vertellen over de rest van mijn materialen:-)

De stempels zijn van Noor! design en vond ik super goed passen bij deze twee meiden, want deze kaart is bestemd voor één van mijn lieve vriendinnetjes! 

Ik ben momenteel eigenlijk helemaal niet in blogland te vinden, omdat ik erg druk aan mezelf aan het werken ben. Mensen die me beter kennen weten wat er speelt, het is zwaar...maar het moet me gewoon lukken!

 Om even wat druk van de ketel te halen ben ik met de kids een nachtje aan het logeren bij mijn ouders op hun vakantieadres. Gewoon...omdat het kan!!!

Dan rest me verder alléén nog om jullie een heel fijn weekend te wensen! En natuurlijk tot de volgende kaart...
8 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Wat een schat van een kaart!

Thea zei

Een supermooi kaart Mieke, ik hou er ook van om niet teveel op een kaart te proppen maar daar kwam ik na een paar jaar pas achter, ha ha! Veel plezier op je logeeradres en voor wat de rest betreft Go for It, je kunt het!

Liefs Thea

Bernadet zei

Prachtige hoe je deze 2 meiskes ingekleurd hebt Mieke!
Superleuke CAS kaart, al zie ik liever een kaart met een beetje meer frutsels;)

Irene zei

Meer dan mission accomplished Mieke en heelmaal met je eens dat dit wel een van de leukste stempeltjes (samen met vissen!)uit de Zodiac-serie is. Ik vind niet dat jouw prachtige inkleurwerk wordt ondergesneeuwd door de rest op je kaartjes maar op deze CAS-kaart springt het er natuurlijk helemaal uit. Fijn dat je aan het logeren bent, helaas niet zo zomers als de laatste tijd maar wel droog dus niks te mopperen toch?? Hou je haaks meisje....zoals Thijs zegt "je kunt het Mam!" en daar ben ik ook van overtuigd!

xx Irene

jolanda zei

lief kaartje

Aletta zei

Vind t prachtig:))))
Groetjes Aletta

GerJanne zei

Ha Mieke,
ja dat had ik al gemerkt dat je weinig in blogland bent. Misschien kijk je wel eens, dat weet ik natuurlijk niet...
Je kaartje is in elk geval helemaal leuk.
Dat kleuren is jou wel toevertrouwd.
Groetjes,
GerJanne

Ela zei

Ach, het is op zijn tijd allebei leuk toch? Ik vind deze "kale" kaart ook erg geslaagd! Persoonlijk vind ik een beetje afwisselen het leukst maar je ontwikkeld wel een bepaalde stijl op een gegeven moment. Juist dan is het een uitdaging eens wat anders te maken toch? Super kaart is het geworden.
Groet, Ela