woensdag 23 januari 2013

Friends for ever...



Goedemorgen allemaal,

Vandaag een kaart van mij, het werd wel weer een x tijd...vinden jullie ook niet...! Het is een bijdrage die ik heb geleverd voor het blog van Krea Teja Team.

Het is een kaart geworden met een afdrukje uit de nieuwe serie van Magnolia - Tilda met stippel haarlint. Ik heb haar gestempeld op Cotman Aquarel papier en ingekleurd met Twinkling H2O's.


De gave ansichtkaart stempel is van het merk Unity Stamp en is afgedrukt met een mooie warme bruintint van Memento - Rich Cocoa. Ik kwam één streepje tekort, voor mijn gevoel, om de lettertjes op te plakken. Dit heb ik creatief opgelost door mijn lineaal te be-inkten en daar een streepje mee te zetten, als je het niet weet dan zie je het niet:-)



Boodschappenlijstje:

Pion Design papier
Wit en Kraft cardstock
Unity Stamps- Vintage postcard
Magnolia Doohickey - Tilda Tag
Vogelkooi van Memory Box
Klein vogeltje gemaakt met een mal van Marianne Design

en de rest komt uit eigen voorraad!


Deze kaart heeft ook al een bestemming...voor een vriendin die er echt altijd voor me is! 2013 is voor mij erg slecht begonnen qua gezondheid. Dan snappen jullie ook meteen de 'radio- stilte' die hier heerste... Ik krabbel weer op en weet dat ik het allemaal weer de tijd moet geven. Dit was mijn eerste kaart van 2013 en hij is echt uit mijn tenen gekomen...ppffff...wat een bevalling....haha!

Ik kon eigenlijk helemaal niks door de astma en heb alléén af en toe wat zitten haken. Eén probleem...ik kon helemaal niet haken...whaha! Mijn moeder heeft even geduld moeten hebben voor ik wat simpele basistechnieken onder de knie had. Ik ben meteen in het diepe gesprongen en heb een muts gehaakt voor mijn dochter van 4...zonder patroon:-)


Zoals jullie kunnen zien: Ze is er helemaal blij mee! Eén klein nieuw probleempje... Ik moet nu ook eentje haken voor mijn zoon...haha!

2013 begint voor mij op 1 februari. Dan pak ik een borrel en proost ik op een gezond nieuw jaar en mijn vriendin steekt dan buiten een vuurpijl voor me af.  2012 heeft dan gewoon 13 mnd gehad en 2013 maar 11..haha!

Het is momenteel echt winter in Nederland, ik vind het weer heerlijk, maar ik kan me voorstellen dat niet  iedereen er blij mee is! Als je van buiten komt heerlijk aan de knutsel met een lekkere kop warme chocolademelk met slagroom en knutselen maar:-)



24 opmerkingen:

Marianne zei

Mooi gedaan Mieke en leuke foto.
Groetjes Marianne

Annemarie en Merit zei

Wat een schitterend kaartje Mieke er is zoveel te zien...
Hopen dat je nieuwe jaar over een aantal dagen super gaat beginnen!!!

geweldig gehaakte muts ..begrijp goed dat dochter lief er blij mee is!!

liefs en het allerbeste toegewenst, annemarie & merit

Jolara zei

wauw geweldig, wat mooi liefs joyce

Ans Gilbert zei

Hoi Mieke,
Prachtig kaartje heb je gemaakt..hoop dat het vanaf nu beter met je zal gaan..complimenten voor de prachtige muts van je dochter...

Liefs van Ans

Antoinette Voorn zei

Je kaart is superrr gave details en die muts is zooo mooi!!

Gr Antoinette
http://antoinettecreacards.blogspot.nl

GerJanne zei

Hoi Mieke,
je kaart had ik al gezien en is wereklijk weer een echte 'Mieke'. ZO mooi al die details en de kleuren!!
En ik denk dat je een echt talent bent op haakgebied! Wauw wat een supermooi mutsje voor je dochter zeg! Echt geweldig!
Jammer dat het jaar zo slecht voor je begon. Nu snap ik het hoor! mijn mailtje kwam dus eigenlijk precies op tijd, of tenminste: ik krijg meteen antwoord (het is maar hoe je het bekijkt)
Mooi dat je er zo positief tegen aan kan kijken. Houden zo!! Daar heb je al een boel mee gewonnen.
Liefs,
GerJanne

Neline zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt!!! Leuk zo alles bij elkaar.
De muts van je dochter is echt supers geworden, staat 'r errug goed.
groetjes
Neline

Wilma zei

Hallo Mieke,
Als je het niet weet dan zie je het niet.....nu weet ik het maar zie het nog steeds niet ☺☺☺. Wat ik wel zie is een SUPER kaartje en een hele MOOIE muts voor je dochtertje.
Enneh.....een hele FIJNE jaarwisseling toegewenst en dat 2013 GOED voor je mag beginnen.
Liefs Wilma

Irene zei

Ja hoor, behalve kaarten en doosjes ook nog een haaktalent in de dop! Gave kaart Mieke en de muts is helemaal te gek.....zeker met dat stralende koppie van Sacha er onder. Je hebt dus niet gelogen toen je op mijn blog schreef dat jouw glimwormpjes net zulke rode wangen hadden als Winter Marci!!!
Vanaf nu ........een super 2013 lieverd, knuf Irene

Tinie zei

He he gelukkig weer een kaartje van jou, ik dacht ze ligt misschien wel weer in het ziekenhuis, meid wat wens ik jou ontzettend veel sterkte toe met je astma, een verschrikkelijke ziekte. Je kaart is wel weer een beauty geworden, al kan ik me voorstellen, dat het een hele klus was en ja dan die foto van je dochter, wat een mooie muts, maar de blije kop vind ik veel mooier:)!!!

Groetjes Tinie

Sanne zei

Lieve Mieke, ik heb het gedoe met je gezondheid gevolgd. Wat is 2013 naar voor jou begonnen. Zoiets wens je niemand toe. Hopelijk gaat het qua gezondheid nu wat beter en wordt 2013 verder helemaal jouw jaar. Wat heb je een mooie dochter! Echt een schatje. Knap hoor, dat je bent begonnen met zo'n muts. Hij ziet er fantastisch uit en staat je dochter beeldig. Je kaart is ook heel erg leuk. Ik hou wel van die ansichtkaart op de achtergrond en de letterstickers staan er super bij! Leuk om weer wat van je te zien!

Liefs Sanne

Liefs Sanne

Nicole zei

Ik wens je alvast een schitterend Nieuwjaar en the best is yet to come!! Je gehaakte muts is schitterend, ik vraag me wel eens af wat kan jij nu niet, hahaha!! Talentje!! En je kaart is ook weer een topper!!! Prachtig ingekleurd en al die schitterende details. Tilda heeft het maar goed bij jou!! Enne.....haak ze voor je zoontje!! Liefs, Nicole

Aletta zei

Hey Mieke,

Fijn dat je weer aan de freubel bent geslagen, prachtige kaart.
En je heb echt "haak-talent" want ik vind de muts van je dochter helemaal geweldig, die grote bloem is echt gaaf....

Groetjes Aletta

p.s. Ellen en Jolanda gaan ook t hele weekend naar Zeist. Ik ga samen met Anneke, hotel is al geboekt. Ga jij ook nog ?
Wordt wel een gezellig EKEF boel zo met z'n allen...

Marlies zei

Een super mooie kaart Mieke! Mooie details en de postcard stempel is erg leuk!! Je hebt ook een hele mooie muts voor je dochter gehaakt, ook een mooie vrolijke foto!! Ik hoop dat de rest van het jaar beter met je zal gaan!! Sterkte! groetjes, Marlies

Marijke zei

Hee Mieke,
Wat fijn om weer iets te mogen bewonderen bij je. Het is een juweeltje. wat een mooie details, de kraaltjes zijn gaaf. tenminste ik denk dat het kraaltjes zijn.Ik hoop dat het vanaf nu een stuk beter gaat met je gezondheid. oooh en de muts voor je dochter, knap gemaakt! Ik doe het je niet na:)groetjes, Marijke)

marja zei

Wat een schitterend kaartje Mieke!!!
Ik hoop dat je nieuwe jaar super wordt!

Lieve groetjes Marja.

chrilvian zei

gaaaf zeg!!

Tinie zei

Zo fijn om weer iets van je te zien, dan gaat het toch wel weer beter met je! En je kaartje is weer, zoals altijd, prachtig!!! En de muts voor je dochter ook! Ben benieuwd naar de muts voor je zoon:))
groetjes Tinie

Rachel zei

Prachtig kaartje Mieke! Ik hoop dat dit jaar voor jou inderdaad een stuk beter word! De muts is heel schattig en zo te zien is ze er erg blij mee...!
liefs Rachel

Aartje zei

Hallo Mieke, fijn om je weer te "zien" je kaart is ondanks dat hij uit je tenen moest komen geweldige geworden. En dat haken wordt een nieuwe verslaving zie ik. Je eerste musta is echt een topper, hij staat je dochter geweldig. Maak er voor dit jaar 11 geweldige maanden van!
Groeten, Aartje

Anke zei

Wat een leuke foto van je dochter!
Prachtig kaartje heb je gemaakt
liefs Anke

Dora zei

hallo Mieke, fijn om weer eens wat van je te zien.
je kaart is hartstikke mooi geworden. met zoveel details erop en kleuren!!
prachtig.
je gehaakte creatie is knap gemaakt zo zonder patroon. je moeder is dan heel erg geduldig om jouw wat te leren. tja...je kan niet maken om aan ander niet te doen...haha.
moet je maar denken....zo krijg je het in je vingers. ((:
fijn ook dat je astma iets minder energie kost zodat je wat kunt freubelen. doe rustig aan.
groetjes

angeleef zei

Wat een geweldige kaart zeg! Echt zo mooi met zoveel detail. En die kleuren, wauw!
Wat knap zeg dat je die muts gehaakt hebt en dan nog zonder patroontje ook. Moet je echt kunnen, hoor!
Veel succes nog in het nieuwe 2013 :)
Groetjes
**Evi**

Liesbeth zei

Mooie kaart en muts Mieke, die had ik natuurlijk op FB al mogen bewonderen.
Hoe gaat het nu met je??? Hoop dat je je ondertussen wat beter voelt.
gr. Liesbeth