dinsdag 1 januari 2013

2013.... Here I come!!!

Ik wil iedereen een gelukkig, gezond en creatief 2013 toe wensen!!!Ik zit vol met goede voornemens voor 2013! Jullie ook?

Nu mijn beide druktemakertjes naar de basisschool gaan kan ik mijn leventje iets anders in gaan delen. Door mijn gezondheid kan ik niet dat uit mijn leven halen wat ik allemaal zou willen, helaas!!!
En met twee kleine kids in huis was het de afgelopen 6 jaar erg druk, was het vaak net even te veel voor mijn lichaam en moest ik soms  'hollen'  terwijl ik dat eigenlijk niet kon.

Ik wil absoluut niet klagen, want zij zijn wel mijn reden om (bijna) altijd positief te blijven en door hun kan ik genieten van de meenst kleine dingetjes. Een glimlach, een knuffel of een leuke uitspraak maakt een slechte dag meteen goed!

Ik blijf voorlopig twee dagen naar longrevalidatie gaan in Haren en bijna weekelijks naar het ziekenhuis. Nu de kinderen allebei naar de basisschool gaan kan ik overdag weer eens mijn rust pakken als ik een slechte nacht heb gehad. Ik wil het sporten weer serieus gaan oppakken en zo zijn er nog een paar dingen waar ik nu wat meer tijd voor heb overdag.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor een geweldig blogjaar die ik achter de rug heb! Dat er nog velen mogen volgen... 5 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Mieke,
ik wens je een goed jaar, met de beperkingen die je gezondheid nu eenmaal met zich meebrengen. (Beetje rare zin, maar je begrijpt me vast wel) Ik hoop en wens dat het revalideren dit jaar zijn vruchten gaat afwerpen en dat je je beter gaat voelen. Mooie voornemens heb je!
Natuurlijk ook veel creaplezier gewenst. En als je denkt dat ik niet kan slapen... nee hoor, ik heb nachtdienst!
Liefs,
GerJanne

Anoniem zei

Hoi Mieke,

Ik wens je een mooi, creatief, gelukkig en vooral gezond 2013!
Knap dat je het revalideren zo goed volhoudt! Hoop voor je dat het dit jaar weer een stukje beter gaat met je gezondheid.

Liefs,
Nicole

Lia zei

Ik wens je alle geluk, liefde, vriendschap, gezondheid en creativiteit toe in het nieuwe jaar,
groetjes Lia

corryskaart zei

hoi mieke
van deze kant wens ik je veel kracht om de problemen te lijf te gaan en dat we nog lang mogen genieten van je prachtige creatie's,dus van deze kant voor jou en je dierbaren een fantastisch 2013
groetjes van corry

Aartje zei

Ha Mieke, wat fijn dat je dit jaar waarschijnlijk meer rust zult krijgen omdat je kleine meid ook naar school gaat. Ik hoop weer heel veel moois van je te zien dit jaar, wat dat betekend dan dat het beter met je gaat.
Groetjes Aartje