zaterdag 11 augustus 2012

Super lift spectakel.... Ik doe ook mee!

Goedemorgen lieve bloggers,

Ik ben al een tijdje min of meer wel en niet op het blog aanwezig. Jullie zullen vast denken dat we lekker op vakantie zijn geweest en dat de kids mijn tijd opslokken nu ze vakantie hebben! Dat laatste is nu ook inderdaad waar...maar daarvoor is helaas mijn schoonvader heel erg plotseling uit ons midden gehaald. Dit heeft rake klappen uitgedeeld en in combinatie met veel verdriet en pijn. Geen afscheid kunnen nemen doet zo'n pijn! Zoveel vragen...

Maar goed, het leven gaat door en langzaam pakken we de draad weer zoveel mogelijk op. Ik heb eindelijk weer eens een kaart voor 'mezelf' gemaakt en dus niet voor een DT. Ik zag het 1 jarig jubileum op Lift challenge blog en dacht: Dat ga ik doen, dan hoef ik ook niet zo na te denken! 

Nou mensen, ik heb in tijden niet zo zitten stoeien als met deze kaart! Whaha...hoezo geen denkwerk!!! 

Ik heb de kaart van Marjan gelift, die sprak me meteen aan. Ik heb veel bewondering voor dit blog! Liften lijkt makkelijk, maar voor mij is het juist extra moeilijk omdat ik niet mijn gang kan gaan!

Dit is het resultaat van een middag stoeien....Het design papier is een combinatie van My minds Eye en Kaiserkraft. De grote bloem van Prima Marketing paste perfect bij de zalmroze kleur van het DP.


Aangezien ik, helaas,  geen naaimachine heb en toch het naaisteektje terug wilde laten komen heb ik het opgelost door met een fineliner streepjes te zetten. Ik heb nog wat bloemen gemaakt met restjes papier en de letters H eb B voorzien van een laagje glossy accents.


Het grijze lintje heb ik laten 'golven' door het zo vast te lijmen met mijn lijmpistool. Een heel karwei en nog een blaar ook. Het woordje: Party heb ik bewerkt met zwart embossing poeder om die zo wat beter zichtbaar te krijgen op het toch best wel drukke DP.En dit is nog even de schitterende kaart van Marjan die ik heb gelift:


Al met al ben ik helemaal niet ontevreden met het resultaat en ik krijg een beetje het gevoel van: Hetzelfde, maar toch anders...hihi!

Ik was ook met een tweede kaart begonnen, die van Nadine, maar die krijg ik helaas niet meer voor 12 uur af....denk ik....LOL!

Het is iets heel anders geworden dan jullie van me gewend zijn, maar zie toch wel mijn eigen stijl er in terug. Ik hoop dat de creativiteit snel terug komt nu het weer wat rustiger wordt, een welverdiende vakantie zal daar ook wel aan bijdragen:-)

Tot de volgende kaart maar weer....


22 opmerkingen:

Dora zei

hallo Mieke,
leuk om weer eens wat van je te horen.
dat met je schoonvader zal wel even tijd nodig hebben om dit te verwerken.net als voor je schoonmoeder.
maar je kaart is prachtig gelift. wat mooi gedaan.
groetjes

Je@net zei

Allereerst veel sterkte gewenst!
En wat een lief kaartje heb je toch weten te maken, erg mooi geworden.

Marjan Küppers zei

Je kaart n.a.v. die van mij vind ik heel mooi gelift! Door het papier inderdaad een andere uitstraling, maar dat is ook liften en ook zo leuk. De stiksteekjes heb je mooi opgelost, daadweerkelijk stikken was ook niet verplicht hoor. Fijn dat je meedoet met ons en misschien lukt de kaart van Nadine ook nog.

Irene zei

Heeee nachtbraakster, nu zie ik wat je bedoelde met je reactie op mijn blog, nou Mieke het is je super goed gelukt want deze liftkaart mag er zijn!!!!!!


xx Irene

Cornelie zei

Kijk leuk!! Een hele andere weg inslaan, dáár hou ik van! jezelf uitdagen ook, niet in het veilige blijven hangen! Je ziet, het is niet makkelijk, maar wat een mooi resultaat! Heel erg mooi gedaan Mieke!
Wens je sterkte met het verwerk!

Nadine zei

Sterkte met de draad weer oppakken, kan me voorstellen dat zo'n gebeurtenis een stempel drukt op het gezin en op je creativiteit. Al is van dat laatste niets te merken, want ik vind je kaartje super gelukt. Misschien heb je het jezelf lastig gemaakt door twee heeeel verschillende kleuren te combineren, ik zou giga in de knoop komen ;). VInd je bloem super en je randje ook, bedankt voor het meedoen en een fijne vakantie!

ps. mocht je je kaart afkrijgen (ook al is het niet voor 12.00 uur) zou ik het natuurlijk super leuk vinden als ik 'm later eens op je blog zie ;)

Anke zei

Oh wat naar. Veel sterkte voor jullie allemaal.
Je liftkaartje is prachtig.
liefs Tessa & Anke

Astrid zei

Ohhhh wat erg voor jullie Mieke, nog gecondoleerd en heel veel sterkte.
Toch wel een erg mooi kaartje hoor die je hebt gemaakt.
Groetjes Astrid

Sanne zei

Ten eerste: gecondoleerd met het verlies van je schoonvader. Wat vreselijk dat jullie geen afscheid hebben kunnen nemen. Ik wens jullie veel sterkte en kracht. Je kaart is werkelijk een beauty! Wat een mooie bloem, te gek!

Liefs Sanne

José zei

Gecondoleerd met het verlies van je schoonvader. Dat zijn de trieste en onvermijdelijke dingen van het leven. Sterkte met het verwerken! De draad zullen jullie ongetwijfeld weer oppakken.
Je kaart vind ik een schoonheid. ERG mooi gelift hoor. Ondanks dat je er moeite mee had is hij super gelukt.
Erg leuk dat met onze liftchallenge meedoet.

anja curvers zei

Gecondoleerd met het verlies van je schoonvader en sterkte met het verwerken van het verlies.
Mooie kaart heb je gemaakt.

corryskaart zei

hoi mieke
nou je liftkaart is gewoon superprachtig geworden en ja van dat plots weg gerukt worden dat is zeker erg,is met mijn vader ook gebeurd dus voel erg met je mee!
lieve groet van corry

Riet zei

Wat is dit een schitterende kaart Mieke.
Heel mooi papier heb je gebruikt.

Liefs Riet.

Anneke. zei

Je hoeft niet ontevreden zijn, Mieke.Het is je schitterend gelukt!
Groetjes Anneke.

Chantal zei

Gecondoleerd Mieke, dit zijn de mindere berichten. Veel sterkte de komende tijd.
Je kaartje is idd mooi in je eigen stijl gebleven, ik vind hem erg geslaagd!
Groetjes,
Chantal

Sieta zei

Hai meis, fijn je weer terug te zien in blogland met deze prachtige kaart.
Het zal nog wel even tijd kosten voordat alles een beetje een plaatsje heeft gekregen.
Fijn dat jij met deze hobby wat afleiding hebt kunnen vinden.
Je kaart is precies zoals je zelf zegt "het zelfde maar toch helemaal Mieke geworden".

Liefs, Sieta

Marijke zei

Hoi Mieke,

Gecondoleerd met het verlies van je schoonvader en veel sterkte toegewenst. Je kaart is mooi gelift, die grote bloem is supergaaf!! Mooi ook hoe je dat lint hebt gedaan, is wel een blaar waard:)

Groetjes, Marijke en Chantal

Aartje zei

Hallo Mieke, gecondoleerd met het verlies van je schoonvader. Veel sterkte met de verwerking hiervan voor jou en iedereen om je heen. Hopenlijk geeft bloggen wat afleiding. Ik vind je kaart erg goed geslaagd ondanks al jouw geploeter mag je trots zijn op het resultaat.
Groeten, Aartje

Tinie zei

Fijn om je hier weer te "zien"! En jouw kaart is een juweeltje!! Wat heb je dat prachtig gedaan!!
groetjes Tinie

Marlies zei

Wat een super mooie, chique kaart Mieke! Een prachtige bloem en leuke idee met het geplooid lint. Leuk opgelost met stiksteekjes. Je had ze ook met de hand kunnen naaien, dat doe ik ook, ik heb ook geen naaimachine maar dit is ook een super resultaat!

Wilma zei

Hallo Mieke,
Gecondoleerd met het verlies van je schoonvader. Sterkte meis in deze moeilijke tijd.....ook voor de andere familieleden.
Je stoeiwerkje vind ik SUPER.....heerlijk om eens iets anders te maken. Toch is het een echte "MIEKE" geworden.
Liefs Wilma

Kim zei

Allereerst wil ik je veel sterkte wensen met het verlies van je schoonvader. Ik hoop dat het snel wat rustiger voor je mag worden.
Je kaartje is in ieder geval schitterend!

Groetjes Kim