dinsdag 1 mei 2012

Elke kaart een feestje #113 - Schets + extra optie Sport

Goedemorgen allemaal,

Het is weer dinsdag dus er gaat weer een nieuwe challenge van start bij Elke kaart een feestje. Deze week is team turkoois aan de beurt om jullie te inspireren!


Het is weer de eerste dinsdag van de maand, dus dat betekend dat er weer een sketch is met deze keer als extra optie sport.
De sponsor van deze week is 'Doe@ding


Ga snel HIER kijken naar alle mooie voorbeelden van het team!

1 opmerking:

GerJanne zei

Ha Mieke,

ik ben er net achter gekomen dat ik op de 28e van niet iedereen in mijn zijbalk een melding heb gekregen. Het viel me al op at ik van sommige mensen een bericht miste, of dat er de volgende dag opeens een bericht tussen stond van een dag geleden. Het zal wel aan blogger liggen die misschien de laatste hand legde aan de vernieuwde blogger....in elk geval wat ik zeggen wilde (hahahahaha) ontzettend gaaf at je zoveel top3 plaatsen en prijzen hebt gewonnen!! Super zeg! Gefeliciteerd! En wat super die letterstans van Crealies!!
En als je dan zo'n moeilijk week achter de rug hebt komt het als een geschenk uit de hemel, kan ik me zo indenken.
Fijn dat het met Thijs beter gaat. Nu Sacha nog...ja soms blijf je in een circuit van doktoren, onderzoeken etc. Hebben wij ook eens een jaar gehad, elke maand wel iets met iemand uit het gezin.
Prachtige foto trouwens van je oogappels!!
En leuk dat kijkje in het weekend in Zeist. Wist niet dat je er een heel weekend van kon maken.
Nou, even een kort (!) berichtje van mij. Hoe vind je mijn nieuwe profielfoto? Lijk ik meer op mezelf nu??
Sterkte met de familieperikelen!!

Liefs, GerJanne