zaterdag 28 april 2012

Van alles en nog wat

Goedemorgen allemaal,

Vandaag ben er ik er zoals de titel al zegt met van alles en nog wat!

Woensdag kwam ik met mijn taart kaart in de top 3 terecht bij de challenge van Fab 'n'Funky ChallengesOok heb ik met de trouwkaart van mijn ouders een eerste plaats gewonnen met de challenge van Creative inspirations wednesday challenge blog.En met mijn easelkaart heb ik de challenge gewonnen bij Crealies.


Ik mocht een mal uitzoeken bij haar en dat is de alfabet stans geworden! Ik heb hem natuurlijk al gebruikt en ben er erg blij mee!

Gisteren won ik op de Club van Tiets de club candy... Ziet het er niet helemaal leuk uit dames!!!


Wat een bofbipserij weer hé hier in het noorden....whaha! Het was een moeilijke harde week en als je dit dan op een rijtje zet voel je je meteen toch een beetje gelukkig worden!

Ik vind het ontzettend leuk dat er volgers zijn die me regelmatig vragen hoe het met mijn revalidatie gaat. Het gaat mensen, maar het gaat moeizaam! Dat komt niet alléén door mijn astma, maar ook door persoonlijke omstandigheden in de familie sfeer! Je cijferts jezelf al snel weg om er voor een ander te kunnen zijn. En dat gaat, helaas, wel ten koste van mezelf! Verder wil ik er momenteel nog even niet op in gaan hier. Als er meer duidelijk is kom ik er wel een keer op terug!

Voor Sacha staat er alweer een KNO pakket te wachten op 21 mei... Hopelijk is drie keer scheepsrecht! En Thijs is goed hersteld van zijn oparatie. Na zijn diploma B is hij nu al een heel eind met diploma C en ook zit hij op de dinsdag op voetballen. Zijn grote passie...haha!

Twee weken geleden ben ik voor het eerst naar de Art Specially in Zeist geweest en wel het hele weekend...wat heb ik genoten! Heerlijk struinen, workshoppen, shoppen en natuurlijk kon het kletsen niet ontbreken...haha! Ik heb een hele serie lieve blogvolgers en DT maatjes ontmoet. Sommigen herkenden mij iets beter dan ik hun....whaha!

Bij Neline aan tafel...een leuke tag gemaakt!


Op onze hotelkamer moest natuurlijk het projectje afgemaakt worden...


Van Thea kun je ook veel leren...


Ik zal jullie snel laten zien wat ik dat weekend allemaal gemaakt heb!

Tot slot nog even de schoolfoto van de kids...wat ben ik trots op mijn twee schatten!


Ik wil al mijn lieve trouwe volgers bedanken voor alle leuke en lieve berichtjes die jullie steeds achter laten. Om die te lezen is soms wel net zo leuk als het maken van de kaart zelf:-) Het kost, maar dat weet iedereen, heel veel tijd om bij iedereen langs te komen. Maar ik doe zeker mijn best om ook al het moois dat jullie maken te komen bekijken. En om jullie te bedanken ben ik bezig met weer een leuk 'snoepje'...dus houd mijn blog in de gaten!

Een heel fijn weekend allemaal en alvast een leuke gezellige koninginnedag!

20 opmerkingen:

Esther zei

Net wat je zegt jij hebt zeker een leuke week gehad met al die mooie prijsjes etc.
Ook ben ik het met je eens wat het herkennen op de beurs betreft want nu denk ik van oh was jij dat.haha
Ik heb je bij ons dus ook langs zien komen bij de stand maar dus niet wetende dat jij het was.
De foto van je kinderen is ook helemaal geweldig!

Groetjes Esther

Cynthia zei

Wat ben je weer (terecht) verwend met alle prijsjes. En wat een mooie foto van je kinderen echt schatjes.

Groetjes,

Cynthia

Anke zei

Wow gefeliciteerd met je prijzen. Een echt opkikkertje als je de rest van je bericht leest. Je kinderen zijn echt schatjes.
liefs Tessa & Anke

Riet zei

Wat een week Mieke.
Fijn dat je toch geniet.
Dat blijf ik zelf ook doen,ondanks alles.
Maar meis cijfer je eigen niet weg hoor.
Denk aan je zelf.

Heel veel sterkte en kracht met alles.
Liefs knuffel Riet.xx

Gea zei

Hey Mieke wat super al die prijzen. Het is je gegund hoor. En Kan je wel advies geven dat je om je zelf moet denken maar doe het zelf ook bina nooit waardoor je je altijd in allerlei bochten moet wringen om he tweer voor elkaar te krijgen> dus lekker toch een tip ga een weekje van je prijzen genieten voor er weer iemand je tijd afpikt liefs Gea van uit Ten Post

marja zei

Gefeliciteerd met al je prijsjes meis!!!!! Dat opkikkertje heb je wel verdiend!
Wat een heerlijke foto van je kids, super!

Lieve groetjes Marja.

arjette zei

Zo zeg, jij hebt weer flink wat prijzen in de wacht gesleept, super!!!! Is toch niet zo raar met al het moois wat er uit jouw handen komt... LOL
Verder hoop ik dat het goed met je gaat, beetje verontrustend berichtje... hou je haaks hoor!!!
En die 2 schatjes van je houden je vast wel op de been, wat een prachtige foto zeg!!!!

gr. Arjette.

Irene zei

Hoe durf je mij nog bofbips te noemen whahaahaaaaaaaaaaa!!!
Supers meiske, maar die kaarten van jou vallen niet voor niets vaak in de prijzen, ere wie ere toekomt!!!!
Lekker toch al die opstekertjes, een leuk weekendje en die heerlijke ukkies (toch al voetbal!!!), dat houdt de moed er in!!!

Liefs, Irene

Tinie zei

Wat vind ik dit ontzettend gaaf voor je, zoveel prijzen en top 3 plaatsen, je verdiend het zo, want je kaarten zijn altijd bijzonder mooi!!! Wat je gezondheid betreft, Mieke heel veel sterkte, want het is zo'n cliché, maar gezondheid gaat boven alles! En wat heb je leuke, lieve kids!! Ik wens je een heel fijn weekend!!!

Groetjes Tinie

Liesbeth zei

Nou Mieke, weer een heel verhaal met leuke en minderleuke dingen, maar zo is het leven, en sommige mensen hebben jammergenoeg vaker met het laatste te maken, gezondheid is toch een dusdanige spelbreker als die niet meewerkt.
Leuk dat je zo lekker in de prijzen bent gevallen, en je hebt twee prachtige kinderen hoor, super schattig.
Fijn weekend.
gr. liesbeth

corryskaart zei

hoi mieke
leuk om te lezen dat je zoveel prijzen hebt gewonnen echt eer voor je mooie werk!
en ja er gaan heel wat uren zitten om op alle blogs een berichtje achter te laten,maar ja ze doen het ook bij mij dus zit ik dagelijks alles te typen met 2 vingers:-)en wat een leuke foto van jou twee kanjers!
groetjes van corry

Janny's Cards Creations zei

Een heel verhaal ik kan je alleen het beste wensen. En denk ook aan jezelf. Ik ben mantelzorgster voor mijn ouders dus ik weet hoe moeilijk het is tijd voor jezelf vrij te blijven maken. Het allerbeste met je revalidatie en sterkte met alle andere dingen en Gefeliciteerd met je prijzen. Groetjes Janny

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hallo Mieke wat een schattige foto van je kinderen en leuk dat je zo verwend bent,geniet er van je zal het verdient hebben.Ik kwam via via op je blog en ben lekker verder gaan neuzen.Wat een creatief persoontje ben je,mooi hoor.Ik vond die kaart waar de hond door de brievenbus gluurt erg leuk,groetjes Miranda

Tinie zei

Gefeliciteerd met je prijsjes!! je verdient het!! Je kaarten zijn altijd geweldig mooi!!
Fijn om te horen dat het weekend zo leuk was. En je hebt 2 lieve kindjes!
groetjes Tinie

Mary zei

Gaaaf!!! Gefeliciteerd met je prijzen!! Geniet van al dat moois!! Je kaarten zijn geweldig, dus terecht dat je er prijzen mee wint.
Leuk dat je een foto van je kinderen plaatst,ze zijn om trots op te zijn hoor!
verder wens ik je veel sterkte, liefde en wijsheid!
Maar vergeet vooral niet om trots op jezelf te zijn!! je doet het geweldig! groetjes Mary

Aartje zei

Hallo Mieke, fijn dat er zoveel lichtpuntjes bij het bloggen zijn, dat compenseert misschien een heeeel klein beetje de minder leuke momenten op gezondheid en persoonlijk gebied. Gefliciteerd met al het moois en de top noteringen
Wat een prachtige foto van je kinderen. Leuk zo'n stoere knul met zo'n schattig meisje.
Groetjes Aartje

Jolanda Cuper zei

Wow dikke bofbibs gefeliciteerd met je mooie prijs!
Jij hebt zeker schatjes van kinderen geweldig om te zien!
Groetjes Jolanda.

Christa zei

Hoi Mieke , gefeliciteerd met alle overwinningen !! Dat zijn echte lichtpuntjes dan.... Ik weet niet of het deze week gaat lukken om naar het Noorden af te reizen.... Ik mail je nog. Christa.

Dora zei

gefeliciteerd met je prijs...echt een hele mooie pakketje.
tjee met die art weekend hebben wij elkaar even gemist/niet herkend. (:
fijn dat je daar ook naar je zin hebt gehad. het genieten van....geeft je energie en laat je dingen vergeten op dat moment. succes toegewenst.
ik ben ook een aantal stempels rijker.
mooie foto van je kids. staan er heel leuk op.
groetjes

Nicole zei

Wow wat ben jij idd een grote bofferd!! Met zulke prachtige kinderen en lieve mensen om je heen en al die prachtige prijzen en Toppen 3!!! Gewoonweg genieten!!! Fijn dat het heel stilletjes aan beter met je gaat. Hou vol!! Liefs, Nicole