woensdag 31 augustus 2011

Post van lieve mensen...

Een hele goede morgen,

Zoals de meenste van jullie al wel weten is mijn gezondheid een hele grote struikelblok voor me. Soms is het frustrerend dat je ziekte haast onzichtbaar is...het lijkt of je niks mankeerd! En daar word je dan op beoordeeld, of beter gezegd op 'veroordeeld'...

Ik probeer niet stil te staan bij wat er allemaal gaat komen en geniet met volle teugen van wat er is. En dat is erg veel!

Donderdag een heerlijke knutseldag gehad bij Irene samen met Anneke en Anette! Meiden, ik vond het super dat ik erbij mocht wezen en ik heb ervan genoten. Met Irene ben ik ook naar Zwolle geweest en dat was ook meteen onze eerste ontmoeting. Een lieve vrouw met een warme persoonlijkheid, we gaan elkaar vaker zien, dat weet ik zeker!

Afgelopen week kreeg ik post van een hele lieve vrouw...dat moet wel! Ik ken haar (nog) niet persoonlijk, maar zoveel lieve woorden en een gul gebaar moeten wel vanuit een liefdevol persoon komen.

Dit is de inhoud van de envelop die ik kreeg van Marianne...Mensen die haar volgen herkennen misschien haar stijl wel:-) Ze maakt fantastische kaarten en ik wil haar dan via deze weg nogmaals bedanken. De vlop bevatte tevens nog een lieve brief en een kleurenkaart van haar copic markers. Heb ik een leidraad bij het aanschaffen van nieuwe kleuren.

Van een vriendin van mij lag er de dag erna een heel lief kaartje in de brievenbus te samen met een grote doos chocolade hartjes! Ook zo lief...en lekker...LOL!

Ik wil ook meteen jullie bedanken voor het trouw achterlaten van reactie's! Ik waardeer het enorm, want ik weet hoeveel tijd het soms kost om overal te reageren. Ik heb een leuke candy in petto voor mijn trouwe 'achterban'! Houd mijn blog in de gaten, binnenkort zal ik het kadootje voor jullie plaatsen.

Fijne woensdag allemaal!


20 opmerkingen:

Irene zei

Je bent een opgewekte, super creatieve vechtjas en aan de buitenkant zien we inderdaad niets (maar we kennen je ook nog maar sinds kort dus geen idee hoe de "normale" Mieke is). Je blog staat vol gezellige en mooie dingen en is een plezier om te bezoeken! Ik ben heel blij dat ik je persoonlijk heb leren kennen, heb bewondering voor hoe je in het leven staat en hoop dat we nog heeeeeeeeel lang van onze verslaving kunnen genieten! Af en toe samen, dan is het helemaal leuk!!!

Liefs, Irene

arjette zei

Wat ben je lekker verwend zeg, wat een prachtig kaartje en schitterende lintjes!!!
Lijkt me héél vervelend om veroordeeld te worden, mensen zijn soms zoooo hard zonder alle ins en outs te kennen.... gelukkig dat je er een beetje boven kan staan al zal dat lang niet altijd meevallen... sterkte met alles hoor!!!

gr. arjette.

SCRAP TALK zei

Wat super om zo verwend te worden! Dik verdiend!
Ik weet wat je bedoelt en hoe het voelt... ook ik heb al 10 jaar een ziekte die je niet aan mij ziet; de dagen dat je het wel aan me ziet, kom ik immers niet buiten en lig ik in bed... Maar ook ik ben een optimist en er zijn idd. zoveel kleine leuke dingen voor ons om van te genieten!
Ik bewonder je!
Liefs en dikke knuffel!
xxx
C.arine.

Melissa zei

Hallo Mieke,

Wat ontzettend leuk om zoiets op je deurmat te vinden.
De kaart is ook echt prachtig!
Ook ik weet helaas hoe mensen je kunnen vooroordelen omdat je aan de buitenkant niks ziet.

Groetjes,
Melissa

Marijke zei

Wat een verwennerij en leuk om zoiets op de deurmat te vinden. Prachtige lintjes, mooi kaart met lekkers. Je hebt het verdiend hoor en sterkte met alles en we hopen nog veel moois op je blog te zien.
Groetjes, Marijke en Chantal

Anneke. zei

Mieke, we gaan dit vaker doen, hoor. Samen knutselen!! Ik vond het heel leuk om je nu ook in het echie te ontmoeten. Ik weet wat je bedoeld dat men niets aan de buitenkant ziet terwijl je erg ziek bent. Hier loop ik al jaren tegen aan. Weet je wat we doen??? We gaan elkaar steunen door leuke knutsel dagen/middagen met elkaar te hebben en dan heerlijk plezier maken.
Zo te zien en te lezen zit jij niet in het vergeet hoekje. Geniet er van!
Groetjes Anneke.

Thea zei

Hoi Mieke,

Ik had al gelezen bij Irene dat jullie een supergezellige dag hebben gehad. Leuk is dat als je bij elkaar in de buurt woont, zelf woon ik ook dicht bij Groningen.
Je hebt een prachtige kaart ontvangen, en laat te mensen denken en zeggen wat ze willen. Ik hoop dat je blijft genieten van je hobby net als wij allemaal.

Groetjes en een fijne dag,
Thea

Tinie zei

Zo zie je maar weer, dat er ook nog genoeg lieve, sociale mensen op de wereld zijn! Het is je van harte gegund en ik geniet altijd van jou reactie!!!

Groetjes Tinie

Sanne zei

Wat fijn dat iedereen aan je denkt! Dat moet je toch wel een goed gevoel geven! Ik vind het ontzettend cool hoe optimistisch je bent! Daar heb ik echt bewondering voor! De kaart die je van Marianne hebt gekregen is werkelijk prachtig! Ik hou enorm van haar stijl! Jij ook bedankt voor jouw fantastische kaart! Ik ga vanavond niet alleen op mijn verjaardag, maar ook op jouw gezondheid proosten!

Liefs Sanne

Wilma zei

Hallo Mieke,
GENIET, GENIET en GENIET met volle teugen en laat "ze" maar praten.....je ontkomt er niet aan.
Gelukkig blijf jij positief ☺☺☺
Het patroon waar jij naar vroeg ga ik morgen of overmorgen op mijn blog zetten, want dat heb ik zelf gemaakt.....dus je ziet het wel verschijnen.
Mocht je niet willen wachten dan mag je me wel mailen hoor ☺☺☺
Liefs Wilma

corryskaart zei

hoi mieke
laat de mensen lekker kwebbelen als je zelf maar beter weet!
geniet heerlijk van je hobby dan vergeet je wat van je ongemakken
groetjes van corry

Sieta zei

Hoi Mieke,
Wat ben jij verwend door Marianne.
Dat doet een mens goed hé als er op deze manier aan je gedacht wordt.
En ja mensen hebben heel gauw een oordeel over iemand.
Meid het zal soms moeilijk zijn maar denk maar zo ze weten niet beter.
Luister goed naar je lichaam en geniet van alle goede momenten.

Lieve groetjes Sieta

Crea Astrid zei

Wat lief van Marianne dat ze een pakketje met leuke dingen naar je heeft toegestuurd. Mooie kaart heb je ook gekregen. Ik hoop voor je, dat het snel weer wat beter met je gaat. Ik blijf in ieder geval genieten van je mooie creaties en je reacties die je geeft.

Groetjes Astrid.

Marlies zei

Wat heb je super mooie dingen gekregen van Marianne, super lief van haar! En super lief van jou dat je haar zo in het zonnetje zet!
Sta boven alle veroordelen wat je gezondheid betreft, je weet zelf wie en wat je bent toch!
Veel liefs van Marlies

Liesbeth zei

Hoi Mieke,

Wat leuk dat je dit soort reacties hier krijgt, maakt toch je dag weer een beetje zonniger gekleurd.
Ik hoop dat je je er ook wat beter van gaat voelen.
Alle goeds hoor, en ik vind het erg leuk voor je.
gr. Liesbeth

Gretha zei

Nou meis, gelukkig zijn er ook een heleboel lieve mensen op de wereld die je spontaan van die leuke dingen opsturen of mensen die het heerlijk vinden om bij je zijn. Geniet daar maar lekker van hoor.
Ik hoop nog lang van die prachtige creaties die je maakt te genieten, ook laat ik niet vaak een reactie achter.
Laat die mensen maar hoor die het beter weten.
Ik ken je niet persoonlijk, maar volgens mij ben je een lieverd.
Ik bewonder je.
Liefs Gretha

marja zei

Wat super leuk om zoiets op je deurmat te vinden! Ik vind het super voor je dat je zo verwend wordt. Ook ik weet wat je bedoelt met ziek zijn maar dat de mensen niets aan je zien, en je daarop beoordelen. Net wat je zegt genieten van alles wat je heb en op je pad komt!!! En laar de mensenmaar kletsen.

Lieve groetjes Marja.

Maia zei

Super dat je zo verwend bent door Marianne! Dat verdien je toch!
Bloggers zijn vaak erg sociale mensen heb ik ondertussen wel ontdekt!
Lief hoor!
Geniet er van!
Lieve groetjes maia

Tini zei

Mieke,
Wat fijn dat er zo met je meegeleefd wordt! Ik hoop echt voor je dat je toch een beetje kan blijven freubelen, het is altijd zo mooi wat je maakt, En ja, wat geweldig dat je dan zo iets in de bus krijgt van iemand die je niet persoonlijk kent, heel fijn voor je.
Sterkte hoor!
Gr. Tini

Astrid zei

Wat ben je lekker verwend zeg en je bent niet de enige die "ziek" is wat je aan de buitenkant niet kunt zien, gelukkig zijn we positief ingesteld en daar komen we heel ver mee :)
Trek je niks aan van andere mensen, gewoon lekker genieten van alles om je heen !!!

groetjes Astrid