donderdag 22 oktober 2015

Tilda with Flower Tiara

Goedemorgen allemaal,

Gisteren was het mijn beurt voor wat creativiteit op het blog van Copic Marker Benelux en vandaag show ik dat natuurlijk ook nog een keer op mijn eigen bloggie...

Vandaag is het alweer 22 oktober, we zitten midden in de herfst en dat hebben we al best mogen merken.  De bladeren vallen van de bomen en we hebben vorige week veel regen gehad hier in het noorden en dus de uitgelezen kans om heerlijk aan de knutsel te gaan! De eerste keer sinds ik thuis ben dat ik weer op mijn zoldertje heb gezeten...


Ik ben een tijdje in Zwitserland geweest voor mijn gezondheid en daar heb ik uit de collectie 'Sakura' van Magnolia de Tilda with Flower Tiara ingekleurd in één van mijn favoriete kleuren. Paars!!! Je hebt natuurlijk veel verschillende soorten 'paars', deze keer heb ik gekozen voor de BV serie. Om de plooien wat meer diepte gegeven heb ik met de C6 als donkerste kleur gewerkt.


Het design papier is een oudje van Maja Design, maar sluit perfect aan bij mijn afdrukje. En ik heb nog zoveel oude voorraad dat ik alléén bij hoge uitzondering een nieuw paperpad van mezelf mag kopen:-)

Persoonlijk vind ik het altijd jammer dat de meeste afdrukjes maar een beetje in de  lucht hangen, als jullie me begrijpen... Ze hebben geen grond onder de voeten en dus die kleur ik er altijd zelf bij. Deze keer in grijs tinten, maar soms ook in bruin tinten en als het afdrukje zich er voor leent dan vind ik het ook leuk om gras te tekenen.


De door mij gebruikte copic markers zijn

Huid - E0000, E000, E00, E11 em R20
Haar - E11, E13, E15, E18 en E49
Jurk - BV20, BV23, BV25 en C6
Achtergrond - B0000, B00 en B60
Grond - C00, C1, C3 en C5


Een dubbele strik geeft net dat beetje extra en samen met wat rozen, kant en een paar kralen pins wordt het een mooi, iet wat romantisch geheel.

Ik wens jullie allemaal alvast een heel fijn weekend toe en geniet van de kleine dingen die je leven zo bijzonder maken!
4 opmerkingen:

Irene zei

Zat net gisteren te denken dat er een hele tijd niets van je was verschenen maar daar ben je weer met een schattige kaart in je favorite kleur!!
Nu is het een beetje nat maar eigenlijk was de vakantieweek best goed toch met die zachte temperaturen? Na vandaag krijgen we nog 2 aardige dagen dus het maximale er maar uit halen en genieten!!

Fijn weekend, xx Irene

Thea zei

Wow Mieke wat een prachtige kaart! En wat een mooie kralenpin, een echte eye-catcher.
Zelf ben ik gestopt met het inkleuren van stempels en heb het grootste deel van mijn copics verkocht. Mede ook door mijn rechterhand (duim) laat de kleinste dingen soms gewoon vallen :-( en helemaal met dit weer is het de hele dag pijnlijk. (mor ik kloag nait)
Ik kon me er niet meer toezetten dus na lang wikken en wegen toch de knoop doorgehakt. Maar ik geniet nog steeds van alle mooi ingekleurde stempels verwerkt op een kaart.

Liefs Thea

Antoinette Voorn zei

Super leuk gedaan en hele vrolijke kleurtjes Mieke!

Aartje zei

Prachtige kaart Mieke en weer heel erg mooi gekleurd.
Groeten, Aartje