zaterdag 5 september 2015

Mariko is Mad


Goedemorgen allemaal,

De maand september is weer begonnen en dat betekend dat de 'R' weer in de maand zit. De zomer is voor het grootste deel voorbij en dat stemt mij persoonlijk niet al te vrolijk.

Ik geloof dat het meisje op de onderstaande kaart er ook een beetje last van heeft:-) Deze kaart was gisteren al te zien op het blog van Copic Marker Benelux en zoals jullie gewend zijn show ik die een dag later ook op mijn eigen blog.

Terwijl deze kaart online komt ben ik in Zwitserland druk met het pakken van mijn koffers. Na een revalidatie van negen weken in het Nederlands Astma Centrum in Davos mag ik naar huis...eindelijk terug naar mijn gezin en alle andere mensen van wie ik houd!


Dit boos/verdrietig meisje is een digi is van Mo Manning - Mariko is Mad. 

Het merk van het design papier moet ik jullie schuldig blijven...sorry! Deze kaart heb ik 3 maand geleden al in het voren gemaakt en ik heb het opgeschreven...ergens...oeps!


Gelukkig heb ik de nummers van de copic markers wel bij de hand 
voor jullie.

*Huid - E0000, E000, E00, E21 en E11
*Haar - E51, E31, E33, E35, E57 en E59
*Jurk - R22, R14, R24, R46 en R59
Y00, Y11 en Y13
*Konijn - E30, E31, E33 en E34
*Grond - W00. W0, W2 en W4


Ik wens jullie een heel fijn weekend en tot de volgende keer!5 opmerkingen:

Irene zei

Mariko is mad maar Mieke en al haar dierbaren zijn HAPPY!!!WELKOM THUIS lieve dappere Mieke!

XxIrene

By XaLu zei

Wow, wat super dat je weer naar huis mag! Heerlijk om weer naar je gezin terug te gaan. Ik hoop dat je veel profijt hebt van je verblijf daar. Hoop dat het hier in Nederland nu ook goed met je gezondheid blijft gaan!

Groetjes,
Nicole

GerJanne zei

Ha die Mieke,
welkom thuis, meid! Wat zul je weer genieten van je kids om je heen! Ik hoop zo dat het beter met je gaat! Bij mij in het verzorgingshuis woont een mw die vroeger ook in Davos is geweest. Van de inhalatiemedicijnen is ze niet afgekomen, maar ze is intussen wel ver in de 80...en heeft geleerd hoe er mee om te gaan, vertelde ze.
Ik hoop voor jou dat dat ook het vooruitzicht is.
Je kaartje is enig!!
GerJanne

Mary zei

Super leuk kaartje!
En wat super dat je nu weer lekker naar je eigen gezinnetje terug kan/mag! Geniet van het samenzijn met allen van wie jij houdt en die van jou houden!!
En hopelijk blijven je longen nog een poos op de behaalde kracht!
Liefs Mary

Dora zei

Hoi Mieke,
Dit is een super kaart, prachtig ingekleurd.
Dank je wel voor je kaart, knap gewerkt met die tape-jes. Mooie kaart heb ik van je ontvangen!!!
Ik vond het een hele verrassing om een kaart van je te ontvangen terwijl je aan het revalideren bent. Dat je daar nog tijd voor had en de energie.....echt lief van je dat je aan mijn verjaardag gedacht hebt.
Hopelijk gaat het met jou de goede kant op.
Sterkte met alles en met de reis. ben je al inmiddels thuis?
groetjes Dora