donderdag 30 juli 2015

Een welverdiende felicitatie...

Goedemorgen allemaal,

Gisteren was het mijn beurt bij Copic Marker Benelux , ik 'showde' daar weer een kaart en vandaag hier nog even!


Het is een kaart met Celebration Tilda uit de world wide web collection. Leuk voor als er iemand geslaagd is, maar ik heb er een verjaardagskaart mee gemaakt...*proost*!

Het designpapier met lieve kleurtjes komt uit een blokje van My Minds Eye - Lavender


Ik begin altijd met het inkleuren van al het huid, maar door omstandigheden ben ik deze keer begonnen met de haren. Ik heb het idee dat ik daardoor haar huid donkerder heb gekleurd dan ik normaal doe. Misschien omdat d'r haren al een kleur hadden... De volgende keer begin ik eens met de kleren...wie weet verander ik mijn volgorde wel:-) Waar beginnen jullie eigenlijk mee?

Gebruikte copic markers zijn:
Huid - E0000, E000, E00, E21 en E11
Haren - YR20, YR21, E33, E35 en E29
Jurk - R81, R83, R85 en R56
Handschoenen - BG70, BG72 en BG75
Schoenen - C3, C5 en C7
Champagne - Y000 en Y11


Hier en daar wat leuke stansen om de kaart 'aan te kleden'. Beetje schuiven, passen en meten en opeens ligt het er....zo wil je het. En liggen laten en vast lijmen maar:-)


De bloemen zijn gestempeld en daarna uitgeknipt, weer eens wat anders dan de gewone roosjes die ik vaak gebruik. In het midden een klein pareltje als bloemenkern

Ik wens iedereen een hele fijne dag toe en tot de volgende kaart!


6 opmerkingen:

Mieke zei

Prachtig!

Irene zei

Ik weet onder welke omstandigheden je dit kaartje hebt gemaakt en het is in een woord beeldschoon! Zo gaaf hoe je er zelfs SU bloemetjes in hebt verwerkt......alles past bij elkaar, dikke pluim Mieke!!

xx Irene

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een beauty Mieke, prachtig ingekleurd, die plooien in het jurkje...wauw. Ik begin meestal met de basiskleur van de huid maar op het laatst doe ik pas de schaduwen en de blosjes...waarom weet ik eigenlijk niet..:)
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Gaaf kaartje, Mieke! Weer supermooi gekleurd!
GerJanne

Aartje zei

Wat een prachtige kaart heb je er weer van weten te maken. Er is weer zoveel op te zien. En natuurlijk prachtig gekleurd. Ik begin ook altijd met de huid en de haren als allerlaatste.
Groeten, Aartje

Anoniem zei

Mooi kleurwerk en prachtig kaartje!