donderdag 26 februari 2015

Happy Bday met April


Goedemorgen,

Gisteren was ik weer aan de beurt op het blog van Copic Marker Benelux en vandaag show ik die natuurlijk ook nog even op mijn eigen blog!

Op sommige dagen lijkt het herfst, maar we hebben natuurlijk ook al heel veel dagen gehad dat het al gewoon lente lijkt. De bloembollen schieten uit de grond en daar vind ik dit afdrukje 'April' van Mo's digital pencil heel goed bijpassen. Nog even en we kunnen zelf ook weer buiten zitten en de bloemetjes water geven!


Om het helemaal in lente sferen te brengen heb ik het kleurrijke papier van Basic Grey - Ambrosia  gebruikt. Vaak pak ik de wat zachtere kleurtjes qua papier, maar dit geeft ook een leuk resultaat.


De copic markers die ik heb gebruikt zijn:

Huid - E000, E000, E00 en E11
Haren - E33, E35, E57 en E79
Jurk - Yr21, Yr24 en Yr27
Rood sjaaltje - R24, R46 en R59
Laars - E31, E33, E35 en E37
Gieter - C1, C3 en C5
Tulpenblad - Yg17, Yg67 en G29
Grond - E13, E8, E9, E29
Achtergrond - Yg11, Yg0000, Y11, Y00 en Y000


De roosjes heb ik met de airbruh in dezelfde kleuren gespoten als gebruikt bij het afdrukje, zo wordt het een mooi geheel!

Rondom 'April' heb ik allemaal stipjes gezet in verschillende groottes. Met de donkerste kleuren, Y11 en Yg11, heb ik de kleinste stipjes gezet en naarmate de kleuren lichter werden, heb ik de stippen groter gemaakt. 


Dezelfde techniek heb ik gebruikt bij de grond waar ze op staat, zo lijkt het net echte klei...

De kleine postzegeltjes heb ik gemaakt met de stempels Sending messages van Joy crafts en uitgestanst met bijbehorende snijmallen - Postage stamps. En de stempels in de hoekjes op het afdrukje komen van een sheet van Marianne Design

Ik hoop dat jullie weer van mijn kaart hebben genoten en er ook door in de lente sfeer komen:-)
Tot de volgende keer en nog een hele fijne donderdag!6 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wat een schatje.
Groetjes Miranda

Irene zei

Wat een dotje Mieke, beeldig papier en super lief plaatje wat je weer prachtig hebt ingekleurd.....laat de lente maar komen!!

xx Irene

Mary zei

Ik kom bij het zien van je kaartje zeker in de lente sfeer!!! Erg mooi kaartje Mieke, geweldig dat er atijd zoveel te zien is op je kaartjes.

Frouwkje zei

Prachtig Mieke!! Doet je al helemaal naar de lente verlangen.
Liefs, Frouwkje

Caroline Cards zei

Super!
groetjes, Caroline

By XaLu zei

Wat een super kaartje weer!
Ik vind de kleuren prachtig.

Groetjes,
Nicole