donderdag 28 augustus 2014

Jarige job met Edwin with Tin Tin the dog

Goedemorgen allemaal,

Gisteren was ik weer aan de beurt op het blog van Copic Marker Benelux en vandaag natuurlijk ook nog deze jongenskaart op mijn eigen blog!

Op de meenste plekken in Nederland zit de vakantie er inmiddels weer op, alléén het midden geniet nog van hun laatste week. Mijn kids zijn alweer aan hun tweede schoolweek begonnen en hier draait alles dus inmiddels weer gewoon gewoon... Ook wel weer lekker!


Ik heb een kaart gemaakt met een afdrukje van Magnolia - Edwin with TinTin the dog. Het designpapier komt uit een ouder blokje van Maja Design - Life by the sea, maar blijft mooi vind ik. Op mijn bureau lag nog een willekeurig stuk kraft cardstock en dat moest de basis worden besloot ik. Verder heb ik nog gewerkt met grijs cardstock en ribbel karton.


De gebruikte copic markers zijn: 
*Huid - E0000, E000, E00 en E11
*Haar - E7, E34, E17, E37 en E59
*Shirt - B1, B2, B4 en B00
*Broek - C1, C3 en C5
* Hond - W0, W1, W3 en W5
*Bot - N0, N1 en E30
*Grond - E30, E31, E33, E50 en E40


De rondjes waarop ik 'hoera' heb gestempeld zijn kleine tabs die ik gestanst heb met een mal van Sizzix - Tiny tabs & tags. De losse sterren zijn gemaakt met mallen van de Boekenvoordeel en op één daar van heb ik de tekst 'Jarige job' gezet, deze komt van een tekst sheet af van Joy crafts.


Om het ribbel karton heb ik bakers twine gewikkeld van de Xenos en ook het kleine labeltje is met dezelfde Sizzix mal gemaakt als de kleine tabs van hierboven. De tekst komt van een sheet af waarvan ik het merk helaas niet meer weet.


De grote sterrenrand is ook een mal van Sizzix - Star cluster. Leuk voor een stoere jongenskaart, maar ook voor de naderende kerstdagen natuurlijk! 

Alléén nog een paar knoopjes om het af te maken, het moet immers wel stoer blijven:-)

*****
Tot slot wil deze trotse mama jullie nog een foto laten zien.

 Afgelopen zondag mocht Thijs meelopen in de line-up van Fc Groningen. Al weken vroeg hij of het al zover was en zondag was het dat eindelijk. In Den Haag heeft hij de dag van zijn leven gehad en als moeder zijnde geniet je daar intens van.Aan de hand van middenvelder Lindgren liep hij vol trots het veld op en in de rust mochten ze nog penalty schieten. De mooiste dag van dit jaar zij hij...


Op deze foto staat Thijs helemaal links!


Voor nu een fijne donderdag allemaal en tot de volgende keer!


7 opmerkingen:

Tinie zei

Wat een mooie kaart, Mieke!! Wij hebben inderdaad nog een paar dagen vakantie en volgende week ook weer aan de bak. Gewoon het dagelijkse ritme, ook wel weer lekker!! Leuke foto's van Thijs!!
Groetjes Tinie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mieke, wat ontzettend leuk voor Thijs, en je ziet hoe trots hij is op de foto waar hij met de middenvelder Lindgren aan de hand loopt. Die toet...:)
Je kaart is een plaatje. Er valt genoeg te bewonderen. Leuk effect geven die tabjes met letters aan de zijkant..stoer...
Lieve groetjes Miranda

jolanda zei

super leuke kaart

Thea zei

Wow wat een supergave kaart is dit geworden! Jij bent ook al zo'n fan van majapapier dus;-) Schitterend hoe je de sterrenrand hebt gebruikt en inderdaad kan net zo goed op een "gewone" kaart als op een kerstkaart. Echt weer een kaart waar veel op valt te ontdekken. Vraagje, op welk papier kleur jij met de copics? De foto's van Thijs had ik al bewonderd op FB, wat een trots ventje, kan me voorstellen dat jij ook hebt zitten glimmen op de tribune!

Liefs Thea

Aletta zei

Gave en stoere jongenskaart, helemaal leuk gedaan met die sterren en letters aan de zijkant.
Groetjes Aletta

Irene zei

Super leuke, lieve maar vooral ook stoere kaart Mieke maar niks haalt het natuurlijk bij lieve, leuke en stoere Thijs......ik dacht al wat glimt er toch zo....een trotse Mam in Winschoten dus *lol*!!!!

xx Irene

GerJanne zei

Hoi Mieke,
prachtig kaartje zeg!! Heel mooie samenstelling van allerlei verschillende dingen, lintjes, papiertjes etc.
En het gewone ritme is inderdaad lekker. Ik heb al en paar jaar het idee dat dat afgelopen is zodra de middelbare school afgelopen is....
En ik zag het al op FB. Super toch zo'n dag! Vergeet Thijs nooit meer!
Groetjes,
GerJanne