donderdag 21 november 2013

Christmas with Peaceful Tilda

Goedemorgen allemaal,

Gisteren was het weer de beurt aan mij om een kaart aan jullie te laten zien op het blog van Copic Marker Benelux, iets wat ik nog altijd met heel veel plezier doe.

Zoals bijna iedereen ben ook ik in de ban van de kerstkaart. Ik heb Peaceful Tilda uit de nieuwe kerstserie Magnolia gekozen om te kleuren, het leukste proces van het maken van een kaart als je het mij vraagt. 


Het gebruikte design papier komt uit de wintercollectie van vorig jaar en is nog altijd even mooi als in 2012:-) Alle randen  zijn bewerkt met distress inkt en als je goed kijkt zie je dat ik een randje heb genaaid met de hand naaimachine van Joy!

De kerstbomen zijn gemaakt met een mal van Lea'bilities en ik ben er helemaal fan van, ze zijn ontzettend gedetailleerd en simpel in een kleiner formaat te knippen.De door mij gebruikte copic markers zijn:

Huid: E0000, E000, E00, E11 en E13
Haar: Y00, Y21, Yr23, E33, E37
Vlam: Y0000, Y00, Y21 en YR21
Jurk: C00, C0, C1 en C3
Mand: E42, E44 en E47


Hier zie je een stukje van de klok van Tim Holtz gestanst uit kraft en daarna bewerkt met Frantage, ook de lantaarn hieronder is daarmee bewerkt. Om het 'lamp' effect beter te laten uitkomen heb ik achter de raampjes een stukje vellum geplakt. 


De kleine takjes zijn gemaakt met een mal van Memory Box en daarna bewerkt met Gesso, zo ook de denneappeltjes.Dit was het weer voor deze keer!

Verder blijf ik wat door kwakkelen. Mijn weg bestaat uit meer hobbels dan strak wegdek helaas, maar we blijven stug doorgaan. Vrijdag weer naar de longarts en dan volgende week donderdag naar de Dermatoloog. Gisteren met Sacha naar de kinderlongverpleegkundige geweest, ze doet het gelukkig erg goed!

Een hele fijne woensdag allemaal en tot de volgende keer!


11 opmerkingen:

jolanda zei

schitterend kaartje

Anoniem zei

Jammer dat het met je gezondheid nog niet zo wil Mieke. Maar je kaarten lijden hier niet onder. Wat heb je hier weer een mooi geheel van gemaakt zeg. Heel mooi zoals je alles gecombineerd hebt.
Groetjes Joke

Nicole zei

OOohhhh wat een schitterende kaart. En wat valt er veel moois te zien. WAUW!! En je weet het hè....heeeeeeeeel veeeeel sterkte! Liefs, Nicole

Thea zei

Wow Mieke wat een supergave kerstkaart! Heb echt even ieder hoekje hoekje/detail bekeken. Ik zeg altijd de kerstboom van Marianne design is de boom, maar deze is ook geweldig mooi. Top! Veel sterkte met alle ups en downs, maar jou een beetje kennende gaat dat prima lukken. Fijn dat het met Sacha ook Goed gaat.

Fijne dag,
groetjes Thea

Frouwkje zei

Wauw!!! wat supermooi Mieke!!!
Heel veel leuke dingen op te zien :-).
Vervelend dat het met je gezondheid niet fijn gaat, wens je heel veel beterschap!!
Liefs, Frouwkje

GerJanne zei

hoi Mieke,
je hebt er weer wat schitterends van gemaakt! Echt heel gaaf allemaal.
En dat de hobbels elke keer genomen moeten worden....sterkte ermee. Elk huis heeft zijn kruis, zo is het. Fijn dat het met Sacha goed gaat!!
Groetjes,
GerJanne

Bernadet zei

oooow wat is dit schitterend Mieke!!

Dora zei

mooie kaart!
wat jammer dat het met je gezondheid niet zo goed gaat wel fijn om te lezen dat het met dochter wel goed gaat.
groetjes

Aletta zei

Waanzinnige mooie kaart Mieke!
Groetjes Aletta

Chris zei

Hi Mieke, just stopping by to say how delightful your blog is. Thanks so much for sharing. I have recently found your blog and am now following you, and will visit often. Please stop by my blog and perhaps you would like to follow me also. Have a wonderful day. Hugs, Chris
http://chelencarter-retiredandlovingit.blogspot.ca/

lenywim35 zei

Hi Mieke,
Ikben een hele poos niet op je blog geweest, waarom niet? Geen idee. Ik kwam op een briefje je naam en emailadres tegen en schaamde me eigenlijk diep. Die mooie scrabbleletters die je me eens stuurde gebruik ik regelmatig, maar wist ook niet meer van wie die kwamen. Zo'n oud briefje bracht de oplossing. Ik ga je vaker bezoeken, maar wilde even een mail achterlaten. gr leny w