donderdag 11 april 2013

Hetzelfde maar toch anders...Goedemorgen lieve blogvolgsters,

Gisteren was het weer aan Marianne en mij de beurt om op het blog van Krea Teja Team het thema: 'Hetzelfde maar toch anders' te verzorgen. Het is een kaart deze keer en wel een !!!!!! kaart!

We zijn alle  twee aan de slag gegaan met een stempel van Bildmalarna - Little winged friends. Hierbij hebben we ook het design papier is van dit merk gebruikt, Welcome - Lovely World
Ik heb bewust niet te veel op het mooie design papier geplakt, omdat het anders helemaal verloren gaat in al dat 'geweld'...hihi! Om de kaart dicht te kunnen doen heb ik een lintje bevestigd en door de strik los te trekken gaat de kaart open.


Het snoezig stelletje is ingekleurd met Twinkling H2O's en verder zie je nog wat stickles en glossy accents! Rondom het ingekleurde gedeelte heb ik kleine stipjes gezet met een flesje liquid pearls!

 Officieel is het een kerst stempel, maar ik vind dat het ook erg leuk te gebruiken is buiten die periode!Hier zie je de kaart ook nog even helemaal open!

De binnenkant heb ik aangekleed met twee stansjes van Marianne Design en een paar kruissteekjes en hotfix steentjes!


En dan hier mijn boodschappenlijstje:                    


Ik laat de laatste tijd alléén maar mijn design team kaarten zien, maar dat betekend niet dat ik voor de rest niks maak. Ik ben juist erg druk en wel met van alles en nog wat. Ik zal jullie binnenkort eens wat meer laten zien hier, dan snappen jullie misschien waarom er niet meer voorbij komt:-) Ook slokt het revalideren, sporten en ziekenhuis bezoekjes erg veel vrije tijd op. En natuurlijk willen mijn twee (b)Engeltjes ook samen met mama leuke dingen doen. En dan gaat Thijs drie keer in de week richting het voetbalveld en Sacha zit op dansles en water wennen... Kortom: Ik kom tijd te kort! En dat herkennen jullie vast wel...LOL!

Ik wens jullie een hele fijne donderdag toe en tot de volgende keer!


12 opmerkingen:

Lia zei

Geweldig leuke kaart heb je gemaakt,
groetjes Lia

Ans Gilbert zei

Hoi Mieke,

Wat een superleuke kaart is dit..heel erg mooi gemaakt.
Liefs van Ans

Durvina zei

Wouwie Mieke, wat een gave kaart, ziet er helemaal TOP uit!

liefs, Durvina

Christa zei

Hoi Mieke , prachtig duo-kaartje heb je gemaakt !! Super lief stempeltje .... en mooi gekleurd. Ik snap heel goed dat je druk bent. Pas goed op jezelf. Liefs , Christa.

Riet zei

Wat een schitterende kaart Mieke,leuk die stempel,en zo mooi papier.

Liefs Riet.

Irene zei

Had het al bij Thea voorbij zien komen, 't is weer een plaatje Mieke en de stempel is idd te leuk om alleen met Kerst te gebruiken!
Succes met alle leuke/drukke/noodzakelijke dingen..loop niet te hard van stapel!!

xx Irene

Rachel zei

Wat een prachtig kaartje, mooi papier!
liefs Rachel

Miranda Slagboom-de Groot zei

Een schitterende kaart.
Groetjes Miranda

Dora zei

prachtig kaart, mooi ontwerp en uitgevoerd.
stempelafdrukje is zo leuk. mijn dochter vond dat ook zo'n lieve stempel.(ze zag dat op de beurs)dit zijn mooie stempelmerken.
groetjes

Marijke zei

Woow Mieke wat een schitterende kaart!! Leuk dat je hem open kan klappen. Succes met alles Mieke en herkenbaar hoor de drukte, doe het rustig aan en als je tijd hebt zien we je wel weer op blog.
Groetjes,
Marijke

Nicole zei

Wat een super mooie kaart. Geweldig kleurwerk weer Mieke!! En volgend jaar is er weer een beurs in Zeist, dus......nieuwe ronden nieuwe kansen, toch?1 Dus voor nu maar lekker genieten van je kids en zorgen dat je nog verder opknapt!! Liefs, Nicole

GerJanne zei

Hoi Mieke,
ik vind het een geweldig kaartje!! Die van Marianne heb ik nog niet gezien, maar deze vind ik alvast helemaal super!
Sterkte met l je activiteiten en bezigheden.
GerJanne