maandag 9 juli 2012

Kaartje en vanalles en nog wat...

Goedenavond lieve blogvolgers,

Allereerst welkom aan mijn nieuwe volgers, wat leuk dat jullie je weg naar mij hebben gevonden! Ik hoop dat ik jullie af en toe van wat creativiteit kan voorzien.

Ik heb vandaag weer eens ouderwets zitten knutselen... Ik heb maar liefst 3 kaarten gemaakt tussen de bedrijven door! De kids gaan hier nog twee weken naar school, dus nog geen vakantie. Twee kaarten kan ik jullie nog niet laten zien, die zijn voor DT werk, maar kaart drie heb ik gewoon weer eens voor mezelf gemaakt:-)

Ik heb het afdrukje gebruikt die ik 30 juni al heb laten zien. Voor mijn doen is de kaart 'leeg', maar als ik er meer oplegde dan verdween het afdrukje in het niets. En in dit geval vond ik dat wel heel erg jammer... Aan de foto's kun je zien dat het eigenlijk alweer te donker is om nog mooie foto's te maken...sorry daar voor!



Ik heb de kaart in zwart en roze gehouden...heerlijke kleuren samen! Met een Martha Steward pons borders gemaakt en over elkaar heen geplakt. In het midden een geruit lintje en van zwart lint een hele grote strik gemaakt. Nog een paar stukjes van een swirl en wat hotfixjes en de rest wat ik klaar had liggen ruim ik gewoon weer op...LOL!



Met deze kaart wil ik nog graag mee doen met de challenge van Copic marker europeThe ribbon girl blog en Papertake weekly challenge.

Vorige week werd mijn prijs die ik bij Tomic had gewonnen bezorgd. En geloof me...ik kreeg het schaamrood op de kaken toen ik de vlop open maakte... En dit was de tweede prijs!!!


Op de foto zien jullie 13 grote stempels, 2 mini's, 1 tekst stempel en 2 doohickeys... Niet normaal toch??? Maar wel errug LEUK!!!!!!


Bij de challenge van Stamptacular challenge blog ben ik eerste geworden met mijn strand kaart, ook ontzettend leuk!!! Ik mag 4 sheets van Whoopsi Daisy uitzoeken...



En met diezelfde kaart ben ik in de top 3 beland bij Deep ocean challenge blog. Ik blijf het elke keer weer een eer vinden dat juist jouw kaart uit honderden inzendingen wordt gekozen.

create your own banner at mybannermaker.com!

Zo, dat was eerst genoeg voor vandaag! Ik wens iedereen een hele fijne week toe en voor de mensen die al op vakantie gaan: Een hele fijne vakantietijd!!!


22 opmerkingen:

Irene zei

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB en de rest mag je helemaal zelf invullen, hihi!! Eerst heeft de postbode hernia van het giga Majapapier- pakket en nu weer zo'n megaprijs, gaat wel heeeeeeeeel erg lekker daar in Winschoten!!!! Super leuk Mieke, de kersjes op jouw crea slagroomtoef!! Je kaart is prachtig en precies vol genoeg zo, meer zou idd afbreuk doen!!!

Liefs, Irene

Debby Kuster zei

wow wat een mooie kaart leuk die grote zwarte striken wat ben je verwent en dan is die envelop de 2de prijs.............wat zal de eerste oprijs dan geweest zijn want met de 2de prijs val je al met je neus in de boter. heel veel plezier ermee

freubel groet
debby -xx-

Thea zei

Wat een knalkleuren, zwart/roze maar ontzettend mooi! Daar denk je niet zo snel aan. En inderdaad niet teveel frutsels erop dan blijft het topstuk ook zichtbaar.
Gefeliciteerd met je gewonnen prijzen, heel erg gegund! Ook ik heb vandaag de boel de boel gelaten en heb bijna 2 kaarten afgekregen (met pin ;-))

Groetjes Thea

Aartje zei

Ooooh er zit er hier een jaloers te wezen. Eerst op je prachtige kaart (die inderdaad verder helemaal geen frutsels nodige heeft) en daarna op je fantatstische prijs bij Tomic. Ik denk dat we weer heel wat magnolia kasrten te zien krijgen. Veel plezier ermee.
Groeten, Aartje

arjette zei

Wat een prachtig kaartje Mieke, super!!! Heeft inderdaad niets meer nodig, is zo mooi!!!
Gefeliciteerd met al je prijzen, jij weet vast wel wat je moet gaan doen de komende tijd LOL!!

gr. arjette.

Nicole zei

Wow, ben jij even verwend, Mieke. Ben nog jaloerser geworden ;-), hahahahah!! Tis je gegund en je weet, je krijgt wat je verdient. Super voor je en geniet er maar lekker van. Je kaart is ook helemaal super zo in roze en zwart. Echt helemaal schitterend ingekleurd weer. Een plaatje. Liefs, Nicole

Sanne zei

Gefeliciteerd met al die prijzen! Te gek! Deze kaart is ook weer prachtig, leuk afdrukje!

Liefs Sanne

Helen zei

wat een beauty heb je weer gemaakt. Prachtig ingekleurd. Je prijs is geweldig. Groetjes, Helen

Anke zei

Wat een bofkont ben jij. Prachtige prijs heb je gewonnen maar het is je heel erg gegund hoor.
Je kaartje is prachtig. Ik heb dat ook weleens dat ik het wat kaal vind maar soms is dat veel mooier.
liefs Tessa & Anke

Aletta zei

Hey Mieke,

Wauwie, dat is een prachtige kaart.

Het afdrukje komt helemaal mooi tot z'n recht :))) Mooi kleurencombi, roze en zwart.

Groetjes Aletta

Kim zei

Je kaart is prachtig en heeft inderdaad niks extra's meer nodig. Schitterend ingekleurd!
Gefeliciteerd met al je gewonnen prijzen. En wat een super gaaf pakket van Magnolia. Geniet er maar van. Het is zeer zeker verdiend.

Groetjes Kim

Ribbon Girl zei

Beautiful card Mieke - Thanks for joining in with the Ribbon Girl card challenge, Mary G x

Chantal zei

Super zeg, dat roze en zwart, dat maakt het echt een stoere en hippe kaart! En wat een prijzen heb je gewonnen, geweldig als er zo'n Magnolia-envelop op je deurmat valt!
Groetjes,
Chantal

Neline zei

Prachtige kaart heb je weer gemaakt! Mooi van kleur ook. Enne....wat ben jij een bofkont zeg! Gave prijs heb je gewonnen van magnolia, veel plezier ermee.
groetjes
Neline

Marianne Reijgersberg zei

Wauw Mieke,
Je afdrukje vond ik al een beauty, maar zo op de kaart komt ze nog meer tot haar recht.
Goed gekozen om de kaart rustig te houden.
Mooie kleuren combinatie.
En als je je rijtje met topnoteringen en winnaars ziet, moet je toch wel door hebben, dat veel mensen je werk bewonderen.
Go on girl!
Groetjes Marianne

Riet zei

Wat een schitterende kaart Mieke,lief afdrukje,zo mooi ingekleurd.
Geweldig papier gebruikt.

Liefs Riet.

Tinie zei

Gefeliciteerd Mieke, wat een prachtige vermeldingen (je maakt ook zulke beauty's!!) en wat een prijzen, ik kan me voorstellen dat je even zoiets had van, is dit allemaal voor mij!!! Veel plezier ermee! En dan je nieuwe kaart, wow wat weer een prachtige kleuren combi, ziet er schitterend uit!!!

Groetjes Tinie

Unknown zei

Schiiterend kaartje Mieke leuk zo deze kleuren bij elkaar, wauw en wat een gave prijs heb je gewonnen zeg bofbips, veel plezier ermee.

Lieve groetjes Suze

Jolanda Cuper zei

Schitterende prijs! Dat krijg je ervan als je altijd van die schitterende kaarten maakt haha. Vond het erg gezellig zondag!
Groetjes Jolanda.

Marlies zei

Gefeliciteerd met alle gewonnen prijzen, de magnolia prijs is wel heeeel gaaf!! Ik ben helemaal weg van je nieuwe kaart! Heel chique en stijlvol en geweldig gekleurd!! groetjes, Marlies

Christa zei

Hoi Mieke , allereerst wil ik je feliciteren met al je prijzen !! SUPER voor je. Alhoewel ik wel een tikkeltje jaloers ben .... al die stempels !! GAAF ! Dan je kaart : Ik vind hem prachtig zo ; precies vol genoeg. Erg mooi gekleurd heb je. Lieve groetjes van Christa.

Cathy zei

Prachtig, heerlijke kleurencombinatie!!!