maandag 6 februari 2012

I hope your Christmas is merry and bright

Hallo lieve blogdinnen,

Allereerst een warm welkom aan mijn nieuwe volgers...ik hoop dat ik jullie kan inspireren en vind het leuk dat jullie mijn creatie's de moeite van het volgen waard vinden!

Na een tijdje radio stilte vanaf mijn kant ben ik er weer! Ik was de 'lol' in het bloggen een beetje kwijt, maar ik begin velen van jullie toch wel te missen:-)
Mijn meiske had de griep en die had het weer keurig aan mij doorgegeven in combinatie met de Xolair injectie's zorgde dat voor een tijdelijke pauze!

Ik heb gisteren een kaart afgemaakt die al sinds oktober half afgemaakt tussen allerlei spullen lag. Thijs vond het 'vodje' en kwam tot de conclusie dat de kaart nog niet af was. Dus samen met de kids aan tafel en met ons drietjes zitten te knustelen. Thijs en Sacha hebben ieders twee kaartjes gemaakt en mama heeft ze hier en daar wat geholpen natuurlijk!

Dit is mijn kaartje, heel anders dan wat ik normaal maak, maar ik vind het best heel mooi geworden.


Het papier komt uit een blok van de A.C.tion...klinkt best chiq zo... en de hertjes zijn gemaakt met een creatable van Marianne Design. De hertjes dragen beide een klein belletje bevestigd met zilverdraad.

Ze lopen op een mooie witte laag sneeuw die ik gemaakt heb van heel mooi wit glitter papier wat ik in stroken heb afgescheurd.


De tekst heb ik gestempeld in een leuke kader gemaakt met een stans van Tim Holtz. En de takjes zijn weer gedaan met een creatable. Verder niks toegevoegd, want ik vond dat hij klaar was zo...

Dit zijn de kaartjes van de kids. Links zie je de kaartjes van Thijs en aan de rechterkant die van Sacha.


De plaatjes komen uit een doos..al af... dus het was plakken en versieren maar. Alléén het stempelen heb ik gedaan, de rest hebben ze zelf gedaan. Creatief of niet dan, voor 3 en 5 jaar...de genen van mama...LOL!

Ik heb ook nog wat ander nieuws:

Met de challenge vanFussy and Fancy friday challenge ben ik in de top 5 beland met onderstaande kaart... Super leuk om uit een berg kaarten te worden gekozen, deze kaart belande ook al in een andere top 3:-)



Ook heb ik nog een candy gewonnen, wat de inhoud is, is nog een verassing! Christa haar dochter Marlies werd dertien en dus de vraag was een verjaardagskaart! En nu heeft Marlies mijn kaart uitgekozen als winnaar....yeah! Marlies blij en ik blij...haha!


Morgen heb ik een voor mij heel belangrijk gesprek in het Beatrixoord in Haren! Ik heb groen licht van de verzekering gekregen en ik hoop dat ik daar een start kan maken met mijn herstel... Ik ben benieuwd of ze iets voor me kunnen doen en in welke vorm. Het belangrijskte is dat het maar 40 minuutjes rijden is en geen 1000 kilometer... Mijn ouders hebben al beloofd de gaten thuis op te vullen, dus zorgen om de kids heb ik niet. Afwachten en duimen dat ik samen met hun tot iets doeltreffends kan komen.

39 opmerkingen:

Jolara zei

leuke kaart en gefeliciteerd ! Liefs joyce

Crealett zei

Hoi Mieke, wat ziet je nwe creatie er weer top uit... super.
Ik heb af en toe ook wel even een blogmoeheid, maar net als je aangeeft; we peppen elkaar weer op.
Mag ik jou ook wat vragen. Je hebt op jouw blog tabbladen waarmee je naar een andere pagina gaat. Hoe realiseer je dat? Zou dat namelijk ook graag op mijn blog willen. Alvast heel erg bedankt voor je reactie.

Lieve groetjes, Alette

Crealett zei

Enne Mieke, heel veel succes bij je herstel. Zet 'm op...

Liefs, alette

Dora zei

hallo, Mieke,
wat hebben jullie metelkaar leuke kaarten gemaakt. jij ook met die hertjes, heel erg mooi. en dan jouw kinderen...super leuk!! mooie plaatjes gebruikt.
heerlijk is het om wat te gaan doen met je gezinnetje.
succes daar in Beatrixoord...en wie weet...hoe het daar uitpakt.
ik hoop voor het goede...sterkte.
en wat fijn dat je ouders jouw hierbij willen helpen.
doe ze de hartelijke groeten want ze zijn ook heel belangrijk. als je begrijpt wat ik bedoel.
groetjes Dora

Paula zei

Mieke leuke kaartjes, wel gezellig zo met z'n drietjes.
Veel sterkte en succes morgen en we hopen dat ze iets voor je kunnen doen daar.
liefs paula.

Thea zei

Hoi Mieke,
Ik vind de hertjeskaart schitterend! Wat een "simpel" stansje al kan doen. Mooi door eenvoud. En de kaartjes van je kanjers vind ik ook superleuk geworden. Gezellig zo samen aan de knutsel.
Ik hoop voor je dat ze in Haren iets voor je kunnen doen, zou heel fijn zijn en die afstand is wel te overbruggen. Heel veel succes in ieder geval, we horen wel weer van je.

Lieve groetjes
Thea

Joke zei

Leuke kaart Mieke ook van de kids ja je kunt wel zien van wie ze het hebben
Veel suuces morgen.
liefs Joke

Sieta zei

Hoi Mieke,
Wat zijn het allemaal mooie kaarten geworden.
Tja en van wie hebben ze de creatieviteit, het kan haast niet anders dan van mams, of is paps ook creatief op de een of andere manier?
Ik hoop ook zo voor jullie dat Beatrixoord de oplossing is, ga ervoor duimen hoor.

Liefs van Sieta

Tinie zei

Mieke wat maak je toch prachtige kaarten en dat van je kinderen, super toch, geniet ervan!!!

|Ik wens je morgen veel wijsheid toe en hoop dat het allemaal goed voor je mag uit pakken!! Ik wens je veel sterkte!!!

Groetjes Tinie

miriam zei

gefeliciteerd en wat een mooie kaart weer eens wat anders
gr miriam

cristel zei

nou ik vindt de kaart prachtig hoor en je kan zien aan de kids van wie ze de creativiteit hebben hoor
grtjs

marja zei

Wat een mooie kaart Mieke!! De kaartjes van je kids zijn ook zo lief!!!!!!!! Ik hoop echt dat ze wat voor je kunnen doen, succes morgen!!!!

Liesbeth zei

Wat een mooi kaartje weer Mieke, die van je kids zijn ook super voor kinderen van die leeftijd, ze hebben idd. jouw genen dan denk ik, komt wel goed met hun.
En ik hoop met jou ook, ik wens je in ieder geval veel sterkte en succes met je gesprek, beter dan Davos in ieder geval in jouw geval.
gr. Liesbeth

Irene zei

Hoi bofkont uut Winschoten!!! Proficiat met je schitterende kaartjes die in de prjzen zijn gevallen!!! Allebei Bo Bunny, vlaggetjes en grote strik en toch zo verschillend, knap vind ik dat! Deze winterkaart is helemaal mooi in alle eenvoud! Thijs en Sacha zijn kanjers, wat zal dat knots gezellig zijn geweest aan jullie eettafel!!!!
Fijn dat de verzekering meewerkt Mieke, succes met je gesprek!!

Liefs, Irene

De 2e reactie komt me ook heel bekend voor.ik heb het ook nog steed niet dus nog een adresje om er door heen te loodsen???

beahobbie zei

he lieve mieke,
prachtige kaart heb je gemaakt.
en een compliment voor je kids wat een mooie kaarten hebben die gemaakt.
in beatrixoord ben ik ook geweest heeel lang geleden.
ik hoop dat je daar heen mag en dat je conditie wat beter wordt.
groetjes bea

Marlies zei

Een hele mooie kerstkaart! Leuke effect met de sneeuwlaagjes! De kaarten van je kinderen zijn hele kunstwerkjes! Knap hoor dat ze die al zo mooi kunnen maken op die leeftijd. Succes met de gespeken, hopelijk positief zodat je niet zover van huis hoeft! En nautuurlijk oog nog gefeliciteerd met je top en gewonnen candy! groetjes, Marlies

Marijke zei

Hoi Mieke, miste je al! gelukkig dat je de draad weer opgepakt hebt. Gezellig dat je samen met de kids hebt geknutseld. En dat 'vodje' is een beeldschoon kerstkaartje geworden. Heel anders dan anders wat we gewend zijn van jou maar ik hou erg van deze stijl! Wat een leuke en mooie kaartjes hebben de kids gemaakt!! Succes morgen, hopelijk kunnen ze iets voor je doen.We horen het wel van je.

Liefs, Marijke en Chantal

Marijke zei

O ja vergeet je helemaal te feliciteren met de gewonnen kaart en candy! Zag net je naam ook ergens bij een candy staan volgens mij bij Frosien. Veel plezier ermee.

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtig kaartje, zo anders, maar super mooi! De kaarten van de kids zijn erg leuk! En gefeliciteerd met je prijzen.
Liefs van Sjakkie

greet zei

Je kerstkaart is erg mooie en die van je kinderen ook.

Groetjes Greet

Anja zei

Hele mooie kaart.En die van je kids zijn ook schitterend! Blij te horen dat je nu verder mag gaan kijken naar een goed herstel.En ik wil je daar heel veel succes en sterkte in wensen.

Groetjes

Unknown zei

Hoi Mieke, leuk zeg dat je in de top 3 bent gekomen+ vind dat altijd veel leuker want dan is je kaart echt gekozen, beter als met zo´n random ding. Hij is ook hartstikke leuk! Prachtig kaartje heb je nu ook weer gemaakt, op naar de volgende top 3?? Op je vraag over de wiebelkaart; Ik heb tussen de voor en achterkant van de kaart een strookje papier geplakt met in het midden een vouw. Ik had dat gezien op het blog van José van Cuttlebug Addicted, en het werkt prima! Groetjes, Frea

Esther zei

Allereerst strekte met je gesprek!
Ik hoop dat jullie tot een goed "plan de compagne"gaan komen.
Volgens mij noemen ze dat zo.hahaha
Wat de kaartjes betreft,je kan wel zien dat het in de familie zit ik vind ze prachtig.

x Esther

Unknown zei

Mooie kaart Mieke, en die van de kinderen zijn ook heel mooi zeg echt crea's, succes morgen.
lieve groetjes Suze

Christa zei

Hoi Mieke , wat gaaf om te lezen dat je zo dicht bij huis ook kunt revalideren....idd. VEEL beter als zo mijlenver van huis. En wat een mooie kaartjes hebben jouw schatjes gemaakt. Mijn schatjes zijn idd. al een stuk groter.... Maar nog steeds net zo lief als toen ze ook nog zo klein waren. Je kerstkaart is idd. anders , maar wel heel mooi. Heel stijlvol. Het bloggen staat bij mij nu ook even op een wat lager pitje ; toch ben ik altijd blij als ik weer berichtjes van mijn blogdinnen krijg. Die peppen je toch weer op.... Ik denk ook aan jou !! Christa.

Tinie zei

Prachtig is jouw kaart geworden!!En die van je kinderen zijn ook erg leuk!
Succes met het gesprek, het zou wel mooi zijn!
groetjes Tinie

Colinda zei

Heel veel succes morgen!!!Colinda

GerJanne zei

Hoi BB van het Noorden!!

Wat een leuke berichtjes op je blog! Al die prijzen en een candy...ik zag het al. Super voor je!
En dan Haren, dat zou toch fantastisch zijn als je daar geholpen kunt worden. Net wat je schrijft: alles beter dan 1000 km ver zitten, vooral met van die getalenteerde kinderen.... Superleuk die kaartjes. Die van jou is ook mooi geworden, hoor ;-))
Nou meid, sterkte en succes en wat fijn dat je ouders dat voor je willen en kunnen doen! Kan je vader dat nu weer allemaal aan?

Groetjes, GerJanne

arjette zei

Zo zeg, heel verhaal!!! Je kaartje is erruug mooi, de knutsels van de kinderen ook, je kan wel zien van wie ze hun talent hebben!!!!!
Voor morgen wens ik je héél veel succes en ik hoop van harte dat ze je kunnen helpen!!! Toi toi toi!!!

groetjes Arjette.

Janny's Cards Creations zei

Jeetje een heel verhaal ik hoop dat het gaat lukken in Beatrixoord en dat het je helpt in je herstel.
Leuke kaart geworden met de hertjes en ook leuke kaarten van de kinderen.
Fijn dat je ouders je helpen.
Groetjes Janny

Anke zei

Wat een mooi kaartje Mieke. Je kids hebben ook hele leuke kaartjes gemaakt. Sterkte morgen!
liefs Tessa & Anke

Marianne Reijgersberg zei

Waauw, wat een supermooie creatie is dit. Heel anders, maar zo mooi gestyled.
Een toppertje. En die belletjes maken het helemaal af.
Succes morgen meis.
Groetjes Marianne

Anoniem zei

Hoi Mieke,

Wat een leuke kaarten hebben jullie gemaakt! De kaarten van de kids zijn ook super, inderdaad de genen van mama! Heel veel succus vandaag met je gesprek, zou heel fijn zijn als ze je daar kunnen helpen, inderdaad beter dan zo ver van huis te zijn!
Ik heb zelf net een half jaar Salem er op zitten en het was zeker de moeite waard!

Succes.

Liefs,
Nicole

Anoniem zei

Hoi Mieke,

Wat een leuke kaarten hebben jullie gemaakt! De kaarten van de kids zijn ook super, inderdaad de genen van mama! Heel veel succus vandaag met je gesprek, zou heel fijn zijn als ze je daar kunnen helpen, inderdaad beter dan zo ver van huis te zijn!
Ik heb zelf net een half jaar Salem er op zitten en het was zeker de moeite waard!

Succes.

Liefs,
Nicole

Lia zei

schitterende kaart heb je gemaakt, mooie kleuren
liefs Lia

Jolanda Cuper zei

Tjonge wat veel schitterende kaarten! Zie helemaal voor me hoe jij daar gezellig met de kids zit te knutselen!
Groetjes Jolanda.

Helen zei

wat een mooi kaartje. Ook je kids zijn goed bezig geweest, wat een leuke kaartjes. Proficiat met de ereplekjes en de candy. Hopelijk is je gesprek goed verlopen en kunnen ze je helpen. Groetjes

Nicole zei

Nou Mieke, jij kan je lol vast niet op. Top 5, top 3 én een candy gewonnen. Gefeliciteerd, superleuk voor je!! Het zijn dan ook bjoeties van kaarten. Errug mooi!! Je "simpele" kerstkaart is ook weer erg prachtig. Tja soms heeft een kaart niet meer nodig om af en mooi te zijn. De kaarten van je kinderen zijn ook schatjes!! Heel veel sterkte met je herstel in Beatrixoord. Hopelijk kun je daar ook scrappen en bloggen, lol!! Wanneer ga je daar naar toe? Liefs, Nicole

Chantal zei

Hartstikke leuke kaart zo met die rendieren! En je hebt idd heel creatieve kids ;)
Groetjes,
Chantal