vrijdag 9 december 2011

Kaarten uit de oude doos!

Goedemorgen dames,

Allereerst een warm welkom aan mijn nieuwe volgers. De teller ging gisteren in 1 dag van 218 naar 222...super leuk dat jullie hier willen blijven plakken mensen:-)

Ik heb helaas moeten toegeven aan het feit dat ik niet iedereen een zelfgemaakte kaart kan sturen dit jaar...hoe jammer ik dat ook vind:-( Ik zal dus naar de winkel moeten om kaarten te kopen voor een aantal mensen.

Door mijn slechte gezondheid sinds september en de operatie van mijn vader staat de teller van mijn nieuwe kerstkaarten slechts op 13 en er zijn nog een paar half af!

Vorig jaar rond deze tijd heb ik mijn 'knutsel-genen' weer uit de kast gepakt toen de oudste naar de baisschool ging. Ik heb een paar kaarten gemaakt destijds, maar niet verstuurd...dat vond ik jammer...haha! Ik werkte alléén nog maar met 3D en borduren, dus ze zijn niet zo uitgebreid als ik ze nu maak.

Ik hoop dat ze wel de moeite waard zijn om een snelle blik op te werken...
Nu ik ze zo zit te bekijken besef ik weer dat ze er 'simpel' uit kunnen zien, maar dat ik uren heb zitten borduren op de bank.

2011 was een zwaar en tegelijk mooi creatief jaar:

Wat heb ik veel geleerd het afgelopen jaar...
Veel inspiratie op gedaan op vele blogs en via youtube filmpjes...
Leuke blogvriendinnen en contacten erbij gekregen...
Gevraagd voor twee design teams en natuurlijk JA gezegd!
Vaak een top 3 plekje gewonnen, leuke prijzen en candy's
Internetshoppen was ook favoriet bij me in 2011...whaha!
Volle brievenbussen gezien met heel veel mooie kaarten van lieve mensen
Steun van velen gekregen
Diepa dalen qua gezondheid gekend, en nog...
Welkom stempels, copic markers, distress ink...
Tot ziens 3d plaatjes en stickervellen...

Kortom: 2011 was voor mij als één grote sprong in het creative diepe en wat ben ik blij dat ik die sporong gemaakt heb! Ik ben nog lang niet van plan om te stoppen en ben vast van plan nog heel veel te laten zien hier. Eens kijke of ik volgens jaar rond deze tijd weer zo goed kan zien dat mijn stijl zo veranderd of verbeterd is!

Een hele fijne stormachtige dag allemaal en ik kom vanavond nog een keer langs met een 'nieuwerwets' kaartje...haha! En misschien show ik mijn kerstboom en dorp ook nog wel even in het weeekend...

16 opmerkingen:

GerJanne zei

Ha die Mieke,

de kaartjes die je vorig jaar maakte zien er inderdaad heel anders uit, maar ik vind ze niet truttig (vind ik wel eens met 3D of borduren) Deze zijn mooi strak.
Leuk om even de balans op te maken van het afgelopen jaar en te zien dat je zoveel gekregen hebt. En volgend jaar heb je vast weer nieuwe dingen erbij als je dan terugkijkt.
Ik hoop voor je dat 2012 een gezond jaar wordt en een jaar met veel creatieve uitspattingen. Is leuk voor je volgers.....
Fijne decembermaand en suces met het afmaken van de 'halve' kaartjes, hihihihi.

Groetjes,

GerJanne

Mieke'S zei

Prachtige kaartjes zijn het!
Heel veel respect voor dat borduurwerk!
Zoveel geduld om dat te borduren heb ik niet.
Ik kan het trouwens ook niet want dan worden mijn vingers "dood".
Fijne dag nog en sterkte met je gezondheid.
Groetjes Mieke'S

Irene zei

Ook al ben je inderdaad totaal anders bezig, de ouwetjes zijn wat mij betreft hartstikke leuk en daar zit evenveel werk in door het borduren en knippen!
Zoals al vaker gezegd: 2012 kan alleen maar beter worden meis...qua gezondheid dan want op freubelgebied zou bijna te gek voor woorden zijn als dat NOG beter wordt!

Irene

Thea zei

Hoi Mieke,

Zo ben ik ook begonnen met mijn kaarten, vind ze nog steeds mooi hoor alleen maak ik ze niet meer. Mijn moeder deed het veel en alles op dit gebied heb ik aan haar vriendin gegeven die er heel blij mee was.
Ga lekker door met wat je nu doet en dat 2012 toch iets soepeler voor je mag verlopen.

Fijne dag,
Lieve groetjes Thea

Annemarie en Merit zei

Hoi Mieke,

wat leuk die "gouwe ouwe"ze zijn schattig en ja wat een werk zit er in dat borduren.
Wat verandert je stijl van kaarten maken toch he, wij kijken ook weleens terug op ons blog...leuk hoor.

Het allerbeste voor je gezondheid toegewenst....

lieve groetjes Annemarie en Merit

Tinie zei

Ik vind ze helemaal prachtig en knap al dat geborduur, ziet er altijd prachtig uit en ik geniet ook enorm van jou creaties en niet te vergeten je leuke, lieve reacties!!!

Groetjes Tinie

Riet zei

Wat heb je schitterende kaarten gemaakt Mieke.
Ik moet ook naar de winkel om kaarten,dus meis je bent niet alleen hoor.
Sterkte met je gezondheid.

Liefs Riet.

Helen zei

Hoi Mieke, ik vind je kaartjes uit de oude doos geweldig mooi hoor. Borduur zelf ook vaak, dus weet dat het tijd kost, maar het geeft wel iets extra's. Ik hoop voor jou dat 2012 beter wordt, zeker voor je gezondheid, en met veel creativiteit. Groetjes.

Marijke zei

Haha heel herkenbaar de kaartjes uit de oude doos met 3D en borduurmotieven. Maar nog steeds leuk om te zien en knap dat borduren!! 3D heb ik heel wat geknipt en verwerkt op kaarten maar gebruik het nu nog zelden.
Hoop dat 2012 jou en je gezin veel goeds brengt en dat je nog veel creatieve freubels op je blogje kan laten zien.
Groetjes, Marijke en Chantal

Liesbeth zei

Tovh zijn het leuke kaartjes hoor Mieke al is je stijl wel veranderd in dat jaar.
Maar ik denk dat de meesten van ons dat wel constateren na een jaar bloggen (lol).
gr. Liesbeth

corryskaart zei

hoi mieke
vond wat je schreef erg leuk en je moet maar denken naar regen komt zonneschijn en alles wat handgemaakt is is gewoon prachtig
hopend dat je gezondheid het komende jaar beter word dan dit jaar en wens je vast alle goeds toe voor het nieuwejaar
groetjes van corry

Wendy Koorevaar zei

Hoi Mieke!

Het is inderdaad een andere stijl dan dat je nu hebt maar ik vind deze kaartjes ook erg mooi. En inderdaad dat borduurwerk kost zoveel tijd! Knap dat je daar het geduld voor op hebt kunnen brengen.
Ik hoop dat 2012 qua gezondheid een stuk beter voor je wordt.

Liefs,
Wendy

Tinie zei

Dit zijn toch ook hele leuke kaarten maar niet helemaal Mieke-stijl :)) En het is best een pittig jaartje voor je geweest!Ik hoop voor je dat het in 2012 beter met je gaat!
groetjes Tinie

D K Crafts zei

Hi Mieke. These cards are really pretty. Love the embroidering on them. Hope 2012 is a better year for your health and hope your father is still improving. Take Care. Donna

Ettie zei

Hoi Mieke, kom nog even langs,en ik moet zeggen alles wat van jou hand komt word gewoon mooi,
En het word alleen maar mooier en mooier, ik hoop ook dat jij een creatieve jaar hebt,maar dat weet ik haast wel zeker dat het wel goed zit,en die dorp ben ik erg benieuwd naar:)

Chantal zei

Toch vind ik ze ook wel wat hebben hoor, deze geborduurde kaarten! Zelf maak ik ze ter afwisseling ook nog wel eens! Ook ik hoop voor je dat de gezondheid in 2012 beter gaat...
Groetjes Chantal