zondag 13 november 2011

Geen kaart, maar wel leuke foto's!

Goedemiddag allemaal,

Als jullie dit lezen zit ik bij mijn zus in Duitsland, haar jongste is vandaag 4 geworden. Dus reden voor een Kaffeetisch en een paar heerlijke stukken Torte...zoals Irene dat heel mooi zei in een mail vanmorgen!!! In Duitsland zijn ze niet van de kaas en worst, maar zetten ze gewoon 3 of 4 taarten op tafel waar je je zalig in moet/mag eten:-)

Ik ben de laatste dagen weer niet in blogland geweest, mijn agenda staat overvol en dan komt er ook nog hier en daar wat griep en andere zaken om de hoek kijken...

Ik vind het nu wel tijd worden dat ik de foto's van mijn verjaardagskaarten eens laat zien...sorry voor het oponthoud!

Ik heb geprobeerd de foto's zo goed mogelijk te maken zodat alles er op staat. Eén voor één ging niet lukken, want dan is deze post ZOOOOO lang...haha!
Dat zijn er een hele boel....zo ontzettend mooi om in je brievenbus te vinden! Ik wil iedereen bedanken die de moeite heeft genomen mij een kaart te sturen...duizend maal dank! Ik realiseer me nu dat de kaart van Martine er niet bij op staat, want die hing aan de kast:-(
Eergisteren viel er nog een kaart van Geertje in de bus, je kaart staat er niet bij meid, maar ik wil je er nog wel voor bedanken!

De candy's zitten in de vloppen, de adressen staan erop en ik breng ze morgen naar het postkantoor. Dus winnende dames....dinsdag zullen jullie zien wat er allemaal voor leuks door jullie is gewonnen!

Vrijdag is mijn dinnetje getrouwd en had ik de eer haar getuige te zijn! Het was een schitterende dag om nooit te vergeten...alles klopte gewoon.
Ik wil jullie toch even een foto laten zien van het stralende bruidspaar...Natuurlijk heb ik voor het bruidspaar ook nog zitten scrappen, maar dat zien jullie komende week wel verschijnen!

Thijs werd die dag een beetje ziek, hangerig en koortsig...ze sneu! Hij wilde alléén maar op schoot zitten en vroeg om de haverklap: Wanneer gaan we naar huis??? Na een paar paracetamolletjes heb ik hem naar opa&oma gebracht en wilde hij toch nog even met zijn lampionnetje lopen. Na een paar huizen was hij er zat van en zijn we terug gegaan. Sacha wilde nog veel meer 'noeppies' en vertikte het mee te gaan:-)


Gisteren natuurlijk de intocht van Sinterklaas en ook nog de 79ste verjaardag van mijn oma! Vandaag dus weer een verjaardag en dan kan ik voorlopig ook geen taart meer zien...haha!

Mijn vader doet het redelijk, wel weer een terugslag gehad doordat er een longontsteking op de loer ligt. Ben apetrots op je pap, je bent sterk en je komt er wel! Ook al duurt het even iets langer...(ik weet dat hij wel eens op mijn blog spiekt).

Ook deze week is een drukke week. Dinsdag weer mijn Xolair halen in het ziekenhuis. Woensdag mijn vader naar speciale terapie brengen, donderdag mijn ouders naar het UMCG brengen en dan zelf door naar het Martini voor bloedprikken, longfoto en aansluitend een bezoekje aan mijn lieve longarts!

Vrijdag gaan we een weekend weg met kids en een bevriend stel die ook een dochtertje hebben. Even er tussen uit en de zinnen verzetten...

18 opmerkingen:

Tinie zei

Alle foto's zien er even prachtig en gezellig uit!!!

Groetjes Tinie

Aartje zei

Wow Mieke, wat een vracht kaarten. De postbode bij jou in de buurt zal wel om opslag gevraagd hebben. De beste man of vrouw moest flink sjouwen om alles bij jou door de bus de duwen. Heeft hij niet even aangebeld om te vragen wat er aan de hand was...
En wat een pracht van een bruidspaar.
Het verhaal van je kinderen klinkt heel herkenbaar. Thijs is duidelijk net zo'n doorzetter als jij. Toch Sint Masrten willen lopen ondanks dat hij niet fit was. Stoer hoor.
Sterkte deze week met je ziekenhuisbezoeken en geniet van je weekend.
Groeten Aartje
P.s. Ik zal even mailen als ik je envelop binnen heb.

Tinie zei

Wat leuk al die foto's!! Wat veel kaarten heb je gehad! Dat moet wel erg leuk zijn op je verjaardag zoveel kaarten te ontvangen.
En het bruidspaar is ook mooi, wat fijn dat het zo'n mooie dag is geweest!
Sterkte met alle drukte die je te wachten staat deze week!
groetjes Tinie

corryskaart zei

hallo mieke
wat leuk al die kaarten die je hebt ontvangen,maar leest ook dat je verschrikkelijk druk ben met alles en iedereen,dus ook goed op jezelf passen hoor!
en zie dat je ook kan genieten zoals de trowerij van je vriendin,trouwens een mooie bruid! en nu zelf met je gezin gaan genieten en denk maar zo dat corry onder de brievenbus op de deurmat ligt te loeren naar de post!
heel heel hartelijk dank en groetjes van corry

Ettie zei

Wat een boel kaarten,dus je bent alweer op pad:)
Het was een mooie feest he,jou vriendin en mijn buurvrouw,
ook hele leuke foto,s
Veel sterkte de komende dagen, je hebt het maar druk
Ettie

Anke zei

Wauw dat ziet er leuk uit enneh ....... graag gedaan hoor.
liefs Tessa & Anke

Martha zei

Wat veel kaarten heb je gekregen, super leuk zeg!!
Mooi bruidspaar ook :-)
Sterkte met je vader en alle drukte!
Groetjes,
Martha

Marijke zei

Zooo zeg wat een boel kaarten en zo mooi allemaal. Hihi de postbode heeft er wel meer vracht gehad de laatste tijd. Prachtige bruidspaar en wat een origineel jurk!! en super dat je een leuke dag hebt gehad. Dat wordt een drukte de komende tijd voor je, sterkte met alles. Wij gaan alvast onder de brievenbus zitten:)) laat het je wel weten als het binnen is.
Liefs, Marijke en Chantal

Wilma zei

Hallo Mieke,
Dat doet een mens goed.....om zoveel leuke kaarten bij elkaar te zien ☺☺☺
En het is inderdaad een STRALEND bruidspaar. Ook jij straalt op de foto samen met je dinnetje.....je zou zeggen zus.
Dat wat je schrijft over je kinderen is heel herkenbaar, maar "gelukkig" hoeft dat voor mij niet meer.
Verder wens ik de zieken in je familie Van ♥-e Beterschap toe.
Liefs Wilma

Irene zei

Je vader is een beetje zielig, Thijs een beetje ziek, jij niet helemaal 100 maar.........hoe is het met de postbode Mieke......hernia????????
Wat een kaarten, heerlijk dat er zo aan je gedacht is!!!!!
Verder heb ik alles al in de mail van vanmorgen gezegd en word ik hier ook nog geciteerd, hahaa...zo bekend die gedekte tafel bomvol taart, zo anders dan bij ons maar wel lekker!!!

Lekker slapen straks, Irene

Cynthia zei

Wat ben jij heerlijk verwend met alle kaarten! Gelukkig gaat het met je vader de goede kant op. Alvast heel erg veel plezier en ik hoop dat jullie even lekker alles kunnen vergeten tijdens het weekendje weg.

Groetjes,

Cynthia

Christa zei

Hoi Mieke , wat een leuke foto's !! En wat een boel kaarten heb je gekregen , zeg. WAUW ! Fijn dat het met je vader langzaam de goede kant op gaat. Succes de komende drukke week. Christa.

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een super mooie kaartjes heb je gehad en zoveel, wow! Je vriendin zag er prachtig uit, ben benieuwd naar je creatie voor het bruidspaar. En fijn om te lezen, dat het beter gaat met je vader.
Groetjes van Jacqueline

arjette zei

Wat een prachtige foto's allemaal!!!
Je heb het maar druk druk druk zeg... denk je een beetje om jezelf?... fijn dat het redelijk gaat met je vader, een druk weekje voor de boeg en dan een weekendje lekker uitzakken, veel plezier!!!

gr. arjette.

D K Crafts zei

Hi Mieke. You have received some very beautiful cards. The bride and groom look beautiful and I hope you are keeping well and your father is still improving. Donna

Judith Slegers zei

Hoi Mieke'
Mag ik je er even op attenderen dat je een prijs hebt gewonnen bij Nicole Verkooijen! (ik zou het nl. zelf ook fijn vinden als iemand anders het zag als ik geen tijd heb in blogland) veel plezier bij je zus...en vriendin toch?

Groeten Judith

Judith Slegers zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
leonenkarin.blogspot.com zei

Hoi Mieke,

Ik kom even bij je langs om welkom te heten als volger van mijn blog en zie zoveel leuke dingen op jouw blog! Wauw wat een kaarten heb je gehad. het lijkt mij echt super leuk om zoveel kaarten te krijgen!! Zal ik je mijn datum vast geven hahah! Ik lees ook dat je een hele drukke week achter de rug hebt... Maar er zitten ook heel veel leuke dingen tussen. Gezellig om dat zo allemaal te lezen. Ik kom gauw weer ;)

groetjes, Karin