zaterdag 30 juli 2011

Zomaar een kaartje...

Hallo allemaal,

Hat was de afgelopen week een beetje stil op mijn blog, want ik was weer eens flink ziek. Ik heb in bed gelegen met keel, oor en voorhoofdholte ontsteking. Nu met twee verschillende antibiotica's, een berg prednisolon, oordruppels en pijnstillers ben ik gelukkig weer redelijk op de been.

Ik had afgelopen weekend al een kaart gemaakt, die ik eindelijk af heb gemaakt en aan jullie kan laten zien.


Het is weer eens iets heel anders geworden en zelf vind het resultaat wel mooi. De kaart is gemaakt van aqua blauw cardstock en het design papier is van Pinkpaisly en Basic Grey geloof ik. Het afdrukje is er één van Kenny K...wat een stoere digi's hebben ze, maar wel even wennen qua inkleuren. Dat laatste heb ik gedaan met de copic markers. Komende week zien jullie nog een kaart in deze aqua kleuren, ik ben verschillende papiersoorten aan het testen om te kijken wat mij het beste bevalt. Deze is afgedrukt op DCP papier en persoonlijk vind ik het niet het makkelijkste papier!


Achter de afbeelding heb ik een mooie vierkante doily gemaakt met een stans van Cheery Lynn. Het 'zakje' heb ik van Suze gekregen en waar die vandaan komt weet ik dus niet. Dit zakje heb ik bestempeld met stempels van Marianne Design en bewerkt met embossing poeder. Uit de envelop waar de candy in zat heb ik de postzegel geknipt en bewerkt met distress ink en stickles. Met papier van Bo bunny heb ik een tag gegmaakt voor in het zakje en een stukje opgerold en ook weer bewerkt.


De super mooie bloemen zaten ook in de candy van Suze, zo ook de bruine rand. In het hart van de bloemen heb ik een splitpen bevestigd en verder nog wat lint en een stuk touw met een bedel(tja...ook weer uit de candy)en een paar parels gemaakt met een parelpen.


Ik vind het best wel een stoere kaart geworden met veel 'lieve' details...hihi! Ik kom snel nog eens terug met een afbeelding van Kenny K, want ze zijn erg leuk om mee te werken!


Deze kaart laat ik mee doen aan de challenge van Kenny K's krafty girlz challenge, Stamptacular sunday challenge, The ribbon girl challenge blog en A spoonfull of sugar.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle leuke berichtjes die jullie achterlaten. Ik lees ze elke keer weer met veel plezier en geniet er echt van!

Nog een fijn weekend allemaal en tot de volgende kaart!

25 opmerkingen:

stempelfreaks zei

Oh wat heb je weer een mooie kaart gemaakt. Prachtig in die aqua tinten.
Groetjes Astrid & Larissa

arjette zei

Wat vervelend dat je zo ziek bent geweest... en nog in de vakantie ook... dan lijkt het me dubbel vervelend met de kids thuis... nou ja, gelukkig gaat het nu weer wat beter...
Wat een mooi kaartje heb je gemaakt!!! Leuk dat je meedoet met de KennyK challenge!!! Moet je morgen maar eens kijken op het blog, dan hebben ze helemaal super gave digi's!!!! (vind ik tenminste...)

gr. arjette.

Unknown zei

Prachtige kaart Mieke en wat leuk dat je spulletjes van de candy heb gebruikt Super.
Jeetje wat vervelend dat je zo ziek bent geweest hoop dat je snel weer opknapt.

Lieve groetjes Suze

Sanne zei

Jeetje, gelukkig ben je weer aan de beterende hand. Ziek zijn is niet leuk! Je kaart is in elk geval heel erg leuk. Dat zakje is enig! Knap lekker op, zodat we snel weer van een nieuwe creatie kunnen genieten!

Liefs Sanne

Irene zei

Prachtige kaart Mieke en zooo veel er op om te bekijken!!! Die 4kante doily is ook wel weer gaaf...nog meer op de wishlist!!
Laat ik nu toch denken dat je al met 1 been in het vliegtuig zit en nu ben je zowat de hele week ziek geweest, balen meis en snel opknappen hoor!!!

Liefs, Irene

Anoniem zei

Wat een super gave kaart is dit.
Prachtig dat aqua blauw.
heel veel beterschap toegewenst.

Groetjes Jannie.

Aletta zei

Hallo Mieke,
Wat een prachtige kaart met super originele details en de digi's van Kenny zijn ook zooo stoer.
Fijn dat je weer wat beter bent.
Groetjes Aletta

Tinie zei

Oooh Mieke dit is weer een topkaartje!! Die bloemen vind ik echt supermooi!!
Sterkte met je gezondheid!
groetjes Tinie

Jolanda Cuper zei

Wow wat een schitterende kaart! Ben blij voor je dat je er weer bent! Geen Ameland maar wel heel veel plezier gewenst als je aan vakantie toe bent!
Groetjes Jolanda.

Anja zei

Hoi,
wat vervelend zeg dat je ziek bent geweest.En ook nog aan de pretnison,bah.
Maar ben wel blij te lezen dat het weer de goeie kant op gaat.Enne ik vind je kaart echt een topper!!

Groetjes Anja

Kimmi zei

Oh this is gorgeous! I love the colours and your image is coloured beautifully!

Thank you for joining us this week at KKKGs challenge! Good Luck.

Kimmi xx

anja zei

je kaart is super echt waar,jammer dat je zo ziek bent,
beterschap ermee.
liefs anja

Crea Astrid zei

Wat vervelend, dat je ziek bent geweest. Als moeder zijnde, kan je ook eigenlijk niet ziek zijn. Maar ja, daar kan je ook niks aan doen. Je hebt het soms niet voor het zeggen. Gelukkig ben je weer opgeknapt.
Je kaart ziet er erg mooi uit. vind de stempel ook erg schattig.

Groetjes Astrid.

Patty Sue 2 zei

I love the 'blues' and your metal flowers are a beautiful touch! Your coloring is wonderful! Thanks for joining us this week at KKKG's challenge!

Anoniem zei

Wat een gaaf kaartje heb je weer gemaakt zeg! Ik vind hem helemaal super!
Hoop dat je snel weer helemaal beter bent!

Groetjes,
Nicole

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wow, wat een super gaaf kaartje Mieke! Mooie kleuren, prachtige details en een heel leuk stempeltje.
Beterschap nog, ik hoop dat je snel weer opknapt.
Groetjes van Jacqueline

Esther zei

Prachtig kaartje geworden!!
En erg leuk details heb je gebruikt.

Groetjes Esther

Karina zei

Your pocket card looks great, Mieke. Love your layout and your colouring is fabulous. Thank you so much for joining us at Kenny K. Krafty Girlz Challenge.
Hugs, Karina

Colien zei

Wauw, wat een superkaart is dit! Fijn dat je weer aan de beterende hand bent, hopelijk ben je snel weer helemaal oké.
grtz. Colien

Irma zei

Geweldig kaartje Mieke , en beterschap hoor !!
Groetjes Irma

Aartje zei

Hallo Mieke, wat balen dat je weer zo in de lappenmand zit. Je kaart is super, alles klopt, Stempel en achtergrond zijn helemaal passend bij elkaar. Heb zelf net 3 Rubberstempels van Kenny K gewonnen, hoop dat de post ze snel brengt, wat ze zijn megaleuk.
Groetjes Aartje

Chantal zei

Hartstikke gave, stoere kaart Mieke! Heel erg leuk gedaan zo! Beterschap verder en groetjes!

Marianne Reijgersberg zei

Hoi Mieke,
Wat een orginele kaart heb je ervan gemaakt. En dat ondanks dat je niet lekker bent. Gelukkig gaat het weer beter, want ik heb niet voor niets al de zonnestralen voor je meegenomen, haha.
Die metalen bloemen vind ik fantastisch. En dan heb ik het niet eens over alle andere dingen die er te zien zijn. Ik vind die tag op die manier ook zo leuk gedaan.
Liefs Marianne

D K Crafts zei

Hi Mieke. Gorgeous card. Love the bright colours, great image and the detail is amazing. Sorry to hear you haven't been well. Take Care. Donna

Sieta zei

Hoi Mieke, wat naar ja dat je niet lekker was, hopelijk gaat het nu weer wat beter met je.
Je kaart is prachtig geworden.

Lieve groetjes Sieta