vrijdag 22 juli 2011

Party time...

Goedemiddag allemaal,

Ik heb deze week lekker zitten oefenen met de copic markers en ik ben er voor mezelf uit op welk papier ik het resultaat het mooiste vind worden van mijn eigen 'kleurkunsten'...haha!
Ik heb inmiddels vanalles geprobeerd, want ik vind dit toch wel het moeilijkste om mezelf aan te leren. Er is menig afdrukje in de prullebak beland, maar met deze ben ik best tevreden...

Ik heb veel afdrukjes ingekleurd met de kleuren R81, R83 en R85 en op elk papier werden de kleuren anders! Grappig is dat om dan naast elkaar te zien.


Het is een afdrukje van Whiff of Joy en dus ingekleurd met copic markers. De parels om haar nek en de armband zijn bewerkt met glossy accents...helaas niet heel erg goed te zien op de foto!



Ik heb de sketch gebruikt van Stamp with fun en natuurlijk weer Maja design papier, uit verschillende collectie's! Ik heb het afdrukje uitgesneden en de randen aangezet met Cling stempels van Inkadinkado. Ze zijn zoooooo mooi!!! Ik heb verder rood en roze cardstock gebruikt. Verder een randpons van Martha Steward, kant, lint, bloemen, hotfixsteentjes en pareldraadjes.

Ik laat de kaart mee doen met de challenges van Stamp with fun, Everybody art challenge, Crafts and me challenges en Craft us crazy.

Gisteren hebben we het gesprek gehad in het ziekenhuis en mijn vader wil eerst nog op vakantie, die gepland staat voor 10 september. Dus de tweede helft van september wordt hij geopereerd.
Het zal een zware ingreep worden, zijn hele borstkast moet immers open:-( Het duurt ongeveer een half jaar voor hij zich echt beter gaat voelen en de tijd moet het dus gaan leren! Ik ben best optimistisch over de operatie, maar mijn vader is een ras echte groninger en is soms best een beetje 'stug'...hihi!

Papa, ik weet dat je vaak mijn blog leest... Ga er voor de volle 100% voor! Ik weet dat je alléén de negatieve kanten ziet, maar elke dag kan je laatste zijn, dus daar moet je verder niet te veel bij stil staan. Niet geschoten is altijd mis, toch??? Je hebt 4 schatten van klein kinderen en hopelijk heb je straks weer de energie om leuke active dingen met ze te ondernemen. Kun je Thijs leren voetballen en met Sacha heerlijk boekje lezen!

Hier is de schoolvakantie ook begonnen. Straks nog met Thijs naar zwemles en dan hebben we daar ook vakantie van. De komende dagen kijken of er nog iets leuks te boeken is, zodat we er even lekker tussen uit kunnen met ons viertjes!

Tot de volgende kaart....en een heel prettig weekend voor iedereen!

25 opmerkingen:

Anneke zei

Hoi Mieke, wat een prachtig kaartje heb je gemaakt! En heel mooi ingekleurd :) En nog een fijne vakantie voor je vader en veel beterschap!!
Groetjes Anneke

Cynthia zei

Wat een enige kaart weer en wat heb je hem mooi ingekleurd tja oefening baart kunst. Ik hoop dat jullie iets leuks kunnen vinden voor de vakantie en alvast heel veel plezier even lekker alles van je af laten glijden en dan kan je in september er weer met frisse moed tegen aan en dan komt alles goed!

Groetjes,

Cynthia

Elise zei

Erg mooie kaart hoor. Met copics inkleuren is je goed afgegaan....
Heel veel sterkte en beterschap gewenst met je vader....en toch ook nog een hele fijne vakantie gewenst...
Groetjes Elise

Sanne zei

Mooie kaart hoor! Geniet van jullie vakantie en wens je vader veel sterkte van me!

Liefs Sanne

PS. Wat is die kaart voor de Dutch Magnolia Lovers gaaf! Wowwie!

corryskaart zei

hoy mieke
nou je hebt de kaart prachtig ingekleurd,was ik maar vast zover:-))
fijne vakantie en groetjes van corry

Mariska zei

Prachtig kaartje geworden Mieke!! Betekent dat dat we hetzelfde favoriete papier delen? Goed te horen dat je vaders operatie uitgesteld kan worden tot na de vakantie, ik hoop dat hij het nu een beetje naast zich neer kan leggen.. en jij ook :). Ik hoop dat jullie iets leuks kunnen boeken, geniet!

xxx
Mariska

Anneke. zei

Vind je kaart prachtig en is ook heel mooi ingekleurd! wat papier bevalt nu het beste?
Groetjes Anneke.

Kim zei

hoi mieke

Een leuke kaart zeg en je kleur werk ziet er super uit.

groetjes kim

Anoniem zei

Hoi Mieke, dit is echt goed gelukt joh. Erg leuke kaart geworden. En toch ook weer heel iets anders dan je wel eens maakt. Lekker fris zo met die rood/roze tinten.
Hopelijk komt alles met je vader weer in orde. Beest een spannende zo die eraan komt.
Groetjes Joke

Tinie zei

Wat heb je het afdrukje mooi ingekleurd!! Het is een prachtige kaart geworden. Sterkte voor je vader en een fijne vakantie toegewenst! Probeer er van te genieten.
Wij gaan volgende week een paar dagen naar Groningen. Weet jij nog een leuke hobbywinkel waar ik eens kan gaan neuzen?
groetjes Tinie

GerJanne zei

Hoi Mieke,

prachtig zeg, met die copics. Welk papier is het nu uiteindelijk geworden? Ik zit er ook mee te stoeien, maar dan voor de Derwent potloden. De een zegt Hema correspondentiepapier en da ander egt dat het veel gladder papier moet zijn.
Verstandig van je vader om eerst met vakantie te gaan, want na de operatie heeft hij daar geen energie voor. Een half jaar moet hij er voor uit trekken en dat is ook zo, hoor.
Fijne vakantie!

GerJanne

Irene zei

Verklap je nu niet even welk papier je dan het beste vind???
Dit afdrukje is in ieder geval super, de hele kaart trouwens ook!
Nog even volhouden dus tot september...succes met vinden leuke reisbestemming en fijne vakantie!

Liefs, Irene

Liesbeth zei

Hoi Mieke,
Ik vind je kaartje en kleurwerk prachtig, je hebt het goed onder de knie dat inkleuren met copics, ik vind het zelf erg lastig.
Heel veel voorplezier bij het zoeken van een vakantie, en dat zelfde voor je vader.
gr. Liesbeth

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een super leuk kaartje Mieke en je kan al goed overweg met de Copics, ook ik heb na zo'n lange tijd wel eens moeite ermee. Het leuke stempeltje is prachtig ingekleurd.
Fijne vakantie voor jullie en ook je vader.
Groetjes van Jacqueline

Anke zei

Wat een mooi kaartje maar welk papier vind je nu het beste?
Beterschap met je vader
groetjes Tessa & Anke

Riet zei

Schitterende kaart Mieke,leuke stempel,mooi ingekleurd.
Heel mooi papier.

Liefs Riet.

Jolanda Cuper zei

Het is geweldig ingekleurd! Prachtig gedaan! De kaart is ook heel mooi!
Groetjes Jolanda.

D K Crafts zei

Hi Mieke. Gorgeous card. Love the colours and the image is beautifully coloured. Glad all went well for your dad and best wishes to him for the surgery when the time comes. Hope your children enjoy their summer holidays. Donna

Maia zei

Nou zeg ik zou willen dat ik zo in kon kleuren prachtig je kaartje ook met veel leuke details!
Enne opa luister naar de wijze raad van je dochter, het valt allemaal niet mee dat is waar maar je hebt iets om voor te gaan....een hele liefhebbende familie!
Sterkte maar eerst allemaal genieten van een welverdiende vakantie!
Lieve groetjes Maia

Chantal zei

Hij is prachtig geworden zeg, en idd heel erg mooi gekleurd (ook al heeft het misschien wat afdrukjes gekost...
En welk papier is als beste uit de bus gekomen?

Groetjes,
Chantal

Marlies zei

Een hele mooie kaart Mieke en je kleur werk is geweldig! Beterschap met je vader en ik hoop dat jullie nog iets leuks kunnen vinden voor de vakantie.
groetjes en een fijn weekend, Marlies

Tinie zei

Super mooie kaart Mieke en het inkleuren gaat je heel goed af!!!

Groetjes Tinie

Sieta zei

Prachtige kaart Mieke. En hij is ook erg mooi ingekleurd.

Lieve groetjes Sieta

m@deliefjuh zei

super gekleurd hoor! top! een hele leuke kaart is dit geworden!

greet zei

Wat een supermooie kaart. Je hebt de stempel prachtig ingekleurd!

Groetjes Greet