vrijdag 24 juni 2011

Vanalles en nog wat!

Goedemorgen dames,

Ik wil jullie allereerst even vertellen dat ik met mijn creatie die ik voor vaderdag heb gemaakt in de prijzen ben gevallen! Mijn vader was er erg blij mee en dan nu ook nog twee prijzen ermee verdiend. Hoe leuk is dat...

Allereerst mag ik gastdesigner zijn bij Dutch magnolia lovers challenges voor challenge 12. Ik hoop dat jullie allemaal mee komen doen met de challenge!
Dutch Magnolia LoversOok ben ik bij Magnolia down under challenges in de top 5 beland! Ik vind dit een hele eer, want er komen hier veel inspirerende dingen voorbij...


Ik wil bij deze graag nog even Anja bedanken voor de leuke kaart die ze mij en mijn dochtertje Sacha heeft gestuurd. Ik heb Anja voor het eerst ontmoet op de workshopdag afgelopen zaterdag...ontzettend leuk dat ze spontaan een kaart heeft gestuurd!

Op het blog vanKrea 'Teja' zag ik een paar foto's van de open dag staan, dit is er één van...
Hier zitten Christa, Nellie en ik lekker te freubelen, samen zitten we in het DT van Krea 'Teja'. Naast mij zie je nog net Anja, mijn buuf van die dag, bij haar werkje gebogen staan!

Ook wil ik even een foto van mijn beide kids laten zien, weten jullie ook een beetje waar ik het over heb als ik over ze schrijf/type

Dit is Sacha, mijn meiske van twee en half...

En dit is Thijs, de oudste van vier en half...

Zo, dit wilde ik wel zo'n beetje aan jullie kwijt op dit moment!

Binnenkort plaats ik weer een leuke candy voor jullie allemaal. Ik ben hier nu een half jaar en vind het ontzettend leuk dat veel van jullie trouw een berichtje achterlaten bij mijn creatie's. Ik heb al 171 volgers en mijn blog is al 18201 keer bekeken. Gaaf toch of niet...haha!

Ik wens jullie allemaal een heel prettig weekend toe!

15 opmerkingen:

Anja zei

Hoi,
Zo zeg wat heb jij geweldig mooie kinderen.Enne gefeliciteerd dat je weer in de prijzen bent gevallen.
We moeten gauw eens afspreken.

Lieve gr Anja

Elise zei

Gefeliciteerd met je prijzen....
Mooie kinders heb je en die workshop ziet er ook gezellig uit....
Fijn weekend!
Groetjes Elise

Jeanet van der Lee zei

Hé Mieke, wel twee prijzen gefeliciteerd. Ik ga je mailen over het gastdesignerschap van DML hoor. En wat een schatjes van kinderen heb je zeg, zo leuk om te zien. Jammer dat ik er de 18e niet bij kon zijn, maar volgende keer hoop ik ook van de partij te zijn hoor! Groetjes, jeanet

marja zei

Gefeliciteerd Mieke, twee prijzen echt super!!!!
Wat een schatjes je kids, leuk om ze nu eens op de foto te zien.

Lieve groetjes Marja,

Irene zei

Mieke, wat LEUK dat we die koppies te zien krijgen en nu ook wteen hoe ze heten!! Verder dan "mijn kleine meid" en de blije Juf van een leerling met een "nutselende Mamma" waren we immers nog niet LOL!!!
Durf je mij nog steeds de BOFBIPS van het Noorden te noemen??? Ik val in het niet bij jou, maar dat geldt niet alleen voor het winnen van gave prijzen maar helaas ook vwb het fraaie van de zelfgemaakte creaties...dus gefeliciteerd meis, je bent het waard!!!

Irene

arjette zei

Wat leuk, wéér in de prijzen gevallen!! Gefeliciteerd!!! En wat een lieve kindertjes heb jij, schattige foto's!!!

gr. arjette.

Babette zei

Wow alweer in de prijzen gevallen, gefeliciteerd. En wat zijn het een schatjes zeg.
Groetjes Babette

Christa zei

Hoi Mieke , wat een leuk blog-bericht ! Gefeliciteerd met je prijzen !! En wat een mooie foto's van je kids. Leuk he , dat we met z'n 3-en op de foto staan....Creatieve groetjes van Christa.

Wilma zei

Hallo Mieke,
Van ♥-e Gefeliciteerd met je GT-schap.....dat is toch wel een hele eer en dan nog Van ♥-e Gefeliciteerd met het behalen van de top 5.
Maar de 2 MOOISTE prijzen staan op de 2 onderste foto's.
Ook jij bedankt voor het trouw achterlaten van berichtjes op mijn blog. Nog een fijne dag en een heel fijn en ☼-nig weekend toegewenst.
Liefs Wilma

Marijke zei

Hoi,hoi Mieke van gefeliciteerd en nog wel twee keer!! Het was ook wel een hele mooi creatie!! Wat een lieve koppies van je kindjes. Nu hebben we er een beeld bij.
Groetjes, Marijke en Chantal

Marianne Reijgersberg zei

Nogmaals gefeliciteerd met je prijzen. Wat een prachtige kinderen heb je!
En de workshop ziet er heel gezellig uit. Misschien de volgende keer samen op de foto??
Groetjes Marianne

scraphobby zei

gefeliciteerd met je prijzen top zeg.
en wat een leuke kinderen heb je zeg,wees er maar zuinig op.
groetjes Marian

Unknown zei

Gefeliciteerd met je prijzen Mieke het is wel verdient.
En wat een leuke kinderen heb je heerlijk dat ze nog zo klein zijn, dat mis ik nog wel eens maar de leeftijd die ze n zijn is ook erg leuk hoor.
.

lieve groetjes Suz

Aartje zei

Wow Mieke, Je blijft in de prijzen vallen. Kwam je naam vandaag geloof ik ook nog een keer tegen (prijs voor je vintagekaart).
Wat leuk om je kids eens te zien. Wat een mooie meid en een stoere knul
Groetjes Aartje

D K Crafts zei

Hi Mieke. Congrats on your top 5 and being a GD. The photographs of your children are gorgeous. Donna