woensdag 20 maart 2013

Hugs


Goedemorgen lieve allemaal,

Maandag was het mijn beurt om weer een kaart te laten zien op het blog van Krea Thea team. Dus ik ben weer heerlijk een de knutsel geweest afgelopen weekend om jullie weer iets te kunnen 'showen'.....

En vandaag laat ik de kaart op mijn eigen bloggie zien...


Voor de kaart heb ik de stempel Tilda met ei en kuiken uit de nieuwe serie van Magnolia gebruikt. Ze is ingekleurd met distress pads en de kleuren die ik heb gebruikt vind je onderaan in mijn 'boodschappenlijstje'...hihi! 



Het designpapier komt uit een paper pad van Kasier Kraft en heet Charlotte's Dream, wat een mooie papiertjes zitten daar in!

De dubbele strik heb ik gemaakt met de strikjesmaker van Joy! Wat een geweldig hulpmiddel is dat, zou niet meer zonder kunnen...!!!

Verder spreekt de kaart voor zichzelf denk ik. Helemaal als je mijn boodschappenlijstje erbij pakt!



Het kant, lint en plakparels komen uit mijn eigen collectie!


Mijn boodschappenlijstje voor deze kaart:



                                                  


Tot zover mijn kaart! 

Ik ben al tijden niet erg actief op het blog en voel me best wel schuldig over het feit dat ik haast geen reactie's achter laat bij jullie mooie creatie's! Mijn gezondheid en gezin slokt gewoon bijna al mijn tijd op en dan moet je keuzes maken... En dan kies ik voor mezelf en mijn twee kleine kids natuurlijk! Velen van jullie 'volg' ik ook via facebook natuurlijk, maar dat is niet echt hetzelfde. Ik zal beloven zo nu en dan 'binnen te wippen' op jullie blog...afgesproken?

Verder ben ik ook heerlijk bezig met andere creatieve dingen. Zoals het maken van houten luiken, haken, laagjes recept potten enz enz... Vorige week zaterdag heb ik voor het eerst op een beurs gestaan, wat was het leuk en gezellig! Ik heb de smaakt te pakken en komende zaterdag heb ik er weer één gepland staan. 

Maar eerst twee dagen revalideren in Haren en nog de Xolair injectie's halen. Kortom: Tijd te kort, dagen te weinig...LOL!

Fijne woensdag allemaal!


16 opmerkingen:

Marianne zei

Ziet er heel goed uit.
Liefs, Marianne

Lia zei

Een hele leuke kaart Mieke,
groetjes Lia

GerJanne zei

Ha die Mieke,
leuk weer wat van je te lezen en te zien. Je kaart is prachtig van kleur en heel mooi van uitvoering. De strik ziet er gaaf uit!
Fijn dat je weer energie hebt voor je gezin en andere creatieve dingen. Ik zet niets van mijn creaties op facebook, dus ik hoop dat je af en toe wel even bij mij binnenwipt op het blog!
Veel plezier met alles wat je doet en sterkte met de revalidatie!!
Lieve groet,
GerJanne

corryskaart zei

Hoi Mieke
Gaaf om weer zo mooie kaart van jou hand te kunnen bewonderen en het is een plaatje geworden!!!
Groetjes van corry

Riet zei

Wat een schitterende kaart Mieke.

Liefs Riet.

marja zei

Wat een geweldig leuk kaartje Mieke!

Lieve groetjes Marja.

Tinie zei

Heerlijk die kleuren van je kaart, prachtig geheel weer, super leuke details!!! En jij zit er meer mee dan wij hoor, hopelijk komt er weer een tijd dat je volop mee kunt doen, sterkte!!!

Groetjes Tinie

Marijke zei

Niet schuldig voelen Mieke, je gezondheid en gezin gaat voor bloggen. Mooi kaartje en wat een gave strik heb je gemaakt!! Succes met alle creatieve dingen!

Groetjes, Marijke

Marlies zei

Een hele mooie vrolijke kaart! Tilda ziet er schattig uit en je hebt haar prachtig gekleurd! Sterkte met je gezondheid en alle drukte.
groetjes, Marlies

Creahuijs zei

Hoi,

Ik zie dat jij laagjes pot receptjes maakt, maar nu heb ik een vraag, ik wil er ook een gaan maken, maar daar heb ik baking soda voor nodig, (bij alle recepten voor in potjes die ik zie), doe jij dit er ook in? En waar haal je dit?

Liefs Priscilla

Mary zei

Leuke kaart!! Wat leuk dat je er veertjes in verwerkt hebt, zo leuk met pasen!!
Loop jezelf niet voorbij!! Neem op tijd je rust....het weer wil natuurlijk ook nog niet echt meewerken voor je longen!
Hoop dat het snel beter weer wordt.
Groetjes Mary

Antoinette Voorn zei

Gewoon weer genieten van je prachtige kaart ,KLASSE!!!
Inderdaar meis, aan jezelf denken en rustig aan!

gr Antoinette
http://antoinettecreacards.blogspot.nl

Christa zei

Hoi Mieke , ik vind je kaart weer erg mooi !! Enne .... ik vind je toch wel hoor. Is het niet op je blog , dan wel op FB. Gewoon lekker doen waar je zin in hebt ; en waar je energie voor hebt natuurlijk. En genieten van je knutselmomenten. Liefs , christa.

M@risk@ zei

Wat een schattige kaart. Dank voor je reactie op mijn blog n.a.v. challenge 158

Nicole zei

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken Mieke!! En wat jij kiest voor jezelf is altijd goed natuurlijk!! Sterkte weer met revalideren en je kaart is weer een bjoetie. Wauw!!!! Fijne zondag. Liefs, Nicole

lenywim35 zei

Het was niet moeilijk zo om een keuze te maken. Het was weer genieten op je blog.
Succes en beterschap.
groetjes leny w