zaterdag 19 mei 2012

Hebben jullie dat ook wel eens.....

Dat je de postbode zou willen zoenen.....whaha!!!!

Nou, toen er een week geleden een pakketje werd bezorgd begon er iemand hier in huis alweer te roepen: Wat heb je nu weer gekocht??? Ehhh....niks....toch? De pakketdienst kwam een groot pakket brengen waarvan ik geen idee had wat er in zou zitten!

Dus: Snel open maken, want ik was toch wel heel erg benieuwd naar de misterieuze inhoudt!

En wat ziet mijn oog! Een heel dik pak met Maja Design papier, welgeteld 54 vellen!!! Niet de kleine velletjes, nee de grote! '



Ik had begin maart de serie van afgelopen winter gewonnen, in een klein paperblokje dacht ik dus. Maar het kwam maar niet en ik was het alweer vergeten eerlijk gezegd! En omdat ik zo lang heb moeten wachten heeft ze er meteen maar de hele nieuwe zomercollectie Vintage summer basics maar bijgedaan!!!


Als een kind zo blij heb ik een ronde dansje gedaan door de woonkamer! Jullie zullen dus de komende tijd vaak dit mooie papier voorbij zien komen bij mij, ik heb er immers nu genoeg van op voorraad:-)

Nu nog even iets heel anders.

Vorige week zaterdag ben ik naar de maatjesdag van het Noorden geweest met Irene, georganiseerd door leden van het Hobby Journaal. Ik was gevraagd om te komen demonstreren met de Twinkling H2O's. Ik was vereerd, maar vond het tegelijk ook wel erg spannend!


Er waren die dag 63 vrouwen en er was erg veel animo voor de potjes:-) Ik was snel in mijn comfort zone en heb lekker de hele dag zitten kleuren, kletsen en uitleggen!



De demo werd eigenlijk meteen al een workshopje inkleuren en ik heb het erg naar mijn zin gehad. De opbrengst van de dag ging naar het Ronald MacDonald fonds! Iedereen had twee kaarten meegnomen voor Ronald MacDonald Huis en laat ik nou de eerste prijs winnen en Irene de tweede... Stelletje bofbipsen die we zijn...LOL! Irene een mooie naamstempel en ik een jaar lang gratis het Hobbby Journaal in mijn brievenbus!



Ik vond het dusdanig leuk om te doen en een aantal andere dames ook, dat we alweer een vervolg aan het plannen zijn voor workshop nummer twee! Dus: Word vervolgd!!!!

Als bedankje dat ik haar had uitgenodigd om mee te gaan kreeg ik een ontzettend mooi 'boekje' van Irene...de schat! Hij staat te pronken in de kamer op de kast...




Ik ben er de komende drie dagen weer met een kaart en ik zal het wat korter houden dan vandaag dames....hihi!
Dus tot morgen allemaal en een prettig weekend met hopelijk heel veel zonneschijn!

28 opmerkingen:

Lia zei

wat een geweldig leuk verhaal, uper dat je zo'n mooie prijs heb gekregen en heel leuk dat de workshop zo geslaagd is
liefs Lia

Mieke zei

Whoow wat heb je geluk gehad! Maar je hebt het allemaal dik verdiend! Geniet er van! En ben benieuwd naar je kaarten met het mooie papier!

Diana zei

Wat een geweldige prijs Mieke, geniet er van! Ben benieuwd naar je nieuwe creaties!

Groetjes Diana.

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een super prijs heel leuk en dapper dat je dat aandurft zo'n workshop, super! Je kaartje wat je van Irene hebt gehad is prachtig!
Groetjes van Jacqueline

Lia zei

Wat een oer gezellig verhaal, leuk om mensen zo enthousiast te maken over een product toch, gefeliciteerd met je prijs,
groetjes Lia

Riet zei

Nou bofkont jij bent verwend van de week.
De hele serie maya papier echt super.
ben benieuwd wat voor moois je gaat maken.
En dat het hele jaar het hobbyjournaal,echt gaaf.
Je verdiend het hoor meis.
heel veel knutselplezier.

Liefs Riet.

Aartje zei

Oooh ik ben jaloers, wil je die postbode van jou hier ook eens langssturen. Super zeg dat mooie papier. Leuk dat de demo zo goed ging en dat jullie beide bofbipsen waren!
Groeten, Aartje

Esther zei

Ik had je laatst gemaild maar niks terug gehoord.
Maar ik wilde je even laten weten dat ik er inmiddels uit ben hoor.
Jullie boffen zeker met al die mooie gewonnen prijsjes.
Fijn weekend verder.

groetjes esther

Liesbeth zei

Je verhaaltjes vervelen niet snel hoor, leuk on te lezen van je ervaringen en dat je weeeeer een bofbips bent geweest met je mooie papier.
Ik en al benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken want het is prachtig.
gr. Liesbeth

Nicole zei

Oooooohhhhh Mieke, ik zit hier helemaal te kwijlen....en ik zit ook helemaal te genieten van je verhaal van de postbode!! Geweldig!!! En wat super dat je de zomercollectie er ook zomaar hebt bij gekregen! Zooooooo gaaf!! En super dat je zo'n leuke dag hebt gehad samen met Irene en dan ook nog in de prijzen vallen en een geweldige creatie van Irene als kersje op de slagroom, toch?! Fijn weekend. Liefs Nicole

Angélique zei

Gefeliciteerd met je mooie prijs! Het is echt heel mooi papier, ik heb de kleine versie ervan. Kwijl

Irene zei

Ha die Mieke,

Ik wist al van het mooie papier maar allemachtig..wat een berg!!!!! Geen wonder dat je zoooo blij bent en nu maar mooie dingen maken en ons ook laten meegenieten!!!!
Leuke foto's en dat ik dat vind mag wel in de krant whahahaa!!!!

Fijn weekend, liefs Irene

Anneke zei

Wauw Mieke, wat ben jij een bofkont :) Dan zou ik ook de postbode willen kussen hoor! haha... Veel plezier met je nieuwe papiertjes!! Groetjes Anneke

Scrapcreaties Mirande zei

HOi Mieke,
Wat een geweldige post heb jij gehad. Daar zou ik ook wel even een dansje door de kamer voor maken. Heel erg gaaf. Daar ga je vast weer heel veel leuke nieuwe creaties mee maken, ik ben benieuwd.
Groetjes Mirande

Christa zei

wow wat een gave verassing zeg vooral dat je er extrapapier bij heb gehad super hoor,, ziet er trouwens gezellig uit zo workshop en te gek dat jullie allebij in de prijzen zijn gevallen hoor,, nou ben super benieuwd wat je met het mooie papier gaat doen :) xx christa

Bernadet zei

wow Mieke, dat was het wachten dan wel waard hè;)
Super dat je workshop een succes was!!
En dan ook nog eens zo'n gaaf boekje, superleuk toch..

GerJanne zei

Wauw, Mieke, wat een leuke dingen allemaal zeg! Dat verhaal van het papier.....geeft hoop, hihihihi, ik wacht ook nog op een nabestelling vanaf begin maart, wie weet wordt daar ook wat extra's bij gedaan....
En leuk om even mee te kijken naar je demo. Geweldig dat jullie de 1e en de 2e prijs hadden!!
ij kan weer even vooruit, straks is je hobbyplekje klaar heb je meteen geen ruimte genoeg, hahahaha.
Groetjes en een goed weekend verder!

GerJanne

Hobby Musician Keyboard zei

Liefste Mieke, Je hebt heel mooie en kreative werkjes op je Blogspot.
Fantastisch! Danke voor die vele wondermooie inspiraties en ideen!
Ik heb eerst in Julli 2011 met designen en Papierdekorationen begonnen. En ik kan daarmee niet meer ophouden! Het is zo een tolles Hobby. En af de 18.05.2012 heb ik mijn droom een eigen Hobby speziaal voor Kaarten te maken, geopend!
Ik zou het tof vinden dat je een kijkje neemt op mijn kreative website en natuurlijk in mijn Hobby Online Shop. www.hobby-crafts-and-paperdesign.de
Vielen lieben Grüßen aus Deutschland ... ik hoop natuurlijk dat je mijn shop moot vindt en dat je hem ook mee op je "favoriete Webshops" zet. Vweel plezier bij het kijken op mijn Blogspot en op mijn online shop. Ik ben belgische en woon in Duitsland. Daarom kan ik ook zo goed nederlands. vele lieve groetjes en ik hoop tot binnenkort! Ik ga jouw zijde op mijn blogspot verlinken.

Anke zei

Zo bofkont!! Dat ziet er super uit. Je gaat er bijna van kwijlen. haha
Ik ben heel benieuwd wat je ervan gaat maken.
Fijn weekend
Tessa & Anke

Dora zei

hoi Mieke,
wat geweldig voor je dat je dat papier zo hebt mogen ontvangen. wat een geluk!!
kan je inderdaad wel een tijd mee vooruit. veel plezier ermee ben benieuwd welke kaarten je gaat maken.
die dagje uit.....wat heb je dan genoten. super!!
leuk boekje heb je ontvangen van Irene. geweldig!!
heel veel succes toegewenst, dat je lang dit vreugdevolle dag/kado's mag genieten.
groetjes

marja zei

Wat een super prijs Mieke, geniet ervan. Ben nu al nieuwsgierig naar je nieuwe creaties.

Lieve groetjes Marja.

arjette zei

Wauw zeg, dat zijn nog eens super gave verrassingen!!! Goh, met wat voor papier zou jouw volgende kaartje nou gemaakt worden LOL

gr. arjette.

Marianne Reijgersberg zei

Wat een leuk verslag Mieke. Ik was al benieuwd hoe het afgelopen was.
En wat een stapel om jaloers op te worden.
Heel veel plezier ermee.
Liefs Marianne

Marijke zei

Mieke....wauw....wauw.... wat mooi en VEEL papier heb je gekregen!!! Bofb..... Dat wordt freubelen:)) Leuk en gezellig de maatjesdag en wat super dat je daar een demo hebt gegeven. En dan ook nog eens zo'n mooi prijs winnen! Geniet ervan.

Groetjes, Marijke en Chantal

Danoesja zei

Hoi Mieke

Geniet van je berg papier, eigenlijk niet zo erg toch dat je zo lang moest wachten want dat word dan beloond zie je wel.
Ik zie en lees dat je genoten hebt van die mooie dag samen met Irene en dan allebei ook nog de eerste en tweede prijs, super hoor.

Lieve groetjes
Danoesja

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Mieke,wat gezellig om dit allemaal te lezen en wat een verwennerij met dat Maja papier,dat is me toch mooi papier. Ik ben heel benieuwd wat we er allemaal van gaan terugzien!Het kaartje/boekje wat je van Irene hebt gehad is erg mooi,en dan nog een jaar het hobbyjournaal,je bent een echte bofkont!Groetjes Miranda

Christa zei

Ik ben jaloers !! Zoveel papier.... WAUW ! En wat gaaf dat je een WS hebt gegeven.

Jolanda Cuper zei

o o o Bofbibs wat heerlijk als je zulke prijzen wint! Veel plezier ermee!
Ja kaart is weer prachtig en het oogt erg gezellig!
Groetjes Jolanda.