donderdag 11 augustus 2011

Bedankt!

Hallo lieve bloglezers,

Het is heel stil op mijn blog en plaats ook bijna geen reactie's bij jullie, want we zijn nog aan het genieten van onze vakantie hier in Nederland! Nu hoor ik jullie denken, genieten met dit weer? Wij zitten in Zeeland en hebben vanmiddag van 3 tot 4 één hele dikke bui gehad en that's it... Mijn mannetje heeft het zelfs gepresteerd om vandaag te verbranden op het strand...lol!

De internetverbinding die we er voor een week bij hebben genomen is ontzettend slecht, maar ik kan het niet laten een deurhanger te laten zien die ik al veel eerder heb gemaakt! Deze is naar Thijs zijn stage juf gegaan die aan het einde van het schooljaar afscheid heeft genomen.


De deurhanger is gemaakt uit wit cardstock en ik heb alle randen bewerkt met distress ink, vintage photo, van Tim Holtz. Het mooie papier is van Pion, zo ook het plaatje en de vlinders. De randen van het plaatje zijn bewerkt met de distresser en daarna met stickles.


Een mooi strik gemaakt met kant dat ik bij een tuincentrum op de kop heb getikt. Heel mooi kant trouwens om te strikken. Het is een beetje stug en daardoor erg mooi te vormen. Binnenkort maar eens kijken of ze het nog hebben,w ant het was er in 3 verschillende vintage kleuren! En om de strik natuurlijk weer een brad. Achter het plaatje heb ik 'gaas' gemaakt...of hoe je dat ook mag noemen:-) en de bloemen zijn ook een beetje met distress ink bewerkt.


De swilrs zijn gemaakt met een stans van Cheery Lynn, één van mijn favorieten momenteel en dat komt omdat hij zo gedetaileerd is. De letters en vlinders zijn bewerkt met glossy accents. De letters heb ik gemaakt met mallen van Sissix geloof ik. Deze zijn alleen te groot om op een kaart te gebruiken, want dan is je kaart al vol door de tekst:-) Heeft iemand nog een tip over een snijmal die door de Cuttlebug gaat en een kleinere lettertype bevat? Dan kan ik die meteen toevoegen aan mijn wish-list...hihi!

Met deze deurhanger wil ik mee doen met de challenge van Addicted To Stamps Challenge, Craft Us Crazy en Truly Scrumptious.

De kids vermaken zich prima hier, elke dag wordt er vanalles georganiseerd. Vandaag zijn we de hele middag op het strand geweest en vanavond moest er natuurlijk gedanst worden tijdens de mini disco:-)

Thijs heeft spontaan leren fietsen zonder zij-wieletjes en hij vind zichzelf helemaal stoer. Ze hebben al een paar vriendjes waar ze elke dag mee spelen. Sacha is een 'kat-uit-de-boom-kijker' en Thijs is een echte 'allemans vriend', maar beide hebben ze hun weg gevonden.

Morgen belooft weer een redelijke dag te worden, dus weer lekker naar het strand en 's avonds hebben de kids een lampionnen optocht met aansluitend een kampvuur!

Ik was vast van plan naar hobbywinkels te gaan tijdens de vakantie, maar ik heb er nog niet één gezien van binnen...haha! En de copics staan ongebruikt in de kast, maar mijn handen jeuken al wel weer!

Als ik weer thuis ben zal ik weer trouw jullie blogs gaan bezoeken. Ik ben met deze post om 7 uur begonnen en het is nu kwart voor tien:-( Echt opschieten doet het niet, maar het bloed kruipt daar waar het niet gaan kan hé!






28 opmerkingen:

Irene zei

Gezellig verhaaltje als altijd en de deurhanger is een PLAATJE!!!! Wees maar heel blij dat je daar zit want "thuis"is het bar en boos.....echt herfst!!!
Ik heb een aantal Cuttlebug-alfabetten van groot naar klein dus je moet het maar eens bekijken of daar iets bij zit. Eerlijk gezegd vind ik zelfs de kleine nog aan de grote kant en sommige hebben wat vreemde letters!!

Liefs, Irene

GerJanne zei

Hoi Mieke,

wat een leuke deurhanger. Super gemaakt. Fijn dat je mooi weer hebt. Zeeland is ook de provincie met de meeste zonuren. Hier is het inderdaad zoals Irene schrijft.Ik zit met een vest aan, 's avonds anders is het echt te koud.
Geniet er nog van en goed dat Thijs kan fietsen zeg! Weer en mijlpaal!

groetjes,

GerJanne

Anoniem zei

Hoi Mieke wat een schitterende Tag heb je gemaakt.
Echt schitterend!!!!!!

Ja hier aan de kust valt het weer echt wel mee hé. Vanmiddag was het gewoon warm en heerlijk zon tot 4 uur.
Hier in de buurt zijn ook heel weinig crea winkels.In Hellevoetsluis zit er 1 maar die gaat een dinsdag pas weer open en dan doe@ding Spijkenisse. In Middelburg zit pipoos en in Oost-Souburg Allegaartje maar dit is meer voor 3d kaarten.
Wens jullie nog een hele fijne vakantie,groetjes Jannie

Jolanda Cuper zei

Prachtige tag en veel plezier op vakantie! Het genieten zit vanbinnen en heeft niets met het weer te maken hoor!
Groetjes Jolanda.

Marianne Reijgersberg zei

Een schitterende deurhanger. Jammer voor mij dat een andere juf hem kreeg. Ik ben nu ook benzig met Pion papier, ik ben er helemaal weg van en ga morgen echt een ladinkje inslaan.
Veel plezier nog en tot blogs.
Liefs Marianne.

Michele Roos zei

This is such a beautiful tag. I love the colours and the details. Thanks for joining us this fortnight at Truly Scrumptious. Hugs Michele x

Sanne zei

Wat een prachtige deurhanger heb je gemaakt voor de stage-juf van Thijs! Ik ben ook helemaal into het vintage op dit moment, maar dat zie je morgen (of als je terug bent van vakantie natuurlijk). Ik wens jullie nog fijne dagen daar!

Liefs Sanne

Ingrid zei

je deurhanger is schitterend geworden.
lekker dathet op je vakantie adres nog zulk lekker weer is en dat je kinderen zich zo goed vermaken.
dat knutselen kan je wel weer volop doen als je weer thuis bent en het zonnetje zich niet meer laat zien
groetjes ingrid

Anneke. zei

Prachtige deurhanger, Mieke. Waarschijnlijk spreken we elkaar volgende week.Geniet nog maar lekker van jullie vakantie. In het noorden is het weer echt pet.
Groetjes Anneke.

Annemarie en Merit zei

hoi Mieke,

fijn dat je zo'n heerlijke vakantie hebt, hier aan de kust valt het vaak erg mee staat weleens een flink briesje maar dat neemt vaak de buien mee.
Geniet nog maar lekker.
De vintage deurhanger is prachtig!!

groetjes Annemarie en Merit

Tinie zei

Ha Mieke,
Mooie deurhanger voor de juf!! En je heb mooie details gebruikt ervoor!
Ja Zeeland is zo slecht nog niet:)
We zitten hier in een mooi hoekje van Nederland.
groetjes Tinie

Cynthia zei

Wat een prachtige deurhanger is dit geworden. Wat fijn dat jullie goed weer hebben tijdens de vakantie dan kun je tenminste wat doen met de kinderen. Nog heel veel plezier op vakantie!

Groetjes,

Cynthia

Riet zei

Wat schitterend gemaakt Mieke.

Liefs Riet.

Sieta zei

Hoi Mieke, een prachtige deurhanger heb je gemaakt.
Geniet maar lekker van de welverdiende vakantie.

Lieve groetjes Sieta

marja zei

Wat een schitterende deurhanger Mieke, geweldig mooi!!! Wat heerlijk dat je kids zich zo lekker vermaken,als de kleintjes zich vermaken heb je zelf ook een fijne vakantie. Geniet nog maar lekker van je vakantie en tot gauw!!!!!

Lieve groetjes Marja.

Anneke zei

Hoi Mieke, deze deurhanger is een prachtige creatie!! Geniet nog van jullie vakantie :)
Groetjes Anneke

Irma zei

Je deur hanger is prachtig geworden. geniet nog van je vakantie.

Groetjes Irma

Jacqueline (Sjakkie) zei

Je hebt een hele mooie deurhanger gemaakt Mieke, leuk cadeau! En geniet nog even van je vakantie, tot gauw.
Groetjes van Jacqueline

Anke zei

Hij is prachtig hoor. Fijne vakantie nog.
groetjes Tessa & Anke

Liesbeth zei

Wat een prachtige deurhanger is het Mieke, ziet er echt helemaal vintage uit.
Geniet nog van je vakantie.
gr. Liesbeth

Marlies zei

Een prachtige vintage deurhanger Mieke, met super papier en mooi details! Bedankt voor het meedoen met ATSC en Truly Scrumptious.
Geniet nog van jullie vakantie en hopelijk hebben jullie mooi weer!
groetjes, Marlies

manuela zei

Hoi Mieke,
Wat een prachtige vintage deurhanger wat mooie papier en mooi details!
groetjes manuela

Nadell zei

Wow, this is gorgeous!!! Thanks for joining us at ATSC.

Hugs Nadell

Christa zei

Hoi Mieke , ik dacht dat ik al eerder had gereageerd op dit bericht van je , maar niet dus. Doe ik het toch gewoon nog even....Wat een prachtige deurhanger is dit. Wat zal de juf daar blij mee geweest zijn. Enne , bij welk tuincentrum heb je dat mooie kant gevonden ?? En ik ben op zoek naar dat ouderwetse dunne verbandgaas....ik kan het nergens vinden. Waar heb jij het vandaan ? Creatieve groetjes van Christa.

Fleur zei

Wow this is stunning, Thank you so much for entering our challenge at Truly Scrumptious this fortnight, good luck & hope you’ll join us again!
Hugz Fleur xXx

Tiets zei

wat een geweldige deurhanger zeg...superrr gaaf!! enne geniet nog even van de laatste dagen hoor!
Liefs Tiets

Nancy Böhme zei

Oh wow, this is absolutly gorgeous.
I love the shabby vintage style.
Thanks for joining us at ATSC.
Hugs Nancy

Christa zei

superr gave deur hanger mieke, ene zal van de week ff foto maken van de bloemzaadjes die ik van je heb gehad
ik hoop op bloemen nog dit jaar ,dan moet het weer wel goed blijven xx christa