zondag 29 mei 2011

Get well soon

Hallo lieve blogvriendinnen,

Vandaag heb ik zitten werken aan een kaart die ik al helemaal in mijn hoofd had zitten qua uitwerking!


Ik heb heel lang zitten dubben of ik mee zou doen met de DT-call van Krea-Teja. Ik weet natuurlijk niet of ik wel dat maak wat ze zoeken. Maar goed wie niet waagt wie niet wint...toch? Altijd als ik naar een beurs ga en ze is aanwezig met haar kraam, staat een bezoek aan haar boven aan op mijn verlanglijstje. Ze verkoopt veel spullen die mijn intresse hebben. Zo kocht ik mijn eerste Magnolia's en Lili of the Valley stempels bij haar!

Ik heb een kaart gemaakt met een digi van Teddy-Bo en heb het afdrukje ingekleurd met Distress-Ink. Veel voor de hand liggender was geweest een afdrukje te nemen die Thea zelf verkoopt, maar ik wil mezelf laten zien zoals ik ben en zo had ik helemaal in mijn hoofd! Als ze verder kijkt op mijn blog ziet ze vanzelf dat ik ook groot fan ben van Magnolia ezovoort.


Ik heb papier van Maja design gebruikt en alle randen oud gemaakt met een billendoekje en mijn nagels...hihi! Toen bewerkt met groene distress-ink en tenslotte nog aangezet met groene Stickles. In de hoek het ik een scheur gemaakt en de hoeken naar buiten gekruld. Daarachter heb ik een stukje ribbel karton geplakt.


Ik heb een grote bloem gemaakt en die ook aangezet met groene inkt en stickles. Verder heb ik roosjes van Wild orchid crafts gebruikt en mallen van Marianne Design en Crealies. Een stuk kant, plak parels, en een grote dubbele zelfgemaakte strik maken het bijna af.


In de hoek nog een bedel, want ook daar denk ik aan als ik aan Krea-Teja denk. De tekst, get well soon, heb uitgestansd met Spelbinders, circkle large en daarachter nog een scalloped circkle large. Om het geheel nog wat meer volume te geven heb ik een paar kleine vlinders erop geplakt en die versierd met hele kleine strass steentjes!

Nu moet ik nog aangeven waarom ik graag in het DT van Krea-Teja kom. Dat wist ik voor mezelf eigenlijk meteen, maar om het aan jullie te vertellen vind ik wat moeilijker. Maar goed, de reden wist ik meteen, dus ik speel maar open kaart.

Ongeveer tien jaar terug ben ik voor 100% afgekeurd wegens het van uit het niets ontstaande chronische astma, hiervoor was ik altijd gezond! Jarenlang is mijn toekomst onzeker geweest en nu nog eigenlijk. Mijn realtie ging kapot en ik had het gevoel alles te verliezen in mijn leven. De medicijnen slopen mijn lichaam en zorgen voor andere 'mankementen'.
Inmiddels ben ik gelukkig met mijn nieuwe partner en we hebben zelfs twee kids! Mijn longarts had grote vraagtekens bij het nemen van kinderen, maar dat wilde ik me niet ook laten afnemen. Nog steeds is mijn gezondheid mijn grootste struikelblok, maar ik ben een knokker, dus ik ga door!

Ik zou graag door in het DT van Kreja-Teja te komen weer, naast mijn gezin, een doel hebben in mijn leven. Iets dat helemaal van mezelf is... Iets voor anderen kunnen betekenen door mijn creativiteit te delen in de design team. Ik ben pas sinds 20 december 2010 hier in blogland en vind het super leuk. Jullie inspireren mij en ik hoop dat ik dat zelfde ook met jullie doe.

Thea's vraag was iets te maken wat alléén voor de DT-call is en daarom doe ik dus niet met deze keert mee aan de challenges.

Ik hoop dat jullie mijn kaart weer mooi vinden en natuurlijk alvast weer bedankt voor alle lieve reactie's die ik keer op keer van jullie krijg!
Nu ga ik eerst weer jullie creatie's bekijken, ik ben namelijk het hele weekend druk geweest met van alles en nog wat!

Fijne zondagavond...

36 opmerkingen:

arjette zei

Hoi hoi,

wat een ontzettend mooi kaartje Mieke!!! Daar maak je vasten zeker een grote kans mee!! En wat een verhaal erbij, dat je gezondheid niet helemaal je van hét was had ik ondertussen wel begrepen maar dat het zó heftig was.... goh zeg.. kan me voorstellen dat dit dan iets is wat je héél graag wilt!! Ik hoop zó voor je dat het lukt, ze hebben in ieder geval een goeie aan je want je kaartjes zijn altijd even mooi!!! Heel veel succes en we lezen het tzt wel (hoop ik voor je!!)

gr. arjette.

Marijke zei

Hoi Mieke,

Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt voor de DT call, je maakt denk ik grote kans. Het is een supermooi kaartje met heel veel mooie details. Ik hoop echt dat het je uitgekozen wordt! Je maakt in iedergeval altijd prachtige creaties dus daar ligt het niet aan. Ik duim voor je.
Groetjes, Marijke en Chantal

Marlies zei

Wauw Mieke als je hiermee niet in de DT komt dan weet ik het echt niet meer!! Je hebt een geweldige kaart gemaakt!! Prachtige details, een super kaart!! Je persoonlijke verhaal is inderdaad heftig en ik hoop echt dat je de DT team haalt, je verdient het zeer zeker!!
groetjes, Marlies

stempelfreaks zei

Hoi Mieke, Wat een schitterende kaart. We gaan duimen voor je! Je maakt vast grote kans.
Groetjes Astrid & Larissa

Anja zei

Wat een top!!kaart.
En wat een levens verhaal zeg.Ik vind wel dat je een eigen smaak hebt en denk dan ook dat je zekers wel een kansje maakt.Ik zal voor je duimen.

Lieve gr Anja

Chantal zei

Hoi Mieke,

Nou, ik denk zeker dat je wel zou passen binnen het DT-team hoor! Deze kaart is echt super fantastisch! Hartstikke mooi gedaan!

Groetjes,
Chantal

Tinie zei

Leuk je verhaal zo te lezen en ik vind de kaart gewoon superrr mooi!!! De bloem in de linkerhoek vind ik helemaal geweldig en het afdrukje is ook prachtig!!! Succes!!

Groetjes Tinie

Kim zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
D K Crafts zei

Hi Mieke. Beautiful card. Love the colours and the image is adorable and beautifully coloured. Lots of gorgeous detail too. Good luck with the DT call. Hope all went well at the hospital for yourself and your daughter. Take Care. Donna

Kim zei

hoi

Wat een super kaart heb je gemaakt, en je verhaal sprak me erg aan.

groetjes kim

Angelique zei

wat een verhaal Mieke! Ik gun het je van harte iets voor jezelf te krijgen! aan je kaart zal het niet liggen, die is schitterend zeg!!
succes!!

marja zei

Woow Mieke wat een verhaal, daar schrik ik van. Snap dat je iets van jezelf wil. Je kaart is schitterend, zo ook weer je zelf gemaakte bloem, super meis.

Lieve groetjes Marja.

Anke zei

Ooh .. wat prachtig Mieke daar moet je toch kans mee maken.
Ik zou het wel weten .....!
liefs Tessa & Anke

Martha zei

Je maakt zeker kans zeg!!! Het is een prachtige kaart!!
En wat een verhaal, knap dat je zo doorzet, goed van je...!!
Groetjes,
Martha

Babette zei

Prachtig kaartje en zoveel details. Hiermee maak je zeker kans op een plekje. Zal nog extra voor je duimen.
Groetjes Babette

Liefs Ineke zei

Wat een ontzettend lief kaartje heb je weer gemaakt Mieke.

Ik wens je heel veel sterkte, je maakt schitterende dingen.

Heel veel liefs van Ineke

Anoniem zei

Hoi Mieke,
Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt. Echt heel erg mooi. Een indrukwekkend verhaal liet je achter over jezelf. Als je zoiets leest weet je weer dat gezondheid niet iets vanzelfsprekends is. Wat fijn dat je dan een leuke hobby hebt waar je je fantasie in kwijt kunt. Ik gun je van harte een Dt-schap bij Krea-Thea en hoop dat je dit wordt. Jij kunt het want wat hebben we al veel mooie kaarten van jou gezien. Ga in ieder geval door met ons mooie kaarten te laten zien. Hartelijke groetjes van Joke

Tinie zei

Het kaartje is heel erg mooi!! Hiermee maak je toch zeker een goede kans! En wat een verhaal heb je geschreven.....Dan wil je wel graag iets voor je zelf en dat gun ik je van harte! We duimen!!
Groetjes Tinie

Aartje zei

Hoi Mieke, deze kaart is in ieder geval heel erg Mieke! Met andere woorden een prachtexemplaar, zoals we ook van jouw gewend zijn. Als krea Teja besluit om jouw als dt lid aan te stellen heeft ze volgens mij een geweldige aanwinst.
Ik gun het je van harte, het zou fijn zijn als je naast je gezin weer een leuk doel had.En dat je knokker was hebben we de afgelopen periode al gemerkt.
Ik ga voor je duimen dat het goed afloopt.
Groetjes Aartje

Anoniem zei

Een hele mooie kaart Mieke.succes met het DT Call ik hoop dat je gekozen wordt.
Heel veel sterkte en beterschap.

Groetjes Jannie.

Thea zei

Hoiii Mieke, allereerst wil ik je bedanken...je komt altijd trouw naar mijn blog toe en laat dan weer een lief berichtje achter wat ik enorm waardeer, helaas ontbreekt mij de tijd om steeds bij iedereen terug te komen.
En tja inderdaad op de valreep, maar wat ben ik blij dat je mee wilt doen, want je maakt prachtige creaties, de manier hoe je de kaart versierd hebt spreekt mij ontzettend aan.
En...je hebt de opdracht goed begrepen...een kaart maken voor Krea Teja en niet voor iets anders, toppie.
En wat een verhaal over je gezondheid...
Bedankt dat je hebt meegedaan aan onze DT-Call

Groetjes Thea

Irma zei

Hoi Mieke ,
jeetje meid wat een verhaal over je gezondheid dat is niet niks . Ik hoop dat je een plekje krijgt in het DT team. want je kaartje is prachtig.
Heel veel succes.
Irma

Irene zei

MIEKE........zoooooooooooooooo mooi heb ik in tijden niet gezien!!!! Wat een details en een werk zitten er in deze kaart en wat mij betreft heb je een DT plaats dik verdiend, ook vanwege alle andere schitterende creaties en de manier waarop je in het leven staat!

Liefs, Irene

José zei

Prachtige kaart! Die bloem is schitterend en je kleurwerk is geweldig met die licht/schaduwwerking. Ik begrijp je verhaal heel goed. Sjonge, wat klote om ineens zo ziek te worden zonder kans op verbetering. Ik heb bewondering voor knokkers. Hoop heel hard voor je dat je lid wordt van het DT team!
Groetjes, Jose

Liesbeth zei

Hoi Mieke.
Nou,je kaartje is echt geweldig hoor.
Als ze jou niet als DT neemt snap ik er niks meer van.
Je verhaal heeft me wel stil gemaakt hoor, heb zelf ook geen geweldige gezondheid maar dit verhaald zorgt er wel voor dat ik even stil viel ondanks het feit dat ik wel wist van eerdere berichten dat je gezondheid je parten speelt.
Ik gun het je van harte in ieder geval.
gr. Liesbeth

GerJanne zei

Hoi Mieke,

wat een beeldschone kaart heb je gemaakt. Al die details. Ik hoop voor je dat het wat gaat worden met de DT call. Je hebt heel wat meegemaakt en ik snap dat je iets wilt betekenen voor anderen met je creativiteit. Dat doe je al wel met je blog, maar in een DT....
ik duim voor je!

GerJanne

Nathaly zei

Mooi kaartje, zeg. En dat groen is ook erg leuk. Je kunt bovendien mooi inkleuren. Nathaly

Anoniem zei

Hoi Mieke,

Wat een super kaart heb je gemaakt zeg! Ik weet zeker dat je een hele goede kans maakt! Ik doe zelf ook mee met de DT-call zoals je al gezien hebt, maar ik vind jouw kaart echt super! Verder hebben we best wel wat overeenkomsten, ook ik heb astma en ben momenteel al een aardig tijdje thuis. Loop met een longontsteking en mijn astma speelt behoorlijk op en is bijna niet onder controle te krijgen. Heb nu weer nieuwe medicijnen, maar ben daar waarschijnlijk weer allergisch voor.... ach je zal het allemaal wel herkennen. Jij in ieder geval heel veel succes met je kaart, je krijgt vast een plekje in het DT-team!

Groetjes,
Nicole

Aletta zei

Wat een super prachtige kaart !!!
Succes met de dt-call, je maakt zeker een hele goede kans.
Groetjes, Aletta

corryskaart zei

hoy mieke
wat een geweldige kaart mijn mond viel open van verbazing zo mooi vond ik het!en ik begrijp je heel goed want ik heb de zelfde ziekte maar ja ik ben ietsie ouder:-)))
ik zal voor je duimen en veel sterkte toegewenst groetjes...corry

plendesign zei

Wat een mooie kaarten maak jij toch zeg, ik kijk iedere keer weer mijn ogen uit!

Veel succes, ik zal voor je duimen!

Groetjes, Yvette

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kaart is dit geworden. Leuke kleuren en natuurlijk ook een hele mooie stempel.

Wil je misschien eens een kijkje op mijn blog komen nemen.
http://creaastrid.blogspot.com/

Groetjes Astrid.

Lia zei

een heel erg mooi kaartje heb je gemaakt, schitterende kleurtjes en heel lief afdrukje
liefs Lia

Ettie zei

Hoi, nou dat plekje heb jij wel verdiend hoor, jij maakt zulke mooie kaarten,
en wat de gezondheid betreft,kop dr veur he:)
we weten wat het is,en ik denk onze hobby sleept ons er door
moi Ettie

Aartje zei

Mieke, is me dat even schrikken (nee hoor grapje) maar ik kwam je tegen op jawel het kreateja dt blog. Van harte gefeliciteerd met je dt-schap. Superleuk voor je dat jehet geworden bent, maar ja dat kon natuurlijk ook niet anders. Heel veeeeeeeel succes als dt lid.
Groetjes Aartje

Cynthia zei

Wat een ontzettend mooie kaart. En heel erg knap van je dat je zo je verhaal op je blog durfde te zetten. Mijn man heeft zelf astma dus weet een beetje wat het is maar dat het ook zo erg kon zijn wist ik niet. Zo te lezen ben je een echter doorzetter en een vechter wat ik heel erg knap vind. Intussen heb ik ook gelezen dat je bent uitgekozen als dt lid van harte gefeliciteerd daarmee! Hopelijk gaat je gezondheid nu de wat betere kant op!

Groetjes,

Cynthia