maandag 19 maart 2012

Kinderwagen, de mini versie!

Hoi allemaal,

Het is alweer even geleden dat ik jullie iets heb laten zien, maar heb last van lichtelijk tijdgebrek:-) Dat zal wel een algemeen probleem zijn waar velen last van hebben!

Deze keer laat ik jullie een kinderwagen zien die in de vorige editie stond van de Magnolia Ink. Een vriendin van mij staat op het punt van bevallen en dit leek me erg leuk om aan haar te geven. Toen hij klaar was vond ik hem aan die kleine kant, vandaar de naam mini versie...hihi!

Er past net een paar sokjes in...en ik had een rompertje en mutsje gekocht...lol! Ik heb de liniaal gepakt en zelf een grote versie gemaakt, dus ik heb er ook nog eentje te showen voor als de baby er is, ik wil zijn naam en geboortedatum er graag opzetten, want wat ik weet is dat het een jongetje wordt!


Ik heb het mooie design papier gebruikt van Maja Design en verder veel wit cardstock. Al het papier en cardstock heb ik bewerkt met distress ink weatered wood. Verder hotfix steentjes, een brad, een charm, kant, een strikje en 3 bloemen van Wild orchid crafts.


In het wagentje liggen een paar sokjes en een stuk mooi wit kant als dekentje!

Deze kinderwagen laat ik mee doen met de challenge van Scr@p cards challenge blog en Wild orchid challenges met de uitdaging bingo en ik heb gekozen voor gems-flowers-ribbon/lace

Afgelopen vrijdag heeft mijn oudste, Thijs werd in november 5, zijn zwemdiploma B gehaald...wat ben ik toch trots op mijn kleine aap! NU wil hij nog zijn C diploma halen en op 'echte' voetbal...whaha!


Van mijn lieve blogdinnetje Irene lag er vrijdag morgen al een hele mooie kaart is de bus met een groot stuk chocolade om Thijs te feliciteren met zijn B diploma...waarvoor nogmaals bedankt lieve Irene! Ook zijn zusje heeft genoten van de chocolade, want dat is een echte snoepkont...haha!
Sinds vrijdagavond heeft Thijs hoge koorts en hangt hij wat op de bank, zo sneu. Voor woensdag staat er een operatie geland voor hem, maar als de koorts er morgen nog is, zal ik die wel af moeten zeggen...en hij is al zo bang... Afwachten maar! Morgen ben ik weer naar het Beatixoord voor mijn revalidatie. Ik begin nu met mijn vijfde week en ik ga met baby stapjes vooruit. Maar liever baby stapjes vooruit dan reuze stappen achteruit:-)



Een hele fijne maandagavond allemaal en tot de volgende keer!

26 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een schattig wagentje Mieke. Echt weer leuk gedaan en helemaal super toch voor een paar van die sokjes.
Groetjes Joke

Bernadet zei

helemaal geweldig Mieke. Ik heb er ook al een paar gemaakt en de kersverse ouders vonden de wagen helemaal te gek!
Super van Thijs dat ie zijn B diploma heeft gehaald zeg! Van harte hoor.
Balen dat ie koorts heeft, vooral met een operatie in het verschiet.
Jij ook veel sterkte met je revalidatie Mieke

Marijke zei

Wat is tie leuk de mini uitvoering kinderwagen en ook zo schattig! Feliciteer Thijs maar met zijn zwemdiploma, knap hoor!! Wel balen dat hij nu net koorts heeft, hopelijk kan de operatie doorgaan. En fijn te lezen dat het bij jou ook een beetje vooruit gaat al is het met mini stapjes.
Groetjes, Marijke en Chantal

Liesbeth zei

Wat is ie leuk Mieke, had hem daar natuurlijk ook in zien staan maar het ziet er zo ingewikkeld uit dat ik nog geen poging heb ondernemen.
Heeft ie snel gedaan die "aap" van je, en sterkte weer met de revalidatie, het zal niet meevallen telkens opnieuw te moeten, maar zoals je zelf zegt, beter een klein beetje vooruit dan achteruit, daar doe je het voor toch?
Liefs Liesbeth

Marianne zei

Wat een mooi kinderwagen is dit.
Beeldschoon!!!!!!!!
liefs, Marianne

Neline zei

Dat heb je prachtig gemaakt!
Echt heel erg leuk geworden.
groetjes
Neline

marja zei

Wat een schattige kinderwagen, super
lief!!!!!
Wat ontzettend super dat Thijs zijn B diploma heeft gehaald!! Gefeliciteerd Thijs!!!

Lieve groetjes Marja.

corryskaart zei

hoi mieke
als eerste van harte met je kanjer! en dat kinderwagentje is wel zo leuk!!!!!
groetjes van corry

Aartje zei

Hallo Mieke, wat een fantastische kinderwagen heb je gemaakt. Leuk detail met het kanten dekentje.
Super dat Thijs zijn zwemdiploma heeft gehaald, daar zijn wij moeders altijd trots op.
Jammer dat hij nu ziek is. Ik hoop dat hij snel weer hersteld.
Fijn dat je bij jezelf ook verbetering merkt ook al zijn het masr kleine stapjes.
Groeten, Aartje

GerJanne zei

Hoi Mieke,

je kinderwagentje is helemaal het einde! Wat een super kraamcadeautje! Dat krijgt vast een heel mooi plekje op de babykamer.
Wat goed joh, van Thijs al zo snel zijn B-diploma. En wat sneu dat hij koorts heeft. Je vertelde al dat hij er tegenop zag. Als het dan niet door kan gaan moet hij nog een keer er tegenop zien.
Jij ook weer sterkte met revalideren.
Had je nu mijn pin gemist?? En mijn hotfixsteentjes. Hahaha, ja ik ben even heel goed op dreef! Kijk maar eens bij mijn berichtje voor Natasja. Ik bedank je daar netjes voor de tips en ideeën.

Lieve groet, GerJanne

* Üla * zei

Super mooi en schattig kinderwagentje, Mieke! Prachtig geworden en juist extra lief met alleen de sokjes erin.
Wat een boek vol verhalen en grappige en ook een beetje zorgelijke. Veel sterkte voor jullie beiden: Thijs om snel beter te worden en alles eindelijk achter de rug hebben, maar ook voor jezelf om sterker door het leven te gaan voor de hele gezin.
groetjes Ula

Chantal zei

Wat prachtig zeg, die kinderwagen! Erg leuk om cadeau te doen aan een kersvers ouderpaar denk ik zo!
Groetjes,
Chantal

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een geweldig leuk babykadootje, super gaaf! En ik wens jou en Thijs heel veel sterkte met alles.
Liefs van Jacqueline

Martha zei

Och, dit is toch helemaal super!! Wat schattig zeg!!
Hoop dat de operatie door kan gaan Mieke! En fijn dat je (ook al is het met kleine stapjes) toch vooruit gaat! Succes!
Groetjes,
Martha

Irene zei

Mieke wat mooi, ik weet niet hoe mini hij is maar echt alles zit er op en aan en zo'n beaty heb ik op straat nog nooit langs zien komen !!!!!
Wat jammer dat Thijs nog steeds ziekjes is, woensdag komt nu toch wel erg dichtbij! Duimen dat het toch door kan gaan, dan is het achter de rug voor de prul!
Je blijft in stijl vandaag met je babystapjes, volhouden hoor dan gata het allemaal goed komen!!!

Liefs, Irene

Anke zei

Wow wat schattig Mieke. Ziet er prachtig uit. Succes morgen.
liefs Tessa & Anke

arjette zei

Wauw zeg, wat ontzettend mooi!!! Dat ziet er uit als een flinke klus maar wel met schitterend resultaat!!!
Wat geweldig van het B diploma van Thijs, super hoor, wat een kanjer!!!
Hopelijk knapt ie snel op zodat de operatie door kan gaan, dan is dat ook maar achter de rug....
En jij weer veel succes komende week!!

gr. arjette.

Helen zei

Wat een schattige kinderwagen. Heel mooi hoor. Proficiat voor Thijs met zijn B-diploma. Beterschap en jij succes met de revalidatie. Groetjes

Anoniem zei

Hoi Mieke wat een geweldig mooie kinderwagen heb je gemaakt .
Hier zullen de ouders wel heel blij mee zijn
Gefeliciteerd Thijs super goed van je dat je je B diploma heb gehaald.
En Mieke sterkte met de revalidatie.

Groetjes Jannie.

Jolanda Cuper zei

Prachtig die kinderwagen! Natuurlijk gefeliciteerd met het diploma van je zoon! Leuk hoor doet mij ook weer aan vroeger denken! Heb ook nog zulke foto's van mijn kinderen die trots hun diploma laten zien. Terecht want ze moeten er echt wel iets voor doen.
Groetjes Jolanda.

manuela zei

wowww Wat een schattige kinderwagen,
Super van Thijs dat ie zijn B diploma heeft gehaald zeg! Van harte hoor.Wel balen dat hij nu net koorts heeft, hopelijk kan de operatie doorgaan. En fijn te lezen dat het bij jou ook een beetje vooruit gaat al is het met mini stapjes.

Liefs Manuela

Nicole zei

Zo is het maar net, Mieke. Beter babystapjes vooruit dan helemaal niet. Zooo lief is Irene, hè en ze had ook een schitterend kaartje gemaakt voor Thijs. Fijn ook dat ie z'n diploma B gehaald heeft. Wel vervelend dat Thijs nu ziek is, hopelijk knapt hij toch op voor zijn operatie morgen. Hij kan het maar gehad hebben, toch?! en dan je iniminie kinderwagen. Hij is zooooo schattig. Leuk gedaan met het kantendekentje en de charm!! Nou Mieke, heel veel suc6 met je verdere revalidatie, op naar weer een stapje vooruit. Liefs, Nicole

Marianne Reijgersberg zei

Wat een schatje Mieke. Ik had hem al een paar keer gezien, maar vond het een heel werk. Als ik hem dan zo bij jou zie, jeuken mijn handen toch weer.
Groetjes Marianne

Else Irene zei

Such a sweet babycarriage :) Thanks for playing with us at WOC this week ♥

Marlies zei

Een super leuke en schattige kinderwagentje Mieke!! Ja tijd gebrek heb ik dus ook last van, vandaar ook mijn altijd te late reacties maar beter laat dan nooit toch!
Feliciteer je grote kanjer ook maar met het behalen van zijn zwemdiploma! Goed zeg!
Hopelijk gaat de operatie door en dat jij zelf ook de goede kant op blijft gaan! groetjes, Marlies

Christa zei

Hoi Mieke , wat een te gekke creatie !! Ziet er super uit. En proficiat met Thijs zijn B !! Is hij weer opgeknapt ? En jij.... kun jij zaterdag komen ?? Zou wel heel gezellig zijn. Christa.